Şu banko olayı iyi bir şeye benziyor:D Sistemle felan alakası yok dime.Biraz daha açarmısınız?
Printable View
Şu banko olayı iyi bir şeye benziyor:D Sistemle felan alakası yok dime.Biraz daha açarmısınız?
Şimdi 3 tane maç yazıp bankoyu işaretliyosunuz. Bu 3 maçın altına da her eklediğiniz maç başına 1 lira daha ekliyorsunuz. 3 tane güvendiğiniz maç bulup 9 tane yüksek oranla maçı yazın zaten alt taraftan en az 3 tane filan tutuyo bu da parayı çok rahat çıkarmanız demek, hatta kâra geçmeniz demek :)
Anladığım kadarıyla öncelikle 3 bankonun tutması lazım.Sonrada alttan kaç maç tutarsa oranları kadar para alıyorsun.Peki 5 banko yazabilirmiyim?:)
Yarın böyle bir kupon yapim.Karlı gözüküyor:)
İddia ediyorum, hollanda'da ki o maçlardan biri patlar. :)
Banko yazarken benden size tavsiye sakın İngiltere liginde ki maçlarından yazmayın. Her zaman süprize açık bir lig. :)
Peki bu banko olayı bilyonerde varmı.Ben hiç böle ince detayları oynayamadım.Yani hep atladım.Bu yüzden çok para kaybettim.Bu 3 banko olayını nasıl yapabilirim yani bilyonerden oynuyorum orda göremedim onu ama.Bayiiden oynayınca öyle sanırım .
banada anlatın 3+9 u çözemedim nasıl yapıyoruz onu? :D
3 Tane banko yazıyorsun.Daha sonra supriz maç yazıyor ne kadar supriz yazarsan o kadar para ödüyorsun.Sonra Bankoları kendiyle çarpıyorsun.Suprizleri topluyorsun daha sonra bankoların çarpımıyla toplayıp paranı alıyorsun.Kötü bişi ben 27 alıcam diye bekledim adam 12 verdi topluyormusuz bence gereksiz.2-1 sistem yap 3-4 tane banko yaz 2 tane supriz yaz oyna paranı al.
5 maç yazıp sistem 4'ü işaretlersem kaç para öderim?
http://www.iddaa.com/stellent/groups.../gp_639181.png
5 TL Ödüyorsun
Bu gün için bankosu olan varmı ya son 2 liram kaldı :).
6 Tl ödersin 5 değil. 1-2 3-4 4-5 5-6 .... yaptığın maç sayısı kadar 1 fazlasını ödersin.
Bugün Leverkusen-Schalke üst biter.
Daha garanti bişiler yokmu :D.Direk 2 verip 3-5 alsak gene iyi.Çünkü hesabımda para kalmadı.Biriksin diye uğraşıyorum.
bana bayii ye gitmek zor geliyor :D güvendiğiniz, beğendiğiniz site var mı? ordan oynayayım bende
Kasım abi bilyonerden oynuyorum 2 seneye yakındır.En kralı Bilyoner bence.Oradan oynayabilirsin.
http://www.bilyoner.com
açtım bir hesap haydi rastgele :D
Dortmund banko üst Togii.. Aynı zamanda Tottenham a banko üst. ikisi banko benden sana.
Bayern beni olduğu gibi bir çok kişiyi yakmak üzere.
Bütün almanyada gol oldu bi benim oynadıgım maçta gol yokya
iyiki chelsea ye 1 oynadim ya 7-1 yaptilar :D
Benim koyduğum kupon patladı ben ona yanıyorum. Güvendiğim dağlara kar yağdı. İlk kez kaynağım beni yanıltı. Kaynağı değiştirmek gerekiyor.
Dortmun'da oynadım oda patladı.
Şimdi iki kuponum var. Umarım tutar. :)