Anket Sonuçlarını Görüntüle: kim kazanır

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

1 4.17%
  • Fenerbahçe

17 70.83%
  • Berabere

6 25.00%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 122 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıda her ne kadar baskı hissettirmese de maçın hakimi Fenerbahçe idi. Antalyaspor'un Gökhan'ın hazırlıksız yakalandığı ve Ali Zitouni'nin güzel kafa vuruşundan başka doğru düzgün pozisyonu yoktu. Sadece buna ek olarak yan hakemin hatalı kaldırdığı bir bayrak vardı. Antalyaspor adına en önemli pozisyon o olabilirdi. Fenerbahçe'nin ise Mehmet Topuz ve Kazım'la golü aradığı 2 müthiş şutu ve sık sık yere indirilen oyuncularımızın kazandırdığı duran toplar vardı.

İkinci yarıda daha önde basan ve sertliğe devam edem bir Antalyaspor vardı. Fakat yine birkaç pozisyon dışında pek etkili oldukları söylenemez. 65-70. dakikadan itibaren tehlike çanlarını farkeden oyuncularımız rakip kaleyi zorlamaya başladı. Özellikle Alex'in muhteşem 2 pasına müthiş koşular yapan Güiza karşı karşıya topun dibine girmeyi denese maç çok daha erken bitebilirdi. 75-85 arası Cristian'ın da hücum bölgesine katılıp, iyi işler yapmasıyla Antalyaspor kalesini dövmeye başladık. Antalyaspor kalecisi güven veren bir kaleci olmasa da şansı üstündeydi desek yalan olmaz. Elinden kaçırıp Uğur'u çektiği pozisyonda şiddet biraz daha fazla olsaydı muhtemelen hakem penaltı çalacaktı. Fenerbahçe vitesi iyice yükseltip golü bulacak derken Antalyaspor önemli bir-iki pozisyon yakaladı fakat 1 puanı haketmedikleri bir maçtan 3 puan almak isteyince faturayı bana göre yine Alex kesti. Güiza topu çok iyi taşıdı ve Semih'e bıraktı. Yardımcı hakem bile oyuncularımızın o pozisyondaki hızına yetişemedi desek yeridir. O pozisyonda bence golü %50'si Alex'in, %30'u Güiza'nın %20'si ise; Semih'indir.

Alex Alex Alex... Antalyaspor'un sık sık sertlikle sindirmeye çalıştığı Alex maça yine damgasını vurdu. Kazım'a müthiş bir asist yaptı. Maçın son anlarında ise 2 kişinin arasından zor pozisyonda ilerdeki arkadaşlarını gördü ve maçın kaderini yine değiştirdi. İyi ki varsın Kaptan.

Antalyaspor'lu bir oyuncunun Uğur'a kaptırdığı bir top vardı. Uğur direkt Semih'e aktarsa Semih %100'lük bir gol pozisyonu yakalayabilirdi. Oysa ki Uğur topu bir o tarafa bir bu tarafa çekti ve neticede o pozisyon heba oldu gitti. Alex ise son dakikada ilerdeki arkadaşlarını müthiş bir şekilde gördü, pasını aktardı ve takımına 3 puanı getiren gole önemli bir katkı yaptı. İşte bu yüzden Alex büyük oyuncu Uğur ise ancak yedek düşünülebilecek bir oyuncu. Uğur'u yedeklik kötü etkilemiş. Eskiden takıma katkı sağlayamasa dahi mücadele eden bir Uğur vardı. Şimdi ise; her pozisyonda yere düştü çok silik bir maç çıkardı.

Andre Santos'un acilen toparlanması lazım.

Cristian ve özellikle ilk yarı Kazım iyi oynadılar. Mehmet Topuz gibi joker bir oyuncuya sahip olmanın avantajını Daum iyi kullandı ve oyun içinde değişiklik yapmış oldu.

7/7 yola devam. Tebrikler Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alexe başka bir şey yapamazlar mecbur sertlik yapıcaklar amc isen bunu bilerek bu işe girmişsindir hem koşmuyorsun adamlar seni yakalıyor yapıcak birşey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

3 direkten dönen
    2 kaleciyle karşı karşıya
    2-3 uzaktan şut
    uğur boralla kalecinin sarmaş dolaş pozisyonu ki bence penaltı verilebilirdi

yazık olacaktı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dakika 87'de bıraktım izlemeyi geldim buraya iki dkda gol oldu İzlemeye devam etsem gol olmazdı Tebrikler iki takıma da.İlginç maçtı (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

biraz abartmıyo muyuz 2. golü semih attı evet guiza ugura verse ugur atardı atmasın mı yani boş kaleye semih yine semih oh be iyi ki semih var falan.Anlamıyorum yani semih ikinci yarı 5 top aldıysa 4ünü kaybetti guiza 10 top aldıysa 9unu kaybetti.Bence ikiside birbirinden beter bu sıra.Bu sıra diyorum cünkü semih guizadan daha iyi bence kesin çok daha iyi.Bu sezon oynadıgı futbolu beğenmiyorum ama bunun sebebi daumun onu oynatmamasından kaynaklanabilir Bence bu takıma semihtende guizadan da daha iyi bi hücumcu lazım.Maça gelince hakem rezaletti yani cok büyük hatalardan bahsetmiyorum ama ilk yarı bilicanın sarı kart gördügü pozisyonda bilica hiç bişey yapmamışken ezbere gelip sarı kart gösteren hakem gibi hakemlere maç verilmemeli bence bu ligde.Futbolu yeteri kadar bilmiyolar çünkü.Bilica ve kazım iyiydi bugün birazda wederson yani her zamanki wedersondan iyiydi.Ayrıca bi pozisyonda da antalyanın kalecisi topu elinden kacırdı sonra uğura sarıldı falan penaltı olmalıydı orda.Guiza Santos ikilisini biraz dinlendirmeli daum.Çok kötü oynuyolar.Guiza gecen seneki gibi aşırtma falan yapsa arada iyi olacak bu maç kacırdıgı 2 pozisyonda buna müsaitti ama tercih etmedi kötü vuruşlar yaptı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Maça iyi başladık Kazım'ın golüyle birlikte.Bu golden sonra maç farka gidebilirdi Bilica'nın kafa vuruşu, Mehmet ve Kazım'ın direkten dönen topları gol olsaydı.Antalyaspor 1 kere geldi ve gol oldu.Bu arada Zitouni'nin kafa golü de güzeldi gerçekten.

2. yarıya çok iyi başlayamadık ama ilerleyen dakikalarda baskımızı iyice arttı ve pozisyonlar gelmeye başladı.Guiza'nın Alex'in mükemmel pasında topun dibine girmeyip golü kaçırması,Yine Guiza'nın Alex'in pasında karşı karşıya kaçırması.Bilica'nın direkten dönen topu,Cristian'ın füzesi,Uğur'un topa vuramadığı pozisyon gibi pozisyonları gole çeviremedik.Son dakikalara doğru Antalyaspor baskı kurdu ve 1-2 pozisyon yakaladı.Ve 90. dakikada Antalyaspor'un hatasında Alex boştaki Guiza'yı gördü, Guiza'da işi garantiye alıp golü Semih'e attırdı.

Bugün ALEX,Kazım,Cristian ve Bilica'yı çok beğendim.Özellikle Alex ve Cristian'ı.Cristian tam bir görev adamı.Yeni Maldonado Cristian diyen ve onu eleştirenlere iyi bir cevap verdi bu maçta.Alex'i ise nasıl anlatırım bilemiyorum.Tam bir maestro.2 goldede katkısı var.Guiza'ya al da at dercesine attığı paslar ve oyun içindeki etkisi müthişti bugün.Helal olsun sana Kaptan !!

7'de 7 ile yola devam.Önümüzdeki iki maçı da kazanıp derbiye 9'da 9 ile çıkarız inşallah..

07'de 7/7 Tebrikler Fenerbahçe'm.

Maça genel olarak iyi başladık,oyunun hakimi bizdik.Gökhan'ın pozisyonunu kaçırması ile Antalya'ya golünü hediye etmiş olduk.Mehmet Topuz ve Kazım ile kaçırdığımız önemli pozisyonlar vardı.

Kazım Gençlerbirliği maçında oynamayacak,büyük ihtimalle Mehmet Topuz sağ açığa cezası biten Emre'de ortasahada yerini alacaktır.

2.yarı sert futbol oynamaya devam eden bir Antalyaspor izledik.Mehmet Özdilek hafta arasında verdiği demeçlerle 3 puan almak istediğini söylüyordu ama özellikle şu maçtan Fenerbahçe puan kaybıyla ayrılsaydı gerçekten çok yazık olacaktı.Semih'i oyuna girmeye hazırlanırken görünce şimdi birşeyler yapar duygusunu hissetmek çok güzel.Son dakikalar çok heyecanlıydı yahu,yerimde duramadım

Alex yine farkını gösterdi.Bilica'yı iyi buldum.Andre Santos'un biraz toparlanması lazım.Mehmet Topuz her geçen gün takıma daha iyi adapte olmaya devam ediyor.

Devamı Sheriff maçına diyip,Fenerbahçe'yi tekrardan kutluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cristianı unutmuşum bence oda iyiydi özellikle son 20-25 dakika yani stoperlerin arasında oynamak yerine rakip kaleye gitmeye çalışan arkadaslarına yardım etti.Başarılıda oldu çünkü bu adam brezilyalı yani futbolu iyi biliyolar her maç böyle öne çıkmayı denerse kötü futbol falan kalmaz takımızda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Puan kaybı yaşasaydık bize çok yazık olurdu.Ama arkadaş golleri 90 larda atıyoruz gol sevinçlerinde sakatlıycam bi yerimi Yapmayın çocuklar biraz rahat maç kazanın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor garibim adamlar 10 kişi defans yapmaya alışınca hücumuda 10 kişi yapıldıgını sanmışlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

valla su Güizayı görsem kafa göz girerim kafayı yiyecektim ekran karsısında...

Neyse ender görülen gollerden birini attık 7de 7 oldu ben Turkcell SÜPER Ligin adını tasıyamadığını ve bu lig macları için analiz yapmaya karar verdim çok kötü bir lig gerçekten...

Tek isteğim lig sonu gönül verdiğim takımın şampiyonluğa uzanması...

Maça Alex damgasını vurdu, kesinlikle maçın yıldızıydı. Güiza'ya 2 tane müthiş pas attı ama Güiza değerlendiremedi. Onlardan biri gol olsa maç kopacaktı. Son dakikada da Alex müthiş pasıyla maçı kazandırdı.

Güiza son pozisyonda 2 golü kaçırmış olduğundan güvenemedi kendine ve Semih'e pası verdi, golü attırdı, kendini affettirdi. O pozisyonu da harcasa zaten yarın basın onu göndermişti

Hakettiğimiz bir maç oldu. 3 direkten dönen top, 2 yüzde yüz pozisyon ve 1 verilmeyen penaltı ile bence maçı hakeden taraftık.

Haftaya Emre'nin dönüşüyle çok daha iyi bir performans ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Kazım da cezalı olduğundan sağda Topuz oynar. Topuz pek ofansı düşünemiyor ortada oynayınca ama haftaya sanıyorum çok ofansif oynayacaktır.

Default Daum: Sonuna Kadar Inandık!..

Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Christoph Daum, “inandık ve kazandık” dedi.

Daum’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:

-“MAÇTA ÇOK POZİSYON VARDI”-

İki takımdan da bugün güzel mücadele gördük, iyi bir maç gördük. Antalyaspor her maç böyle oynarsa şampiyonluğa oynayabilir. İki takımdan da iyi paslaşmalar gördük. Maçta çok pozisyon vardı. İkinci golü daha erken bulabilirdik ama biraz şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu olduk. Attığımız ikinci gol son dakikada değildi aslında çünkü maç bayağı bir süre uzadı golden sonra.

-“GÜIZA’DAN ÇOK MEMNUMUM”

Düdük çalmadan maç bitmiş değildir. Bunu oyuncularımız artık biliyorlar. Güiza’dan çok memnunum. Her şeyini takım için veriyor. Goller kaçabilir ama son dakikalarda defansına çok yardımcı oldu. Golümüzün pası da o’ndan geldi. Bazı oyuncular o pozisyonda golü kendileri yapmak ister. Güiza yapması gerekeni yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by EreN View Post
    3 direkten dönen
    2 kaleciyle karşı karşıya
    2-3 uzaktan şut
    uğur boralla kalecinin sarmaş dolaş pozisyonu ki bence penaltı verilebilirdi

yazık olacaktı
    penaltı olması için ne yapmalıydı kaleci bilmiyorum,

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Polat topu yönelse tutacak gitti Uğurla fotoğraf cektirmeye calısıyor gel kanka gel diyor sanki

Default Kazım: Geçen Hafta Anneme Küfredildi!..

Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında takımının ilk golünü atan Kazım, geçen hafta yaşadığı tartışmayı anlattı.

Kazım’ın sözleri şu şekilde:

-“GÜIZA’NIN ELEŞTİRİLMESİ YANLIŞ OLUR”-

Alex’ten gelen çok güzel bir top vardı. Ben de ceza sahasına girdim ve iyi vurdum, gol oldu. Direkten dönen şutumda açı biraz çaprazdı ama iyi vurdum. Maalesef direkten döndü. Bugün genel olarak Güiza’nın yakaladığı pozisyonlar vardı. Güiza da çok kaliteli bir oyuncu. Eleştirilmesi yanlış olur. Önemli olan o koşuları yaparak o pozisyonlara girebilmesi. Güiza çok kaliteli bir oyuncu. Semih yine yardıma koşan kişi oldu.

-“ANNEME KÜFREDİLDİ”-

Taraftarla tartışmam hoş değildi. Tabi ki homurdanmalar olacaktır. Ama kulübe arkasındaki bölgeden bana annem hakkında gelen bir küfür vardı. Benim ailem o civarda oturuyor olabilirdi. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Ben de o durumda profesyonelliğimi kaybettim ve kötü bir reaksiyon verdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kazım ı ben cok seviyorum kültürü farklı diye bunlar yapılıyr bugün onun yaptıklarını yapmak kolay mı renkdaslarımın cok sevdiği Güiza küfrü hak etmiyor da Kazım mı hak ediyor ??

Kazım'ın potansiyeli,yapabilecekleri çok fazla.Fakat kendisini futbola veremiyor bir türlü.Sahada biraz konsantre olup oynasa yapabileceği şeyler muazzam.Daum ona sürekli şans vererek kazanmaya çalışıyor ama bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

haftaya kazımın boşluğunda özer oynamalı artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özerin sakatlığı geçtimi ki daha.Mehmet topuz orda ofansif olarak daha iyi olur bence özer kondisyonu düşünülerek 2. yarı alınır alınırsa bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Oynatmaz hayatta oynatmaz...

Gökhan oynamazsa sağ bekte Ali ya da Bekir.Sağ açıkta Mehmet Cristian ın yanında Emre oynar..

Bir mucize olmadıkça zor gözüküyor.Cezası biten Emre ilk 11'deki yerini alacaktır.Sağ kanatta da Mehmet Topuz oynayacaktır büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada kale arkaları 75tl, açık 90 tl, numaralı 110tl diye okudum mactan önce bilet fiyatlarını.Bu ne yahu 3 büyüklerden ne kazanırsak kardır politikasıda ayıptır artık.Sonra bi adam çıkıp diyo ki maçtan önce saracoglundaki fiyatları da görüyoruz normal bu fiyatlar.Saraçoğlundaki stad kalitesinin 5te biri var mı senin stadında antalya sevdiğim takımlardandır ama çok uçuk bu biletler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadas dedi fenerbahçe 90'da attı hiç düşünmeden , Semih mi diye bagırdım haklı cıkmısım

Tebrikler...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Polat topu yönelse tutacak gitti Uğurla fotoğraf cektirmeye calısıyor gel kanka gel diyor sanki
    Erman Toroğlu'nun lafını çalma

Daum da abartmış Antalyaspor her maç böyle oynasa şampiyonluğa oynar gibi saçma cümleler kurmuş. Antalyaspor'da hiçbir şey yok, kanatlar daha iyi işlese fark olurdu. Defansı inanılmaz zayıf, hücumu da iyi değil. İyi futbol oynamadan çok pozisyon bulduğumuza göre Antalyaspor iyi bir takım değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antalyaspor bu maçtan puan alsaydı gerçekten haketmeden puan almış olacaktı. Ben Antalya'yı daha iyi diye düşünüyordum ama beklediğim gibi değillerdi. Maç 1-1 olduktan sonra daha ilk yarıda kendi sahasında olmasına rağmen oyunu soğutmaya çalışıyorlardı, galibiyete hiç inanmamışlar demek ki.

Fenerbahçe çok iyi oynamadı. Ama geçen hafta eleştirdiğim mücadele eksikliği bu maçta pek yoktu. Ayrıca Daum'un bu sezon pek göremediğimiz ama geçen döneminde yaptığı türden bir değişiklik oldu Semih'in girmesi ve Topuz'un beke geçmesi. Kazanmak adına risk alacak hamleler bekliyoruz Daum'dan.

Kaptan ALEX. O bir efsane, ondaki futbol aklının 10'da biri diğer oyuncularımızda olsa (Kadroya girmekte zorlanan oyuncularda) şu anda çok farklı yerlerde olurlardı. Yine mükemmel toplar attı, 2 golün de olmasında en büyük pay sahibi.

Güiza golleri atamadı, eleştiriliyor ama Semih oyuna girdikten sonra ne kadar etlkili oldu? Golü attı ama gol haricinde neden Güiza'yı seçiyorsun da Semih değil dedirtecek hareketleri yapamadı hatta golün olduğu pozisyonda ofsaytta kalabilirdi, topun önünde koşuyordu. Güiza erken pas verse ölecekti pozisyon. Golün oluşmasında Semih'ten daha çok katkısı var bence Güiza'nın.

Ama bu takıma bir forvet şart, devre arası bir yabancı gelecektir mutlaka, keşke Sercan alınabilmiş olsaydı.

Bilica ilk hafta aldığı eleştirileri tek tek cevaplıyor. Bugün de beğendim, aynen Cristian gibi. Baskı kurmamız gereken zamanda takımı öne itti. Kazım'ın da çabası ve topu aldığında dikine gitmesi özelliği sebebiyle bu takımda mutlaka olmalı görüşüne sahibim. Ama iyi bir Kazım'ın.

Çok göze hoş gelen, rakibi boğan bir oyun olmasa da, sahadan farklı galibiyetle ayrılamamış olmamız sadece şanssızlık. Ne olursa olsun rekorumuzu egale ettik ve lige mükemmel bir başlangıç yaptık. Şimdi hedef Kadıköy'de bu rekoru kırmak ve takımın daha iyi olacağını umut ederek beklemek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bu arada kale arkaları 75tl, açık 90 tl, numaralı 110tl diye okudum mactan önce bilet fiyatlarını.Bu ne yahu 3 büyüklerden ne kazanırsak kardır politikasıda ayıptır artık.Sonra bi adam çıkıp diyo ki maçtan önce saracoglundaki fiyatları da görüyoruz normal bu fiyatlar.Saraçoğlundaki stad kalitesinin 5te biri var mı senin stadında antalya sevdiğim takımlardandır ama çok uçuk bu biletler
    Geçen sene Beşiktaş maçında 50 liraya satmışlardı o kafes gibi yere.(kale arkası-rakip taraftar tribünü) Bu sene iyice azıtmış gibi gözüküyor Anadolu kulüpleri.Kasımpaşa maçındaki ücretlerde rezalet ötesi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bilica'nın hakkını teslim etmeyi unutmuşuz. Gerçekten bugün de iyi oynadı. Kendine güveni nedeniyle geçtiğimiz maçlarda bazı sıkıntılar yaşansa da dan-dun oynamayan bir oyuncu. Havadan gelen sert bir topu İbrahimovic esnekliğinde kontrolü :} nadir gelişen Antalya ataklarında rakip oyunculara top göstermemesi, oyunun içinde fazlaca bulunması olumlu yönleriydi. Lugano'yla zaman geçtikçe daha uyumlu olacaklardır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Takım tempo yapamıyor gol atması gerektiği halde.Çok ilginç bi golle kazandık ancak ona kadar maçı koparmamız gerekirdi bizim hakkımızdı maç.Çok pozisyon harcadık.
    Antalya'nın tek atağı gol oldu atak bile denemez 50 metre top kesti adam çok güzel bi vuruşla golü buldular.
    Maçın sonunda da ailecek gelince Antalya bi anlık gaza geldiler galiba belki atarız diye.
    Bu kadar kapanan takıma kontra atakla gol atmak hemde son dakikada..

Güiza kendine güvenini kaybetmeye başladı yine, psikolojik olarak baskı altında olduğunda böyle pozisyonlar kaçabiliyor.
    Golde vuruş yerine pas vermesi de buna işaret bence.
    Daum'un Güiza'yı biraz dinlendirmesi gerekli çünkü oynadıkça kaçıracak bu gidişle ve buda daha kötü olmasını sağlıyacak kafa olarak.Fizik olarak da düşüş içinde.
    Geçen sene daha zorlu maçlar ve daha zor pozisyonlar da aşırmatıyı takıveren adamın şimdi bu golleri kaçırması tamamen baskı altında bulunduğundan ve kapalı savunmalar arasında o göbekte tek başına kalmasından.

Alex - Cristian maçın yıldızlarıydı benim gözümde.
    Alex diyecek söz yok böyle bir teknik böyle bir zeka...
    İzlemek büyük keyif Alex'i.

Haftaya Santos-Güiza-Kazım(cezalı zaten)-Gökhan yerine Özer-Uğur-Topuz(sağ bek)-Semih ile saha çıkmamız gerekir diye düşünüyorum.Emre'de dönüyor.
    Bu rotasyon şart bana göre.Oyuncuların dinlenmesi diğer oyuncuların da forma şansı bulmasından ötürü.
    Hoş Daum'dan kadroya bile almadığı Özer'i ilk 11 de istemek biraz hayal olsa da..

Bu arada atlamadan geçmeyelim kötü bi hakem yönetimi vardı saha içinde bizim net penaltımızı es geçti kaleci kaleci kucaklayıp pozisyondan alıp ceza sahası dışına falan bırakmalıydı herhalde penaltı çalınması için.
    Genel yönetimi de iyi değildi, beğenmedim.Yan hakem de Antalya'nın bir pozisyonunu yedi ofsayt diye,ofsayt yoktu.

Takımın oyunu zevk vermesede kanser edebilme sinyalleri verse de gelecek için, 3 puanları son dakikalarda kurtarsak da 7'de 7 yapmak müthiş.
    Bide iyi oynasak ne olur bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Erman Toroğlu'nun lafını çalma

Daum da abartmış Antalyaspor her maç böyle oynasa şampiyonluğa oynar gibi saçma cümleler kurmuş. Antalyaspor'da hiçbir şey yok, kanatlar daha iyi işlese fark olurdu. Defansı inanılmaz zayıf, hücumu da iyi değil. İyi futbol oynamadan çok pozisyon bulduğumuza göre Antalyaspor iyi bir takım değildir.

Ondan duydum da o söylemese de macı izlerken aklıma geldi zaten

Bu arada kazanmaya alısmak cok güzel galiba son 9 macı kazandık 2si Dede'den kalma...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri