Güle oynaya kazandık.Sivas bitmiş bu sene küme düşmezlerse iyidir.Rahat 3-4 atacağımız maçtı ama olsun tebrikler Aslanlarımıza.Şu LigTV de ne sorun varsa halletsin bizim paralar boşa gitmiş olmasın :D
Printable View
Güle oynaya kazandık.Sivas bitmiş bu sene küme düşmezlerse iyidir.Rahat 3-4 atacağımız maçtı ama olsun tebrikler Aslanlarımıza.Şu LigTV de ne sorun varsa halletsin bizim paralar boşa gitmiş olmasın :D
ligtv gitti :D
Erman'a nasıl bir ırkçılık yapılmış merak ettim maçı takip etmediğim için soruyorum ?
Paso Ercan Saatçiye küfredildi ben de duymadım Erman'a küfür edildiğini.Sivas kümeye düşer bence böyle giderse 2 top yapamıyorlar Denizlispor'la birlikte en büyük adaylar:)bugra_1905 her Gs maçı sonrası ortamı germeye çalışıyo geçen sene kupa maçlarından sonra da böyleydi kendi kendine konuşsun takımına olan kızgınlığını atsın biz boşverelim.Kewell diyorum başka bişey demiyorum adam profesör nerde ne zaman pas atacağını biliyo takımı oynatıyo inş sene sonunda ayrılmaz takımdan.Attığı gol mükemmeldi çok iyi şut çekiyor adam.
kürtler dışarı değil o saçmalıyorsun bugra. Hürriyet dışarı dendi. Maçı adam akıllı izle, ondan sonra gel buraya ahkam kes. Küfür de edilmedi kimseye. Kimseye derken sivaslı oyuncuları kastediyorum. Küfürü yiyen, kulakları cınlatılan elemanda ercan saatci denilen şahsiyetti. Bi kere aklın alıyor mu senin? Kürtler dışarı densin. Tribünde kim bilir kaç kürt vardır. Saçmalamışsın, özür dilemeni bekliyorum...
Taraftar demişken, muhteşemdi. Yeni acık ve kapalı altta boşluklar vardı ama kapalı ve eski açık muhteşemdi. "Sen varya sen" , "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Nevizade" muhteşemdi.
Galatasaray taraftarının Ercan Saatçi'ye olan öfkesi dinmek bilmiyor. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir programın, bir internet sitesine yansıyan kamera arkası görüntülerinde Galatasaray'a ağır küfrettiğinin ortaya çıkmasından bu yana sarı-kırmızılı taraftarların tepki odağı hâline gelen Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Koordinatörü Ercan Saatçi, Cimbom'un 2-0 kazandığı Sivasspor maçı boyunca protesto edildi.
Galatasaray tribünleri, Ercan Saatçi'yi küfürlü tezahüratla protesto ederken, karşılaşma süresince sık sık "Hürriyet dışarı" sloganı da atıldı.
Goal.com
AL bu da kanıtı
Ne maç öncesinde nede maç sonrasında Erman'a felan küfür edilmedi saçmalamayın.Sanırsam arkadaş ''Hürriyet dışarı'' tezahuratını kürtler dışarı anlamış.Aynı şekilde Ercan isminide Erman anlamışsın.
Vazgeçtim Bişey YazmıyoruM Ceza Almaya Değmez
fakat sadece lig tv gitti, diğerleri duruyor hala. neyse azda olsa güzeldi:D
Ercan Saatçi ve Metin Özülkü'nün küfür derbi kritiginden sonra Ercan Saatciye küfür edildi erman'a degil Bugra.
Takımım cok istekliydi müthiş bastılar , Arda cok iyiydi son vuruslarda cok sansızdı Sivas'a pozisyon vermedik
Tebrikler Galatasaray'ım...
CezaLar veriLdi. Gereksiz mesajLar temizLedi. Sadece ve sadece maç hakkında yoruma devam. Yoksa cezaya devam oLacak.