Şu banko olayı iyi bir şeye benziyorSistemle felan alakası yok dime.Biraz daha açarmısınız?
Şu banko olayı iyi bir şeye benziyorSistemle felan alakası yok dime.Biraz daha açarmısınız?
Şimdi 3 tane maç yazıp bankoyu işaretliyosunuz. Bu 3 maçın altına da her eklediğiniz maç başına 1 lira daha ekliyorsunuz. 3 tane güvendiğiniz maç bulup 9 tane yüksek oranla maçı yazın zaten alt taraftan en az 3 tane filan tutuyo bu da parayı çok rahat çıkarmanız demek, hatta kâra geçmeniz demek![]()
Anladığım kadarıyla öncelikle 3 bankonun tutması lazım.Sonrada alttan kaç maç tutarsa oranları kadar para alıyorsun.Peki 5 banko yazabilirmiyim?
Yarın böyle bir kupon yapim.Karlı gözüküyor![]()
İddia ediyorum, hollanda'da ki o maçlardan biri patlar.
Banko yazarken benden size tavsiye sakın İngiltere liginde ki maçlarından yazmayın. Her zaman süprize açık bir lig.![]()
Peki bu banko olayı bilyonerde varmı.Ben hiç böle ince detayları oynayamadım.Yani hep atladım.Bu yüzden çok para kaybettim.Bu 3 banko olayını nasıl yapabilirim yani bilyonerden oynuyorum orda göremedim onu ama.Bayiiden oynayınca öyle sanırım .
banada anlatın 3+9 u çözemedim nasıl yapıyoruz onu?![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
3 Tane banko yazıyorsun.Daha sonra supriz maç yazıyor ne kadar supriz yazarsan o kadar para ödüyorsun.Sonra Bankoları kendiyle çarpıyorsun.Suprizleri topluyorsun daha sonra bankoların çarpımıyla toplayıp paranı alıyorsun.Kötü bişi ben 27 alıcam diye bekledim adam 12 verdi topluyormusuz bence gereksiz.2-1 sistem yap 3-4 tane banko yaz 2 tane supriz yaz oyna paranı al.
5 maç yazıp sistem 4'ü işaretlersem kaç para öderim?
5 TL Ödüyorsun
Bu gün için bankosu olan varmı ya son 2 liram kaldı.
6 Tl ödersin 5 değil. 1-2 3-4 4-5 5-6 .... yaptığın maç sayısı kadar 1 fazlasını ödersin.
Bugün Leverkusen-Schalke üst biter.
Daha garanti bişiler yokmu.Direk 2 verip 3-5 alsak gene iyi.Çünkü hesabımda para kalmadı.Biriksin diye uğraşıyorum.
bana bayii ye gitmek zor geliyorgüvendiğiniz, beğendiğiniz site var mı? ordan oynayayım bende
Kasım abi bilyonerden oynuyorum 2 seneye yakındır.En kralı Bilyoner bence.Oradan oynayabilirsin.
http://www.bilyoner.com
açtım bir hesap haydi rastgele![]()
Dortmund banko üst Togii.. Aynı zamanda Tottenham a banko üst. ikisi banko benden sana.
Bir Dost
Hellbells
Bayern beni olduğu gibi bir çok kişiyi yakmak üzere.
Bütün almanyada gol oldu bi benim oynadıgım maçta gol yokya
iyiki chelsea ye 1 oynadim ya 7-1 yaptilar![]()
Benim koyduğum kupon patladı ben ona yanıyorum. Güvendiğim dağlara kar yağdı. İlk kez kaynağım beni yanıltı. Kaynağı değiştirmek gerekiyor.
Dortmun'da oynadım oda patladı.
Şimdi iki kuponum var. Umarım tutar.![]()