Bilica nın Paok maçında oynaması zor falan yazıyordu ntvsporda ama doğrumu acaba?
Printable View
Bilica nın Paok maçında oynaması zor falan yazıyordu ntvsporda ama doğrumu acaba?
Dirseğinde doku ezilmesi varmış yetiştirmeye çalışıyorlar
Taraftar şov yapar bizimkilerde onlara eşlik ederse kazanırız ;)
Açıkçası taraftarın takımı öyle bir ateşlemesi lazım ki yer yerinden oynamalı bu maç esnasında.
Savaş tarzında bir maç olmalı (!)
Aykut hocanın iyi bir 11 tercih etmesi ve Fenerbahçe'li oyuncuların sezon başından beri tam olarak yansıtamadıkları potansiyellerini ortaya koymaları gerecek.Çünkü işleri kolay değil.Açıkcası Fenerbahçe'nin ne yapacağını kestirmek kolay değil.
Muhtemel onbir:
Mert, G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos, M.Topuz-Baroni-Emre-Stoch, Alex, Niang
Dia takımla birlikte çalışmalara başladı, ancak forma şansı vermeyecek Aykut Hoca sanırım. Maçın gidişatına göre Dia'yı sonradan oyuna alabilir.
Şu kadroda Niang'ın olması bile rakip için başlı başına bir tehlike.
Fenerbahçe'nin maçı 2-0 kazanıp turu geçeceğine inanıyorum.
Maçtan çok taraftarları merak ediyorum :)
maçı kesin alırız.. ama tur çok zor
Fenerbahçe'nin kazanacağını fakat kesinlikle golde yiyeceğini düşünüyorum... Umarım turu geçecek kadar gol atar Fenerbahçe.
içimde kötü bir his var
Niang'tan goller bekliyorum. Trabzon maçında biraz şanssızdı. Bu maçta taraftar etkisiyle daha etkili vuruşlar yapacaktır.
Ne şanssızı dostum, öyle bir yazmışsın ki baya net golleri kaçırmış gibi algılar maçı izlemeyen birisi. Sadece tek pozisyon geldi, onu da pas olarak kullanayım dedi Onur araya girdi, orada şut atması daha doğru olurdu. Onun dışında şutu yok. Andre Santos ve Semih'e iki güzel pas verdi ama oyuncular değerlendiremedi.
Fener'in erken bulması gerek golü, zaman ilerledikçe daha çok açık vermeye başlıyacaklardır ve bu da Paok'un gol bulmasına neden olabilir. zor bir maç..
Niang'ın bir iki pozisyonu var. Hatırlamıyorsun sanırım. Tabi bir Teofilo yada Yattara'nın kaçırdıları gibi %100 pozisyonlar değildi ancak Niang'ın rahat gol yapabileceği pozisyonlardı. Ceza alanı çizgisinden bir vuruşu Onur'da kaldı diğerinde ise kale alanına yakın yerde Giray'la mücadelesinde Onur çıkıp topu aldı.
Bu maça gitmeyi isterdim ancak Tokattayım... Arkadaşlar telekom c blok da olacaklar her zamanki gibi..
Bu arada yarın stad full olacak..
Evet biletler tükenmiş,stad full olacak.Türk Telekom tribünündeyim ben de.
Umarım güzel bir atmosfer ile PAOK'u 2 farkla mağlup eder,gruplara kalırız.
İlk dediğini hatırlamadım ama ikinci dediğin pozisyon bile sayılmaz, yani rahatça gol yapılabilecek bir pozisyon değildi, kale alanına yakın yerde sırtı dönük topu almak için çabaladı ama Giray'la birlikte yere düştüler, kaleci de topu aldı.
Niang'ın sol çaprazdan girdiği pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı denemesi lazımdı, bence o pozisyon saydıklarından daha müsaitti.
kazanmamız gereken bi maçı çıkıp kazanacağız.Ben bu sefer bi sürpriz olacağını sanmıyorum bence taşlar yavaş yavaş oturuyo yerine takımda.Bu maç güzel günlerin başlangıcı olacak gibi bi hisle bekliyorum maç zamanını
Fenerbahçe Trabzonspor maçındaki gibi oynasın, PAOK falan duramaz karşısında, istediği skoru rahatça elde eder. 2-3 gol farkla galip gelebilir. Yine çift forvetle, bu kez Özer yerine Stoch'la başlarsa süper olur.
Caner tura inanıyor!
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın PAOK'u yenerek, turu geçeceklerine inandığını söyledi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısında teknik direktör Aykut Kocaman'dan önce konuşan Caner, ilk maçı 1-0 yitirdiklerini hatırlatarak, ''Taraftarımızın desteğiyle burada çok iyi bir skorla ve iyi futbolla kazanıp, turu geçeceğimize inanıyorum'' dedi.
Karşılaşmada çok hırslı olmaları gerektiğini kaydeden Caner, ''Çok iyi mücadele etmemiz lazım. Mücadele etmeden maçı kazanamayız, bunu gördük. Çok fazla pozisyonla çok iyi mücadele ederek maçı kazanacağız'' diye konuştu
LigTv
İçimde kötü bir his var. PAOK bizi yenecek, skor tahminim 2-1.
Geçen PAOK maçını ve Trabzonspor maçını tahmin etmiştim, ikisini de tutturdum. Hatta TS kazanır dediğimde arkadaşıma 3-0 demiştim ama 3-2 bitti :)
Bu sefer de yenileceğiz diyorum, kötü bir his. Ahtapot Paul gibi olduğuma inanacağım bu maçın sonucunu da bilirsem :)
Bakalm "TÜRK" polisi ATATÜRK posterini bu stada sokacak mı sokmayacak mı?
http://video.fanatik.com.tr/PAOK-tar...866.htm?auto=1
paok taraftarı türkiye'de.
Maçı izleyeceğim ama eleneceğimizi düşünüyorum, umarım yanılırım.
fenerbahçe maçı kazanır ve tur atlar bence ama kesin konuşmakta doğru olmaz
Ntv yada Ntvspor vercek mi maçı?
İçimde sonsuz bir huzur var :) İyi futbol, 3-0 gibi bir skor bekliyorum, umuyorum.
Akşam marmarisde Yunanlılarla izleyeceğim maçı, umarım yenerizde onların o güzel surat ifadelerini görürüm. :D Birde Trabzon, Liverpool'u elesin, İngilizler'i izlemek daha fazla haz verir. =))