1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bir efsanenin sonu!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erman Toroğlu doğru konuşuyor ama; doğrularını ifade ederken seçtiği cümleler yüzünden bugünkü noktalara gelindi. Eğer kendini tartarak konuşsaydı, Erman Hoca bir fenomen olabilirdi.
    Kendini tartarak konuşsaydı Erman Toroğlu bu kadar sene bu işi yapıp buralara gelemezdi bence. İnsanlar kahvede nasıl konuşuyorlarsa Toroğlu biraz daha yumuşağını konuşuyordu ve bu insanlara aaa bu adam bizden biri dedirtiyordu. Bence yanlış bir karar verildi ama Muhammet'e katılıyorum Toroğlu işsiz kalmaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kendini tartarak konuşsaydı Erman Toroğlu bu kadar sene bu işi yapıp buralara gelemezdi bence. İnsanlar kahvede nasıl konuşuyorlarsa Toroğlu biraz daha yumuşağını konuşuyordu ve bu insanlara aaa bu adam bizden biri dedirtiyordu. Bence yanlış bir karar verildi ama Muhammet'e katılıyorum Toroğlu işsiz kalmaz.
    Abi kahvede konusan adamlarin evinde Lig TV oldugunu sanmiyorum. Erman Hocayi son yillarda sadece maddi gucu yuksek kisiler izledi. Zaten izleyen kesimde sosyo kulturel seviye olarak bu tarz konusmalari sadece alayci gozu ile bakar.

Mesaj Yetkileri