Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.

Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.
    Fenerbahçe'nin kalesinde de Volkan var. Kaleyi boş bırakmıyoruz.

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?
    Volkan'ın sürekli bir formu var. Bazen manyak manyak goller yesede güzel bir performans sergiliyor. Ve Volkan o maçlara sakat çıktı. İlk Young Boys maçında sakatlanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Umarım yabancı kontenjanından dolayı stoperde İlhan yada orta sahada Cristian ile başlama hatası yapmaz Aykut hoca.Ve artık şu değişimi yavaştan görmemiz gerektiğini düşünüyorum.Bu maçta Özer'in 11 başlaması durumunda orta saha direncimizin daha fazla olacağından dolayı, bir bakıma kuvvetli olan Ts orta sahasına daha rahat karşılık verebiliriz diye düşünüyorum.İki takımda zor Avrupa maçları oynadı ve henüz sezon başı olduğunu düşünürsek, bana beraberlik daha yüksek bir olasılık gibi geliyor.Ts'nin savunmayı nispeten önde kuracağını düşünürsek, Niang bu maçta ilk golünü atabilir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Egemen ve Glowacki gibi 2 stoper tam Niang'ın işine gelecek türden.Bu maç,Niang'ın maçı olur,2-0 veya 2-1 kazanırız ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzonspor ve Teofilo sezona çok iyi başladı. Trabzonspor'un 2-0 yada 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Teofilo yine gol atabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Teofilo etkili olacak diyenlerin aksine karşı bir görüşteyim. Teofilo sezona güzel bir giriş yaptı ve bayabi golle buluştu ama hiç birinde özel bir çabası yok. Ya Umut attırdı yada başkası. Fenerbahçe defansı ise Umut ve Teofilo'yu marke edeceğini düşünüyorum. Lugano tek başına birini belkide ikisini marke bile edebilir. Ve Fenerbahçe ilk skoru bulursa Teofilo'nun hiç gol atma şansı olmaz çünkü Fenerbahçe skor olarak öndeyken çok güzel takım savunması yapabiliyor. 3 sonuçlu bir maç.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lugano umutla teo yu tek basinami tutacakmis

Lugano daha gecen sene Umutun tr ligindeki en zor marke ettigi futbolcu dedi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Lugano umutla teo yu tek basinami tutacakmis

Lugano daha gecen sene Umutun tr ligindeki en zor marke ettigi futbolcu dedi

Diğer takımlara karşı oynadığı defanslar kat ve kat daha iyi bir oyuncu. İkisi bir arada zor olur ama zaten Umut'u marke ettikten sonra Teofilo birşey yapamıyorki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lugano Teofilo'yu tutarsa yeter Umutuda Volkan tutar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Diğer takımlara karşı oynadığı defanslar kat ve kat daha iyi bir oyuncu. İkisi bir arada zor olur ama zaten Umut'u marke ettikten sonra Teofilo birşey yapamıyorki.
    Zaten umut teo la beraber kolombiyadada oynuyordu ondan teo orda cok gol atti Bursa macinda umut oynadimi ? Skor kac kacti ? Golleri kim atti ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Zaten umut teo la beraber kolombiyadada oynuyordu ondan teo orda cok gol atti Bursa macinda umut oynadimi ? Skor kac kacti ? Golleri kim atti ?
    Ankaragücü maçında da Teofilo'nun yanında ben oynamıştım.
    Last edited by Zekirdek : 21.Ağustos.2010 at 18:45 Reason: Bir Kelimeyi Yazmayı Unutmuşum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

AMA bi karar ver sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun bursayi adamdan saymiyormusun

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

AMA bi karar ver sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun bursayi adamdan saymiyormusun
    Teofilo aldı demiyorum. Umut girdi ve oyun değişti diyorum. Bursa o maç inanılmaz kötüydü ve maçı kaldıramadı. Orada mesajı yanlış anlama sebebi olarak bir kelimeyi yazmayı unutmuşum. Pardon.

sakary Ali Misafir

Trabzonspor sezona muhteşem başladı.Bence şuanda ligin en formda takımları.Kalede Onur çok güven veriyor ileride Teofilo golleri bulmaya başladı.Yattara iyileşti.

Fenerbahçe ise Paok maçında bana göre kötü bir sonuç aldı turu geçmeside çok zor bence.Moralsiz diyebiliriz Fenerbahçe için.

Gönlüm Trabzonspor'dan yana.

Mücadelenin üst seviyede olacağı bir karşılaşma bekliyorum. Trabzonspor daha ağır basan taraf benim gözümde. Sebepleri şu anda en oturmuş Türk takımı olmaları, Şenol Güneş faktörü, iç saha avantajı. Bir avantajda Fenerbahçe'nin PAOK karşılaşmasının olması. Fenerbahçe kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmaya çıkacak hafta içi, Trabzonspor ise prestij mücadelesi verecek bir bakıma. Kazansa da kaybetse de sonuç onlar için hüsran olmayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Orta sahanın direncini mutlaka artırmalıyız.Emre-Cristian, Emre-Selçuk ikilileri sıkıntı yaratacak.Emre oynayamaz veya iyi performans gösteremezse işimiz çok zor.Ben yine de Emre'nin iyileşip iyi performans sergileyeceğini ve Niang'ın ilk 11de başlayacağını varsayarak zor da olsa kazanırız diyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Geçen hafta 2 gol atmış bir Semih varken herkesteki bu Niang aşkını çözemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adım Semih değil Smith olsaydı diye boşuna demedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Niang daha seri ve hareketli bir oyuncu.Trabzonspor'a karşı Semih'ten daha faydalı olacaktır.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum , PAOK maçı yüzünden moralsiz olan Fenerbahçe'nin Teofilo'yu tutmakta zorluk çekeceğini düşünüyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eğer oynarsa Fenerbahçe'ye en büyük sıkıntıyı Umut çıkarır. Her ne kadar beğenilmese de ülkemizde rakip defansı en çok hırpalayan oyuncuların başında geliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sakat maç. Favori yok. Fenerbahçe çok kötü oynayıp ezilebilir de çok iyi oynayıp da rahat bir galibiyet de alabilir.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzonu bir adım önde görüyorum.Takım olarak daha formda.Ningın performansı önemli sonuç için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

adalet açısından Aykut hoca Niang'ı değil Semih'i oynatmalı bunun dışında Umut oynarsa trabzonda zorlanırız belki girdiğinde atmakta zorlanıyo pozisyonları ama çok yırtıcı bi oyuncu dağıtıyo savunmamızı.Orta sahada Alex oynamamalı bu maç en azından direk başlamamalı bi çıkıp bakalım rakibi tartalım orta sahayı vermeyelim onlara gerekirse ikinci yarı girer oyuna
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Semih bu maç kafayla gol atabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Volkan Demirel çok büyük olasılıkla forma giyemeyecekmiş maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kodrosunda şu oyuncular yer almaktadır:

Mert, Ertuğrul, Alper, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Bekir, İlhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang ve Stoch

Fenerbahce.org

Volkan, Dia, Kazım ve Gökhan Ünal yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemişti,potansiyeli var.Ama bu maça ne kadar hazır,kaldırabilir mi orası soru işareti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan PAOK maçında oynayabilecek duruma gelecekse bu maçta oynamasa da sorun değil, bu maçın telafisi var çünkü.

Mert geçen hafta ilk defa ligde forma giymişti, şimdi ilk defa ilk 11'de başlayacak, hayırlısı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri