Daum: Sonuna Kadar Inandık!..
Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Christoph Daum, “inandık ve kazandık” dedi.
Daum’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:
-“MAÇTA ÇOK POZİSYON VARDI”-
İki takımdan da bugün güzel mücadele gördük, iyi bir maç gördük. Antalyaspor her maç böyle oynarsa şampiyonluğa oynayabilir. İki takımdan da iyi paslaşmalar gördük. Maçta çok pozisyon vardı. İkinci golü daha erken bulabilirdik ama biraz şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu olduk. Attığımız ikinci gol son dakikada değildi aslında çünkü maç bayağı bir süre uzadı golden sonra.
-“GÜIZA’DAN ÇOK MEMNUMUM”
Düdük çalmadan maç bitmiş değildir. Bunu oyuncularımız artık biliyorlar. Güiza’dan çok memnunum. Her şeyini takım için veriyor. Goller kaçabilir ama son dakikalarda defansına çok yardımcı oldu. Golümüzün pası da o’ndan geldi. Bazı oyuncular o pozisyonda golü kendileri yapmak ister. Güiza yapması gerekeni yaptı.
Kazım: Geçen Hafta Anneme Küfredildi!..
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında takımının ilk golünü atan Kazım, geçen hafta yaşadığı tartışmayı anlattı.
Kazım’ın sözleri şu şekilde:
-“GÜIZA’NIN ELEŞTİRİLMESİ YANLIŞ OLUR”-
Alex’ten gelen çok güzel bir top vardı. Ben de ceza sahasına girdim ve iyi vurdum, gol oldu. Direkten dönen şutumda açı biraz çaprazdı ama iyi vurdum. Maalesef direkten döndü. Bugün genel olarak Güiza’nın yakaladığı pozisyonlar vardı. Güiza da çok kaliteli bir oyuncu. Eleştirilmesi yanlış olur. Önemli olan o koşuları yaparak o pozisyonlara girebilmesi. Güiza çok kaliteli bir oyuncu. Semih yine yardıma koşan kişi oldu.
-“ANNEME KÜFREDİLDİ”-
Taraftarla tartışmam hoş değildi. Tabi ki homurdanmalar olacaktır. Ama kulübe arkasındaki bölgeden bana annem hakkında gelen bir küfür vardı. Benim ailem o civarda oturuyor olabilirdi. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Ben de o durumda profesyonelliğimi kaybettim ve kötü bir reaksiyon verdim.