Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe. :D
Printable View
Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe. :D
Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.
Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
Fenerbahçe'nin kalesinde de Volkan var. Kaleyi boş bırakmıyoruz.
Volkan'ın sürekli bir formu var. Bazen manyak manyak goller yesede güzel bir performans sergiliyor. Ve Volkan o maçlara sakat çıktı. İlk Young Boys maçında sakatlanmıştı.
Umarım yabancı kontenjanından dolayı stoperde İlhan yada orta sahada Cristian ile başlama hatası yapmaz Aykut hoca.Ve artık şu değişimi yavaştan görmemiz gerektiğini düşünüyorum.Bu maçta Özer'in 11 başlaması durumunda orta saha direncimizin daha fazla olacağından dolayı, bir bakıma kuvvetli olan Ts orta sahasına daha rahat karşılık verebiliriz diye düşünüyorum.İki takımda zor Avrupa maçları oynadı ve henüz sezon başı olduğunu düşünürsek, bana beraberlik daha yüksek bir olasılık gibi geliyor.Ts'nin savunmayı nispeten önde kuracağını düşünürsek, Niang bu maçta ilk golünü atabilir.
Egemen ve Glowacki gibi 2 stoper tam Niang'ın işine gelecek türden.Bu maç,Niang'ın maçı olur,2-0 veya 2-1 kazanırız ..
Trabzonspor ve Teofilo sezona çok iyi başladı. Trabzonspor'un 2-0 yada 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Teofilo yine gol atabilir.
Teofilo etkili olacak diyenlerin aksine karşı bir görüşteyim. Teofilo sezona güzel bir giriş yaptı ve bayabi golle buluştu ama hiç birinde özel bir çabası yok. Ya Umut attırdı yada başkası. Fenerbahçe defansı ise Umut ve Teofilo'yu marke edeceğini düşünüyorum. Lugano tek başına birini belkide ikisini marke bile edebilir. Ve Fenerbahçe ilk skoru bulursa Teofilo'nun hiç gol atma şansı olmaz çünkü Fenerbahçe skor olarak öndeyken çok güzel takım savunması yapabiliyor. 3 sonuçlu bir maç.
Lugano umutla teo yu tek basinami tutacakmis :D:D:D
Lugano daha gecen sene Umutun tr ligindeki en zor marke ettigi futbolcu dedi :)
Lugano Teofilo'yu tutarsa yeter Umutuda Volkan tutar :D
AMA bi karar ver :D sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun :):) bursayi adamdan saymiyormusun
Trabzonspor sezona muhteşem başladı.Bence şuanda ligin en formda takımları.Kalede Onur çok güven veriyor ileride Teofilo golleri bulmaya başladı.Yattara iyileşti.
Fenerbahçe ise Paok maçında bana göre kötü bir sonuç aldı turu geçmeside çok zor bence.Moralsiz diyebiliriz Fenerbahçe için.
Gönlüm Trabzonspor'dan yana.
Mücadelenin üst seviyede olacağı bir karşılaşma bekliyorum. Trabzonspor daha ağır basan taraf benim gözümde. Sebepleri şu anda en oturmuş Türk takımı olmaları, Şenol Güneş faktörü, iç saha avantajı. Bir avantajda Fenerbahçe'nin PAOK karşılaşmasının olması. Fenerbahçe kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmaya çıkacak hafta içi, Trabzonspor ise prestij mücadelesi verecek bir bakıma. Kazansa da kaybetse de sonuç onlar için hüsran olmayacaktır.
Orta sahanın direncini mutlaka artırmalıyız.Emre-Cristian, Emre-Selçuk ikilileri sıkıntı yaratacak.Emre oynayamaz veya iyi performans gösteremezse işimiz çok zor.Ben yine de Emre'nin iyileşip iyi performans sergileyeceğini ve Niang'ın ilk 11de başlayacağını varsayarak zor da olsa kazanırız diyorum.
Geçen hafta 2 gol atmış bir Semih varken herkesteki bu Niang aşkını çözemiyorum.
Adım Semih değil Smith olsaydı diye boşuna demedi.
Niang daha seri ve hareketli bir oyuncu.Trabzonspor'a karşı Semih'ten daha faydalı olacaktır.
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum , PAOK maçı yüzünden moralsiz olan Fenerbahçe'nin Teofilo'yu tutmakta zorluk çekeceğini düşünüyorum .
Eğer oynarsa Fenerbahçe'ye en büyük sıkıntıyı Umut çıkarır. Her ne kadar beğenilmese de ülkemizde rakip defansı en çok hırpalayan oyuncuların başında geliyor.
Sakat maç. Favori yok. Fenerbahçe çok kötü oynayıp ezilebilir de çok iyi oynayıp da rahat bir galibiyet de alabilir.
Trabzonu bir adım önde görüyorum.Takım olarak daha formda.Ningın performansı önemli sonuç için
adalet açısından Aykut hoca Niang'ı değil Semih'i oynatmalı bunun dışında Umut oynarsa trabzonda zorlanırız belki girdiğinde atmakta zorlanıyo pozisyonları ama çok yırtıcı bi oyuncu dağıtıyo savunmamızı.Orta sahada Alex oynamamalı bu maç en azından direk başlamamalı bi çıkıp bakalım rakibi tartalım orta sahayı vermeyelim onlara gerekirse ikinci yarı girer oyuna
Semih bu maç kafayla gol atabilir.. :)
Volkan Demirel çok büyük olasılıkla forma giyemeyecekmiş maçta.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kodrosunda şu oyuncular yer almaktadır:
Mert, Ertuğrul, Alper, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Bekir, İlhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang ve Stoch
Fenerbahce.org
Volkan, Dia, Kazım ve Gökhan Ünal yok.
Mert hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemişti,potansiyeli var.Ama bu maça ne kadar hazır,kaldırabilir mi orası soru işareti.
Volkan PAOK maçında oynayabilecek duruma gelecekse bu maçta oynamasa da sorun değil, bu maçın telafisi var çünkü.
Mert geçen hafta ilk defa ligde forma giymişti, şimdi ilk defa ilk 11'de başlayacak, hayırlısı.