Baros ve caner kart cezalısı jo da yedek çıktı bakalım artık..
Printable View
Doğru le Baros da geçen hafta yediydi sarıyı :D Caner'in olmayışına sevindim ama Hakan da yok...Orada kim oynarsa oynasın kötü oynayacagı kesin :(
Ayhan Barış Mehmet Mustafa birlikte :zuhaha
Ayhan
Barış
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
:( Hangisi pas yapacak bunların yaww ?
Eğer Bursa ve Fenerbahçe ikilisinden biri bile puan kaybetseydi Galatasaray bugün %99 ihtimal kazanırdı... Ama şu anda kesin bir şey söylemek gerçekçi olmaz... Çünkü oyuncuların nasıl bir ruh haliyle sahaya çıkacağını bilmiyoruz... Bu maç diğer maçlardan önce, mesela haftanın son değil de ilk maçı olsaydı yine "Galatasaray kazanır"ı çok rahat söyleyebilirdim... Ama şu durumda oyuncuların psikolojik durumu gerçekten çok belirleyici olacak... Favori yine Galatasaray ama her sürprize hazır olmalarını tavsiye ederim... Beraberlik dışında her sonuca açık bir maç...
Keita'ların savaşı :)
gs 1-0 önde
barış attı :D güzel gol oldu
Ben bu Barış'ı seviyorum ya. İnsanlar neden hiç sevmiyor anlamıyorum, elimizdeki diğer oyuncularla kıyaslayınca banko oynamalı bence. Hatta orta saha Barış Topal birlikte oynayınca daha kuvvetli oluyor.
Aykut helal olsun. Ne diyelim, seneye yabancı istemiyoruz, Aykut gayet yeterli...
Hepsini geçtim, Aykut nasıl arkadaşlar şu ana kadar? Çünkü bizim için çok önemli bence o, as kaleci olabilecek yetenekte. :)
Başarı olması gerekmiyor, Aykut her halükarda Franco'ya basar, üstelik de Türk. Milli Takım'a bir kaleci daha olsa fena mı olurdu?
Aykut bana pek güven vermiyor kalede.O kaledeyken tereddüt içindeyim.İsterim onun kalemizi korumasını ama bence biraz daha iyi olmalı.
durdukça iyileşir...Ben yabancı kontanjanının kalede harcanmamasından yanayım...şayet Servet'in suyu iyice ısınmış, seneye Neill'in yanına sağlam bir yabancı savunmacı alınabilir...
aykut'un kaleyi koruması ve başarılı olması türk sporu içinde önemli umarım sürekli şans bulabilir ve hadi be sivas :D
Korner düzeni olsa Sivasspor'da Aykut'un farkı orda ortaya çıkardı.
gördüğüm iki takımında net iki pozisyonu oldu. Aykut şanslı hakikaten birisini ayaklarıyla çıkardı, diğeri kucağına geldi. Ama Keita nasıl kaçırdı o golü, hatta golü geçtim aya gönderdi resmen topu :D okadar kötü vuruş beklemezdim. en fazla bi gol daha olsun :p kuponumu yatırmayın! alt verdim :D
Galatasaray maça iyi başladı. Öyle aman aman bunaltmıyoruz ama maçı istediğimiz şekilde götürüyoruz. Pozisyonlarımızda var. Maç güzel gidiyor. Tabi Sivasspor'lu oyuncuların sürekli maçı gerginleştirmeside hoş değil. Bu nedenle seyircide heyecana geliyor.
Bunlarla beraber ben bir oyuncunun itiraz etmesini anlarım, hafif yada ağır tartışmalı bir pozisyonda ortalığı germesini anlarım ama adamı çekip çekip üstüne iki elinle arkadan indirdikten sonra bu kadar net faul yaptıktan sonra gidip itiraz etmeyi anlamam. Dos Santos'a köşede yapılan faul ve yardımcı hakeme yapılan itiraz olacak iş değil.
Aykut'ta gol yemediği için iyi bir maç çıkarıyor diyebiliriz. Şans densede demek ki Franco hem şansız hemde kötü bir kaleci. :) Aykut'ta kötü olsun ama şansı var. Aykut'un genel yapısına gelince Semih gibi [nöbetçi golcü] sonradan kaleyi aldığında iyi işler çıkarıyor. Sezon başında kale senin derseniz Aykut'ta Franco'dan farklı işler yapmaz. Şampiyonlar ligi elemesini hatırlayalım.
Aykut'un ne kadar kötü bir kaleci olduğunu biliyoruz ama Leo'dan iyidir o kesin. :D Ufuk'a yazık oluyor bence Aykut'ta gönderilsin şu takımdan ben hayatımda atlamaktan korkan kaleci görmedim bi Aykut işte..Antalya maçında gördük..
tamam istediğiniz kadar gol atın, Rosenborg yatırmış kuponu...
hayır anlamıyorum 2-0 öndesin, 90.dakikada yine atmışlar 3olmuş, Iversen yaktı beni :p
sana katılıyorum Burak, önce çekiyor düşüremiyor, sonra iki eliyle tutuyor omuzlarından...neye itiraz ediyor anlamak mümkün değil. son dakikalarda Ayhan'la olan tartışmada sanırım şundan kaynaklandı. M.Topal yerde yatarken devam etti gs'li oyuncular oynamaya, Ayhan kendisine atılan pası tutamayınca sanki kendi bilerek bırakmış gibi yapıp Topal'ı gösterdi eliyle :) M.Yıldız'da kızdı ayağından kaçırdın da niye kendin atmış gibi yapıyorsun diyerek :)
Köşedeki faul pozisyonundan önce sanırım ofsayttaydı bizim oyuncu da ondan dolayı yan hakeme saldırdı Sivas'ın oyuncusu..Hayrettin'in dil boğaza kaçmıştı ama normale döndü...Ama oyundan çıktı...
eeey amca ne saydırıyor Rijkaard'a :D
Forvetleri sürüyor Sivas valla peş peşe :n: Yalnız Aykut o ara pasında iyi çıktı kaleden... Bir de bu Sivas'taki Keita tam bir kasap :D Ayhan'a methiyeler düzmeye başladı taraftar :D
İçimden demiştim gol yiycez diye...Bu oyun burda biter.
amaan gol oldu 1-1 :D
Yine yedik son dakikalarda :(