Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 25.00%
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Beraberlik

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Eskişehirliler küfür ediyormuş.Allah Allah çok garip ilk önce kendileri yamandılar 16. dakkada Bursa diye bağardılar sonra sahte bir kardeşlik yalanı uydurdular ama daha sonra küfür etmişler.Bunların yaptığına kendi kendine gelin güvey olmak denir...
    Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...

İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ben bu dusmanliklarin abartildigi gibi(orn:bjk-bursa) , dostluklarinda abartildigini ve gereksiz oldugunu dusunuyorum. sonucta ayni ligde oynuyorlar, senede 2 kez mac yapiyorlar. tamam kardeslik guzel,dostluk guzel, fair play guzel ama bursaspor,eskisehirspor ve ankaragucu arasindaki kardeslik olayi cok gereksiz. bu kadar govde gosterisi ,dostluk gosterisi kime neye? yanlis anlasilmasin bir besiktas'li olarak degil,turkiyede yasayan ve futbolu seven birisi olarak konusuyorum.
    Kardeşliğin nerden geldiğini bilmeden konuşmak kolay

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti.
    Mustafa biraz ağır gibi geldi bana Penaltı hani atmak için yer arıyo gibiydi Evet yahu nasıl koştu öyle Youla. Ömer yetişemeyeceğini anlayıp devam etmedi zaten yavaşladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...
    Ben sallamam sen olsanda yazarım rahat ol.Eskişehirin nüfusu kadar bursanın taraftarı vardır.Ben kıyaslama bile yapmam taraftar olarak.Tamam iyi hoş güzel taraftardır takımlarına çok güzel desteklerler de ne yani bunu çotonaklarda yapıyor.Şimdi bursa "Saldırın durmadan " tezahüratını yapmış.Anlamıyorum eskişehir bizim kardeşimiz değil bunu hep söyledik olsa olsa dostumuz olur.Oda durduk yere bize yalakalık yaptılar.Hiçbişey yokken 16. dakkada bursa diye bağarma neyin nesi buna anlam veremedim zaten hiç.Ben hasta bursasporluyum ve şansa ankarada okuyorum anlıyacağan bursAnkara taraftarını da çok iyi bilirim.Eskişehirde de çok fazla arkadaşım okuyor elimden geldiğinde maçlara giderim sizide bayağ iyi tanırım.Ama bilader bunun adı futbol maçı gelenler deplasman tribünü ne diye bağaracakalrdı.Sercan 2-0dan 2-2 ye getirdi ne yapsaydı he ne yapsaydı.Tisah yürüyüşü yapmadığına dua edin.Ama eskişehiri zaten hiçbir zaman kabul etmemiştik bir kaç maç dışında 26. dakikada esk diye bağarmadık.Ama bunun Bursasıda var ne ekersen onu biçersin.
    BURSANIN BAŞKENTTEN BAŞKA DOSTU YOK..
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ben sallamam sen olsanda yazarım rahat ol.Eskişehirin nüfusu kadar bursanın taraftarı vardır.Ben kıyaslama bile yapmam taraftar olarak.Tamam iyi hoş güzel taraftardır takımlarına çok güzel desteklerler de ne yani bunu çotonaklarda yapıyor.Şimdi bursa "Saldırın durmadan " tezahüratını yapmış.Anlamıyorum eskişehir bizim kardeşimiz değil bunu hep söyledik olsa olsa dostumuz olur.Oda durduk yere bize yalakalık yaptılar.Hiçbişey yokken 16. dakkada bursa diye bağarma neyin nesi buna anlam veremedim zaten hiç.Ben hasta bursasporluyum ve şansa ankarada okuyorum anlıyacağan bursAnkara taraftarını da çok iyi bilirim.Eskişehirde de çok fazla arkadaşım okuyor elimden geldiğinde maçlara giderim sizide bayağ iyi tanırım.Ama bilader bunun adı futbol maçı gelenler deplasman tribünü ne diye bağaracakalrdı.Sercan 2-0dan 2-2 ye getirdi ne yapsaydı he ne yapsaydı.Tisah yürüyüşü yapmadığına dua edin.Ama eskişehiri zaten hiçbir zaman kabul etmemiştik bir kaç maç dışında 26. dakikada esk diye bağarmadık.Ama bunun Bursasıda var ne ekersen onu biçersin.
    BURSANIN BAŞKENTTEN BAŞKA DOSTU YOK..

Tamam kendini tatmin edersin Bursa'nın Eskişehir'in nüfusu kadar taraftarı var diye. Bize de çok lazımdı biliyo musunuz Bursaspor kardeşliği ? Zaten bende kıyaslamam taraftar olarak. Tarih yazar herşeyi. Zaten hep burdaki maçlarda kardeşiz ayağı yapıyodunuz ki!!! Öyle gelip puanları alıp gidiyodunuz bu sene öyle olmayınca kızdınız. Artık bir yere kadar. Bizde enayi değiliz. Bizim taraftarımızda küfür etmeyi biliyor maçlarda niye sizin maçlarda etmiyorduk. Biz ne deplasmanlara gittik. Bursa'dan daha kötü deplasmanlara gittik. Bursa'ya da geliriz merak etmeyin. Bu konunun sonu gelmez...

3-2 kazandığımız Bursaspor maçından sonra çok mutluyuz. Tek dost Kasımpaşa, tek kardeş Bozüyük!!!

Ayrıca 750 kişilik deplasman tribününe 1500 kişi gelmek nerde görülmüş?
    I'm back...

Mesaj Yetkileri