Mustafa Denizli'nin yeni sözleşme imzalaması Beşiktaş'a ek bir motivasyon olabilir.
Printable View
Mustafa Denizli'nin yeni sözleşme imzalaması Beşiktaş'a ek bir motivasyon olabilir.
Muhteşem taraftarı sayesinde Beşiktaş maçı kazanır görüşündeyim..
İŞTE İLK 11'LER!
Turkcell Süper Lig’de zirvenin kalbi bugün İnönü Stadı’nda atacak... Şampiyonluk hesapları yapan ve kupanın son sahibi durumundaki Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor’u Dolmabahçe’de ağırlayacak.
Üst üste ikinci şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Kara Kartallar, taraftarının da desteğiyle derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ancak her ne kadar zirvenin uzağında olsa da konuk Trabzonspor da iddialı. Bordo-Mavili ekip İstanbul’da kazanıp, Avrupa Ligi biletini garantiye almak amacında... İki takım için de büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Zirvenin kaderini çizecek olan mücadelede hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR
STAT: İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst, Uğur İnceman, Yusuf, Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho, Umut, Teofilo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
LigTv
Trabzonspor'un mutlaka puan alması lazım İBB, Kayserispor ve Eskişehirspor hemen dibinde . . .
5.lik yarışı da çok heyecanlı :) 4 takım iddiasını sürdürüyor Avrupa Ligi bileti alabilmek için.
Maçın başlarında golleri bulalım rahat rahat bir maç izleyelim :)
Trabzon çok ofansif, Beşiktaş çok defansif bir kadroyla çıkmış.
Beşiktaş daha kontrollü yükleniyor. Trabzon Burak ve Alanzinhoyla top sürerek giriyor daha çok, ya da buna çalışıyor.
Beşiktaş alacak gibi duruyor. Orta sahadan arkaya iyi top atıyor Beşiktaş. Defansif gibi görünen kadro iyi hücum ediyor.
Çok ofansif bir kadroyla çıkmışız.Burak, Alanzinho, Teofilo ve Umut dörtlüsüyle İnönü'de maça çıkmak bizim için intihar olacak gibi duruyor.Keşke Galatasaray maçındaki dizilişle başlasaydı.
Ah umut ah
Umut inanılmaz bir gol kaçırdı.. Hiç şaşırtmadı beni.
Maçın başında daha iyi olan taraftık.Zaman ilerledikçe Trabzon dengeyi sağladı.Karşılıklı pozisyonlar var.En neti Umut'a ait.Ortada maç oluyor yani.Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.
Yusuf hiç iyi oynamıyor.Serkan hiç geçit vermedi ona.Savunma dönüşlerinde de sıkıntı var.Kaptan ise yine elinden geleni yapıyor.Bu adamda teknik olsa harbiden Real Madrid'de oynardı valla.Holosko her zamanki gibi mükemmel ilk dokunuşlarıyla pozisyonları hiç ediyor.Zaten maçın başında gözüktü biraz sonra kayıplardaydı.Bobo'da öyle.Ancak bu onların suçu değil.Orta sahadan hücuma top taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Burada adam gibi kanat oyuncumuzun olmamasının ve hücumcu ortasahalarımızın sakat olmasının payı büyük.
Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor.Allah yardımcımız olsun.
Hakan girmiş oyuna..Umarım ilk maçtaki gibi oynamaz. :D
Çok güzel maç oluyor. Bir sürü pozisyon oldu maçta.
Beşiktaş alacak diye düşünüyorum.
Trabzon şut çalışmasına başladı :D
Yine gol atamadık böyle iş arkadaş.
çok güzel maç oldu, dün akşamki maçtan sonra ilaç gibi geldi :) tek eksik goldü karşılaşmada. Sağol Trabzonspor, FB maçında da puan bekliyoruz senden :)
İkinci yarının başında da ilk yarının başında olduğu gibi baskılı başladık,pozisyonlar bulduk ancak golü bulamadık.Sonra yine tempo düşüyor derken kıpırdanır gibi olduk sonra uzun bir süre temposuz sürdü maç.Trabzonspor 80'lerde etkili oldu,pozisyonlar buldu ama bugün 3 kaleci de hatasız oynadılar.Böylece maç 0-0 bitti.Son 4 haftada kaybettiğimiz 6.puan.Şampiyonluk şansımız azaldı.Mucizelere kaldı da diyebiliriz.Sağlık olsun..
Bir takıma daha çelmeyi taktık ama galibiyet bekliyordum ben.Takımda adam gibi bir golcü olsaydı Bursa değil biz şampiyonluk için en avantajlı takım olacaktık.
R-Madrid - Barcelona maçı öncesi çerezlik bir maç oldu. Derbiye hazırlandık. Gol olmaması benim için süpriz oldu.
Maçın ikinci yarısını izledim. Beşiktaş iyi başladı, Trabzon uzatmalara kadar mükemmel yüklendi; ama direği aşamadı. Son dakikalarda Beşiktaş bası kursada nafile kaldı.
Trabzon'da Serkan ve Onur müthiş oynadı.Türkiye çok iyi bir kaleci kazanıyor. Umarım devamı gelir.
Galatasaray'dan sonra,Beşiktaş da şampiyonluğa havlu atmıştır.Artık 2 takım arasında geçecek büyük ihtimalle şampiyonluk.Bu akşamın hakkı beraberlikti.İki takımın da net pozisyonları var ama top içeri girmek istemedi bugün.
Zevkli,yüksek tempolu bir maç oldu.O kadar pozisyon varken gol çıkmaması ilginç.Bence Beşiktaş'da bizim gibi havlu attı.
Haftalardır söylediğimiz şeyler yüzünden Beşiktaşlılığımız bile tartışıldı. Ancak gelin görünki herşey ortada. Şimdi eleştirmeyeceğim takımı çünki biri gelip senin yorumların hoşuma gitmiyor diyecek , sonra mesajım hoşa gitmedi diye silinecek vs.. hep aynı şeyler.
Geçen haftadan Fenerbahçeye hayırlı olsun dediğim şampiyonluk yüzünden Beşiktaşlılığımı sorgulayanlar beklesinler Ekrem ile , Üzülmez ile şampiyon oluruz. Ne yapıyoruz şimdi , ha pardon ... 5 te 5 değil mi ?
Ne maç oldu be.
Kartal' ıda indirdik. :D
Hafiften bir elle temas var gibi sanki son posizyonda ancak ben o penaltı golüyle kazanmayı istemiyordum.
Trabzon sana kendi evinde 90 dakka boyunca kök söktürecek , sen olup olmadıgı bile yoruma dayalı bir pozsiyon için sızlanacaksın. Hayır anlamadığım 7-8 defansif oyuncuylada yenemiyoruz , bari atak oynayalımda yine yenemesek de farketmez , ama Anadolu takımı gibi oynayamayalım en azından. Bari kalan maçlarda.