kim elle müdahele etmişti peki? bjk orta sahası sıkıntı yaşayabilir ilginç bi kadro yapmış schuster.
Printable View
kim elle müdahele etmişti peki? bjk orta sahası sıkıntı yaşayabilir ilginç bi kadro yapmış schuster.
İlk yarıda Beşiktaş'ın orta sahası yol geçen hanı gibiydi.İ.B.B biraz daha becerikli olsaydı kontralarla iyi pozisyonlar bulabilirdi.İkinci yarıda Delgado yerine Necip girmeli bence.
Siirt Jetpa'dan geLen Mehmet YıLmaz dokundu.
Ferrari'yi aLenen indirdi vermedi penaLtıyı.Hakemden biraz sıkıntı yaşadık diyebiLirim.
Nihat ve Hilbert'in bu takimda yeri olmadigini dusunuyorum su anki performanslari ile , 2. yarida Guti Delgadonun yerine girerse isi bitirir Besiktas
Evet su dkya kadar Nihat ve Hilbert pek gözükmedi macta.
İskender 1-0..
Gol resmen geliyorum diyordu zaten.Orta saha denen bir şey yok bugün Beşiktaş'ta.
Vay yemişiz :D Necip girmedi mi yahu :)
İskender çok güzel bir gol attı...
Delgado'nun yerine Guti girmeli bence.Nihat'da cok etkisiz Nobre girse daha faydali olur.
Cenk çok büyük bir hata yaptı İbrahim boş kaleye topu gönderemedi..
bu İskender'de hiç boş geçmiyo büyükleri ha
Tribünler Delgado'yu yuhaladılar ama nedenini çözemedim pek...
Tabata giriyor Guti yok :)
Nihat baya şişiriyor bugün top denize gitmiştir heralde :D
Guti Tabata girdi Delgado Hilbert çıktı Ahmet :)
Cenk çok tehlikeli işler yapıyor gerçekten..
Nihat da isliklandi.
Beşiktaşlı taraftarlar da futbolcular da çok sinirli hareket ediyorlar. Bu arada tribünler çok yoruldu gerçekten maçın başından beri süregelen tempolu tezahüratlardan sonra.
Holosko kalenin dibinden bir gol kaçırdı ama hakem daha öncesinde faul yaptığını belirtti. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim Quaresma da Rızvan da inanılmaz maç çıkarıyorlar. Galatasaray daha da sağ bek arıyor, Rızvan'ı alalım vallahi daha sağ bek filan aramayız..
Beşiktaş izlediğim maçlar kadarıyla Quaresma'nın sırtına yüklenmiş durumda.O durunca takımda duruyor.Ancak adam her ikili pozisyonlarda başarı sağlıyor.Çok kaliteli bir adam gerçekten.
Ibo daha napiyim dedi :)
Cenk çaresizce açıldı ve İbrahim ondan sıyrılıp golü attı 2-0..
Hoop 2-0 oldu Cenk kaleci mi defans mı :confused:
İbrahim Akın attı 2-0.
Maç gitti hee :D Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.
2 0 oldu..
Cenk'in maçın başından beri libero oynamasının hatası oldu
2-0 oldu vay be.
Abdullah Avcı'ya neden küfür ediyorlar anlamıyorum :D