Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

15 50.00%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Beraberlik

9 30.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 116 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [ 29. Hafta ]

Nesil
    2006

Mustafa Denizli'nin yeni sözleşme imzalaması Beşiktaş'a ek bir motivasyon olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhteşem taraftarı sayesinde Beşiktaş maçı kazanır görüşündeyim..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İŞTE İLK 11'LER!

Turkcell Süper Lig’de zirvenin kalbi bugün İnönü Stadı’nda atacak... Şampiyonluk hesapları yapan ve kupanın son sahibi durumundaki Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor’u Dolmabahçe’de ağırlayacak.

Üst üste ikinci şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Kara Kartallar, taraftarının da desteğiyle derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ancak her ne kadar zirvenin uzağında olsa da konuk Trabzonspor da iddialı. Bordo-Mavili ekip İstanbul’da kazanıp, Avrupa Ligi biletini garantiye almak amacında... İki takım için de büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Zirvenin kaderini çizecek olan mücadelede hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR
    STAT: İnönü
    HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun
    YAYIN: Lig TV
    SAAT: 19.00
    BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst, Uğur İnceman, Yusuf, Holosko, Bobo
    TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho, Umut, Teofilo
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

LigTv

Trabzonspor'un mutlaka puan alması lazım İBB, Kayserispor ve Eskişehirspor hemen dibinde . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

5.lik yarışı da çok heyecanlı 4 takım iddiasını sürdürüyor Avrupa Ligi bileti alabilmek için.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın başlarında golleri bulalım rahat rahat bir maç izleyelim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzon çok ofansif, Beşiktaş çok defansif bir kadroyla çıkmış.

Beşiktaş daha kontrollü yükleniyor. Trabzon Burak ve Alanzinhoyla top sürerek giriyor daha çok, ya da buna çalışıyor.
    Beşiktaş alacak gibi duruyor. Orta sahadan arkaya iyi top atıyor Beşiktaş. Defansif gibi görünen kadro iyi hücum ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok ofansif bir kadroyla çıkmışız.Burak, Alanzinho, Teofilo ve Umut dörtlüsüyle İnönü'de maça çıkmak bizim için intihar olacak gibi duruyor.Keşke Galatasaray maçındaki dizilişle başlasaydı.

Ah umut ah

Umut inanılmaz bir gol kaçırdı.. Hiç şaşırtmadı beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında daha iyi olan taraftık.Zaman ilerledikçe Trabzon dengeyi sağladı.Karşılıklı pozisyonlar var.En neti Umut'a ait.Ortada maç oluyor yani.Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.

Yusuf hiç iyi oynamıyor.Serkan hiç geçit vermedi ona.Savunma dönüşlerinde de sıkıntı var.Kaptan ise yine elinden geleni yapıyor.Bu adamda teknik olsa harbiden Real Madrid'de oynardı valla.Holosko her zamanki gibi mükemmel ilk dokunuşlarıyla pozisyonları hiç ediyor.Zaten maçın başında gözüktü biraz sonra kayıplardaydı.Bobo'da öyle.Ancak bu onların suçu değil.Orta sahadan hücuma top taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Burada adam gibi kanat oyuncumuzun olmamasının ve hücumcu ortasahalarımızın sakat olmasının payı büyük.

Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor.Allah yardımcımız olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hakan girmiş oyuna..Umarım ilk maçtaki gibi oynamaz.

Çok güzel maç oluyor. Bir sürü pozisyon oldu maçta.
    Beşiktaş alacak diye düşünüyorum.

Trabzon şut çalışmasına başladı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine gol atamadık böyle iş arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

çok güzel maç oldu, dün akşamki maçtan sonra ilaç gibi geldi tek eksik goldü karşılaşmada. Sağol Trabzonspor, FB maçında da puan bekliyoruz senden
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İkinci yarının başında da ilk yarının başında olduğu gibi baskılı başladık,pozisyonlar bulduk ancak golü bulamadık.Sonra yine tempo düşüyor derken kıpırdanır gibi olduk sonra uzun bir süre temposuz sürdü maç.Trabzonspor 80'lerde etkili oldu,pozisyonlar buldu ama bugün 3 kaleci de hatasız oynadılar.Böylece maç 0-0 bitti.Son 4 haftada kaybettiğimiz 6.puan.Şampiyonluk şansımız azaldı.Mucizelere kaldı da diyebiliriz.Sağlık olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bir takıma daha çelmeyi taktık ama galibiyet bekliyordum ben.Takımda adam gibi bir golcü olsaydı Bursa değil biz şampiyonluk için en avantajlı takım olacaktık.

Nesil
    2006

R-Madrid - Barcelona maçı öncesi çerezlik bir maç oldu. Derbiye hazırlandık. Gol olmaması benim için süpriz oldu.

Maçın ikinci yarısını izledim. Beşiktaş iyi başladı, Trabzon uzatmalara kadar mükemmel yüklendi; ama direği aşamadı. Son dakikalarda Beşiktaş bası kursada nafile kaldı.

Trabzon'da Serkan ve Onur müthiş oynadı.Türkiye çok iyi bir kaleci kazanıyor. Umarım devamı gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'dan sonra,Beşiktaş da şampiyonluğa havlu atmıştır.Artık 2 takım arasında geçecek büyük ihtimalle şampiyonluk.Bu akşamın hakkı beraberlikti.İki takımın da net pozisyonları var ama top içeri girmek istemedi bugün.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zevkli,yüksek tempolu bir maç oldu.O kadar pozisyon varken gol çıkmaması ilginç.Bence Beşiktaş'da bizim gibi havlu attı.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    R-Madrid - Barcelona maçı öncesi çerezlik bir maç oldu. Derbiye hazırlandık. Gol olmaması benim için süpriz oldu.

Maçın ikinci yarısını izledim. Beşiktaş iyi başladı, Trabzon uzatmalara kadar mükemmel yüklendi; ama direği aşamadı. Son dakikalarda Beşiktaş bası kursada nafile kaldı.

Trabzon'da Serkan ve Onur müthiş oynadı.Türkiye çok iyi bir kaleci kazanıyor. Umarım devamı gelir.
    Gerçekten çerez gibi oldu
    Serkan Balcı, İ.Üzülmez, Onur iyiydi. Volkan Demirel'in yedeği de Onur olur milli takımda artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Haftalardır söylediğimiz şeyler yüzünden Beşiktaşlılığımız bile tartışıldı. Ancak gelin görünki herşey ortada. Şimdi eleştirmeyeceğim takımı çünki biri gelip senin yorumların hoşuma gitmiyor diyecek , sonra mesajım hoşa gitmedi diye silinecek vs.. hep aynı şeyler.

Geçen haftadan Fenerbahçeye hayırlı olsun dediğim şampiyonluk yüzünden Beşiktaşlılığımı sorgulayanlar beklesinler Ekrem ile , Üzülmez ile şampiyon oluruz. Ne yapıyoruz şimdi , ha pardon ... 5 te 5 değil mi ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gerçekten çerez gibi oldu
    Serkan Balcı, İ.Üzülmez, Onur iyiydi. Volkan Demirel'in yedeği de Onur olur milli takımda artık.
    Onur, Volkan'ı geçer...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ne maç oldu be.

Kartal' ıda indirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Haftalardır söylediğimiz şeyler yüzünden Beşiktaşlılığımız bile tartışıldı. Ancak gelin görünki herşey ortada. Şimdi eleştirmeyeceğim takımı çünki biri gelip senin yorumların hoşuma gitmiyor diyecek , sonra mesajım hoşa gitmedi diye silinecek vs.. hep aynı şeyler.

Geçen haftadan Fenerbahçeye hayırlı olsun dediğim şampiyonluk yüzünden Beşiktaşlılığımı sorgulayanlar beklesinler Ekrem ile , Üzülmez ile şampiyon oluruz. Ne yapıyoruz şimdi , ha pardon ... 5 te 5 değil mi ?

Hala şu takımda İbrahim Üzülmez'in sorgulanmasına anlam veremiyorum gerçekten.

Bugünkü maçın hakkı beraberlikti ve öyle de sonuçlandı.

Son saniyelerde olan bir penaltı tartışması var ancak net olarak göremedim posizyonu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Hala şu takımda İbrahim Üzülmez'in sorgulanmasına anlam veremiyorum gerçekten.

Bugünkü maçın hakkı beraberlikti ve öyle de sonuçlandı.

Son saniyelerde olan bir penaltı tartışması var ancak net olarak göremedim posizyonu.
    İbrahim Üzülmez,bence de şu anda Türkiye'nin en iyi Türk sol beki.

Son pozisyonda el sanki değiyor ya da değmiyor.Hakem versede vermesede kimse birşey diyemezdi herhalde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hafiften bir elle temas var gibi sanki son posizyonda ancak ben o penaltı golüyle kazanmayı istemiyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Trabzon sana kendi evinde 90 dakka boyunca kök söktürecek , sen olup olmadıgı bile yoruma dayalı bir pozsiyon için sızlanacaksın. Hayır anlamadığım 7-8 defansif oyuncuylada yenemiyoruz , bari atak oynayalımda yine yenemesek de farketmez , ama Anadolu takımı gibi oynayamayalım en azından. Bari kalan maçlarda.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri