Ben Severdim Doğruda Konuşurdu Gitmesine Üzüldüm Doğrusu
Printable View
Ben Severdim Doğruda Konuşurdu Gitmesine Üzüldüm Doğrusu
Bence ekranlardan hakemleri linç edercesine eleştiren Ahmet Çakar ve bu türgiller temizlenmeli. Bu türk futbolu için bir hizmet olur. Baskısız ferah maç yöneten hakemler olur. Taraftarların fitilini ateşleyip, maçlardan sonra oluşacak olaylara meydan hazırlayan medya kendi adına önemli adımlar atmış olur. Bu türleri sevmiyorum. Tamam hakkı yeniyor takımın ama bunu sen söyleme bunu taraftar söylesin, herkes desin arasında bizi hakem kesti biçti. Sen orda sadece taktiği konuş, teknik adamın ne yaptığını oyuncuların performanslarını konuş. Bir maçtan sonra 1 saat sadece hakem konuşma. Maçı analiz et. Eğer bu şekilde eylemler yapıyorsan arkasında art niyet aranır. Renk farketmez kim olursa olsun hakemleri böylesine eleştirmeyecek. Tamam 1 dakikalık bir değin hakemin performansına. Hakem oldukça kötüydü, golde hatası vardı. Ofsaytı vermedi vs de sonra geç maçına. Didik didik Slowda pozisyon oynatıp kendinin bile zor seçtiği ve karar verdiği pozisyona sen nasıl hakemsin vs diye yorum yapan bir yorumcu (?) oraya oturmasın. Rıdvan D. gibiler otursun, Mehmet Demirkol gibileride otursun..
Neyin normal olup neyin normal olmadığını çok güzel tayin edebiliyorum kendimce, teşekkür ederim. Ve bu konuda da çok büyük farklılık gösterebilir fikirler, şahsen Fenerbahçe yenilince agresifleşen, Galatasaray yenilince gözlerinin içi gülen Rıdvan'a tercih edebilirim Ömer Üründül'ü... Türkiye'de doğru düzgün yorumcu olmadığını, Erman Hoca'nın bu kadar eleştirilmesinin yanlış olduğunu söylemem de Erman Toroğlu'nun yorumculuğunu beğendiğim anlamına gelmez...
rıdvanının ki gibi renklerle alakalıdır seninkide o zaman sonuçta ömer üründül de gs taraftarı.ekstradan birde futboldan anlamıyo.sonuçta kimi koyarsak koyalım takımını bazen de olsa belli edecektir.en azından gözlerden belli etmiş rıdvan dilmen sözleriyle deği.neyse erman toroğlu ve ahmet çakar arasındaki fark ahmet hoca daha bi magazinsel yani erman toroğlu göruntüler üzerine yaptıgı ilginç benzetmeler,yorumlarla ön plana çıkarken ahmet çakar elinde hiç bişey yokken yaptıgı yorumlarla ilgi çekiyo.bu yüzden erman hoca lig tvden başka bi kanala gittiginde aynı tadı vermeyecektir begenenlerine.şahsi fikrim galatasaraylı mehmet demirkolun yeni yapılanmada yeri olmalı tarafsızlığa en yakın isimlerden biride o ve beğeniyorum gercekten yorumlarını
Kesinlikle bu konuda bir kaç kişi sayarsak Uğur Meleke en başlarda yer alır.. O adam hem sakin, hem çok konuşmadan en doğru şeyleri söylüyor. Ve konuşurken hangi takımlı olduğunu bilmiyorsunuz.
Mehmet Demirkol'da Galatasaray Lisesinden mezundur ama F.Bahçelidir.
Geçenlerde bir yazıda Hakan Şükür'ün federasyon başkanlığı temalı bir konu ele alınmıştı ve buna olumsuz bir görüş belirtmiştim. Şuraya atılan bir kaç mesaj ne kadar haklı düşündüğümü bir kez daha gösterdi bana. Biz maalesef her şeyi renklere bağlıyoruz. Bir yorumcuyu beğenmeyebilirsiniz ancak bunu o zaten Fenerli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı vs. gibi nedenlere dayandırırsanız bence orada iş bitmiştir. Yazıyı yazan arkadaşta bunu okuyup gerekli dersleri çıkarır umarım. :)
Konuya dönersek kim ne derse desin Erman Toroğlu bence başarılı bir yorumcudur.
Burası eksik kalmış. :) Bende zaten bu konuda ne Türk sporcusunun ne Türk vatandaşının hazır olmadığını düşünüyorum. Objektiflik bizim kanımızda yok. Hakan Şükür'e karşı çıkışımın başında da bu vardır. Her yorumunu beğeniyor değildim Erman Toroğlu'nun ancak mevcut yorumculardan aşağı kalır bir yonu yoktu bana göre.Quote:
ama çıkıp tarafını belli eden hareketler yaparsa
Ben de Toroğlu için söylemiyorum bunları zaten :zuhaha Herhangi bir yorumcu için söylüyorum. Toroğlu bana göre ülkemiz şartlarında en iyilerden biriydi...
Gitmesine sevindim, söyledikleri doğruda olsa Ahmet Çakar gibi, Erman Toroğlu gibi kendini beğenmiş kişilerin televizyon programlarında, gündemin en önünde insanlara kötü örnek olacak düzeyde muhabbetleri, seviyesizlikleri bence Türk futbolu adına lekedir..
ömer üründül denen futbol bilgini (!)yle yollarını ayırıp Erman hoca'yı alsınlar 10 numara program olur.
Ömer Üründül bildigim kadari ile TRT'den maas almiyor yani bedavaya cikiyor diye biliyorum o yüzden TRT'nin onu gönderecegini pek sanmiyorum ayrica TRT gibi bir kanalin Erman Toroglu gibi agzi bozuk birisinide programa cikaracagini hic sanmiyorum :)
Ömer Üründül üste para veriyor ayrıca TRT çalışanlarına Burger King'den her ay 10 menü ücretsiz. :D
Milliyette Çıkan Bir Haberde Böyleydi.:0:Quote:
"ASLINDA ÇOK UCUZ"
Bir TRT yetkilisi Hakan Şükür'ün reytinglerini artıracağını, yılda 700 bin YTL'nin piyasa ortamına göre düşük olduğunu, Rıdvan Dilmen'in NTV'den yılda 5 milyon YTL aldığını ifade etti. Aynı yetkili, "Ücret aslında çok mantıklı. Stadyum programı dışında hafta içinde bazı programlar yapacak. Haftalığı neredeyse 10 bin YTL'ye gelmiyor. TRT kârlı bir işe imza attı. Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az" görüşünü dile getirdi. TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.
http://www.youtube.com/watch?v=vZ7N2...eature=related
Helal olsun Erman abime. Var mı bu yürekte bir spor yorumcusu daha yahu. :) Beğenmeyen utansın. :)
Yalniz tamamen sov var orda arkayada fon müzigini vermisler oturdugu yerden millete ahkam kesiyor :) Yemezler..
bence baya da yerler erman hocanın orda şov yaptığına inanmıyorum şansalı bilmem o hep politik kalır ama erman hoca daha farklı,içten.
Nefret ediyorum bu Erman denen adamdan.Televizyonda görünce midem bulanıyordu, maraton denen programı da izlemiyordum zaten iyi olmuş.Beşiktaş düşmanı herif Allah'ından bulsun umarım bir daha televizyonlarda karşımıza çıkmaz.
bu doğruysa eğer sınırlarımı da sinirlerimi de zorluyo aziz başkan
Helal olsun Aziz Yildirim'a milletin yillardir göremedigini o görmüs demekki. :)
Eline sağlık eğer yaptıysa
Sansal tabiki LigTv'de devam edecek. Kim bilir yilda kac milyon $ aliyor LigTv'den :)