Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

14 53.85%
  • Beraberlik

3 11.54%
  • Sivasspor

9 34.62%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor [11.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güle oynaya kazandık.Sivas bitmiş bu sene küme düşmezlerse iyidir.Rahat 3-4 atacağımız maçtı ama olsun tebrikler Aslanlarımıza.Şu LigTV de ne sorun varsa halletsin bizim paralar boşa gitmiş olmasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ligtv gitti

Erman'a nasıl bir ırkçılık yapılmış merak ettim maçı takip etmediğim için soruyorum ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Erman'a nasıl bir ırkçılık yapılmış merak ettim maçı takip etmediğim için soruyorum ?
    Aga Ermanın Kürt Olduğu İçin Kürtler Dışarı Dediler Daha Sonra Ermana Küfür Geçen Senede Baliliye Yapıldı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yapma Yaşar Abi Ermana Edildi Erman Kılıçın Etnik Kimliğinden Dolayı Stad Dışına Yolluyorlar Sonra Küfür Ediyorlar
    Alla alla aynı maçımı izledik yahu.Ben Ercan Saatçi diyorlar diye duydum.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Paso Ercan Saatçiye küfredildi ben de duymadım Erman'a küfür edildiğini.Sivas kümeye düşer bence böyle giderse 2 top yapamıyorlar Denizlispor'la birlikte en büyük adaylarbugra_1905 her Gs maçı sonrası ortamı germeye çalışıyo geçen sene kupa maçlarından sonra da böyleydi kendi kendine konuşsun takımına olan kızgınlığını atsın biz boşverelim.Kewell diyorum başka bişey demiyorum adam profesör nerde ne zaman pas atacağını biliyo takımı oynatıyo inş sene sonunda ayrılmaz takımdan.Attığı gol mükemmeldi çok iyi şut çekiyor adam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kürtler dışarı değil o saçmalıyorsun bugra. Hürriyet dışarı dendi. Maçı adam akıllı izle, ondan sonra gel buraya ahkam kes. Küfür de edilmedi kimseye. Kimseye derken sivaslı oyuncuları kastediyorum. Küfürü yiyen, kulakları cınlatılan elemanda ercan saatci denilen şahsiyetti. Bi kere aklın alıyor mu senin? Kürtler dışarı densin. Tribünde kim bilir kaç kürt vardır. Saçmalamışsın, özür dilemeni bekliyorum...

Taraftar demişken, muhteşemdi. Yeni acık ve kapalı altta boşluklar vardı ama kapalı ve eski açık muhteşemdi. "Sen varya sen" , "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Nevizade" muhteşemdi.

Galatasaray taraftarının Ercan Saatçi'ye olan öfkesi dinmek bilmiyor. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir programın, bir internet sitesine yansıyan kamera arkası görüntülerinde Galatasaray'a ağır küfrettiğinin ortaya çıkmasından bu yana sarı-kırmızılı taraftarların tepki odağı hâline gelen Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Koordinatörü Ercan Saatçi, Cimbom'un 2-0 kazandığı Sivasspor maçı boyunca protesto edildi.

Galatasaray tribünleri, Ercan Saatçi'yi küfürlü tezahüratla protesto ederken, karşılaşma süresince sık sık "Hürriyet dışarı" sloganı da atıldı.
    Goal.com

AL bu da kanıtı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne maç öncesinde nede maç sonrasında Erman'a felan küfür edilmedi saçmalamayın.Sanırsam arkadaş ''Hürriyet dışarı'' tezahuratını kürtler dışarı anlamış.Aynı şekilde Ercan isminide Erman anlamışsın.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Vazgeçtim Bişey YazmıyoruM Ceza Almaya Değmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fakat sadece lig tv gitti, diğerleri duruyor hala. neyse azda olsa güzeldi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ercan Saatçi ve Metin Özülkü'nün küfür derbi kritiginden sonra Ercan Saatciye küfür edildi erman'a degil Bugra.

Takımım cok istekliydi müthiş bastılar , Arda cok iyiydi son vuruslarda cok sansızdı Sivas'a pozisyon vermedik

Tebrikler Galatasaray'ım...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CezaLar veriLdi. Gereksiz mesajLar temizLedi. Sadece ve sadece maç hakkında yoruma devam. Yoksa cezaya devam oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri