Quote Originally Posted by gezenti View Post
Eskişehirliler küfür ediyormuş.Allah Allah çok garip ilk önce kendileri yamandılar 16. dakkada Bursa diye bağardılar sonra sahte bir kardeşlik yalanı uydurdular ama daha sonra küfür etmişler.Bunların yaptığına kendi kendine gelin güvey olmak denir...
Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...

İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti.