Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bilica nın Paok maçında oynaması zor falan yazıyordu ntvsporda ama doğrumu acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Dirseğinde doku ezilmesi varmış yetiştirmeye çalışıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Taraftar şov yapar bizimkilerde onlara eşlik ederse kazanırız

Açıkçası taraftarın takımı öyle bir ateşlemesi lazım ki yer yerinden oynamalı bu maç esnasında.

Savaş tarzında bir maç olmalı (!)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aykut hocanın iyi bir 11 tercih etmesi ve Fenerbahçe'li oyuncuların sezon başından beri tam olarak yansıtamadıkları potansiyellerini ortaya koymaları gerecek.Çünkü işleri kolay değil.Açıkcası Fenerbahçe'nin ne yapacağını kestirmek kolay değil.
    So what?
    Saike

Muhtemel onbir:

Mert, G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos, M.Topuz-Baroni-Emre-Stoch, Alex, Niang

Dia takımla birlikte çalışmalara başladı, ancak forma şansı vermeyecek Aykut Hoca sanırım. Maçın gidişatına göre Dia'yı sonradan oyuna alabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şu kadroda Niang'ın olması bile rakip için başlı başına bir tehlike.

Fenerbahçe'nin maçı 2-0 kazanıp turu geçeceğine inanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtan çok taraftarları merak ediyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maçtan çok taraftarları merak ediyorum
    PAOK'a elenirsek, kıyamet kopar. Taraftardan yönetim istifa sesleri yükselir. Ortalık bir hayli karışır.

Niang Kadıköy'e çıkacak ilk kez, taraftarın sevgi seli olacak. Gol de atarsa, harika bir atmosfer olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

maçı kesin alırız.. ama tur çok zor
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'nin kazanacağını fakat kesinlikle golde yiyeceğini düşünüyorum... Umarım turu geçecek kadar gol atar Fenerbahçe.

içimde kötü bir his var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Niang'tan goller bekliyorum. Trabzon maçında biraz şanssızdı. Bu maçta taraftar etkisiyle daha etkili vuruşlar yapacaktır.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Niang'tan goller bekliyorum. Trabzon maçında biraz şanssızdı. Bu maçta taraftar etkisiyle daha etkili vuruşlar yapacaktır.
    Ne şanssızı dostum, öyle bir yazmışsın ki baya net golleri kaçırmış gibi algılar maçı izlemeyen birisi. Sadece tek pozisyon geldi, onu da pas olarak kullanayım dedi Onur araya girdi, orada şut atması daha doğru olurdu. Onun dışında şutu yok. Andre Santos ve Semih'e iki güzel pas verdi ama oyuncular değerlendiremedi.

Fener'in erken bulması gerek golü, zaman ilerledikçe daha çok açık vermeye başlıyacaklardır ve bu da Paok'un gol bulmasına neden olabilir. zor bir maç..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ne şanssızı dostum, öyle bir yazmışsın ki baya net golleri kaçırmış gibi algılar maçı izlemeyen birisi. Sadece tek pozisyon geldi, onu da pas olarak kullanayım dedi Onur araya girdi, orada şut atması daha doğru olurdu. Onun dışında şutu yok. Andre Santos ve Semih'e iki güzel pas verdi ama oyuncular değerlendiremedi.
    Niang'ın bir iki pozisyonu var. Hatırlamıyorsun sanırım. Tabi bir Teofilo yada Yattara'nın kaçırdıları gibi %100 pozisyonlar değildi ancak Niang'ın rahat gol yapabileceği pozisyonlardı. Ceza alanı çizgisinden bir vuruşu Onur'da kaldı diğerinde ise kale alanına yakın yerde Giray'la mücadelesinde Onur çıkıp topu aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu maça gitmeyi isterdim ancak Tokattayım... Arkadaşlar telekom c blok da olacaklar her zamanki gibi..

Bu arada yarın stad full olacak..

Evet biletler tükenmiş,stad full olacak.Türk Telekom tribünündeyim ben de.

Umarım güzel bir atmosfer ile PAOK'u 2 farkla mağlup eder,gruplara kalırız.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Niang'ın bir iki pozisyonu var. Hatırlamıyorsun sanırım. Tabi bir Teofilo yada Yattara'nın kaçırdıları gibi %100 pozisyonlar değildi ancak Niang'ın rahat gol yapabileceği pozisyonlardı. Ceza alanı çizgisinden bir vuruşu Onur'da kaldı diğerinde ise kale alanına yakın yerde Giray'la mücadelesinde Onur çıkıp topu aldı.
    İlk dediğini hatırlamadım ama ikinci dediğin pozisyon bile sayılmaz, yani rahatça gol yapılabilecek bir pozisyon değildi, kale alanına yakın yerde sırtı dönük topu almak için çabaladı ama Giray'la birlikte yere düştüler, kaleci de topu aldı.

Niang'ın sol çaprazdan girdiği pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı denemesi lazımdı, bence o pozisyon saydıklarından daha müsaitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kazanmamız gereken bi maçı çıkıp kazanacağız.Ben bu sefer bi sürpriz olacağını sanmıyorum bence taşlar yavaş yavaş oturuyo yerine takımda.Bu maç güzel günlerin başlangıcı olacak gibi bi hisle bekliyorum maç zamanını
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Fenerbahçe Trabzonspor maçındaki gibi oynasın, PAOK falan duramaz karşısında, istediği skoru rahatça elde eder. 2-3 gol farkla galip gelebilir. Yine çift forvetle, bu kez Özer yerine Stoch'la başlarsa süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Caner tura inanıyor!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın PAOK'u yenerek, turu geçeceklerine inandığını söyledi.
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısında teknik direktör Aykut Kocaman'dan önce konuşan Caner, ilk maçı 1-0 yitirdiklerini hatırlatarak, ''Taraftarımızın desteğiyle burada çok iyi bir skorla ve iyi futbolla kazanıp, turu geçeceğimize inanıyorum'' dedi.

Karşılaşmada çok hırslı olmaları gerektiğini kaydeden Caner, ''Çok iyi mücadele etmemiz lazım. Mücadele etmeden maçı kazanamayız, bunu gördük. Çok fazla pozisyonla çok iyi mücadele ederek maçı kazanacağız'' diye konuştu

LigTv

İçimde kötü bir his var. PAOK bizi yenecek, skor tahminim 2-1.

Geçen PAOK maçını ve Trabzonspor maçını tahmin etmiştim, ikisini de tutturdum. Hatta TS kazanır dediğimde arkadaşıma 3-0 demiştim ama 3-2 bitti

Bu sefer de yenileceğiz diyorum, kötü bir his. Ahtapot Paul gibi olduğuma inanacağım bu maçın sonucunu da bilirsem

Nesil
    2006

Bakalm "TÜRK" polisi ATATÜRK posterini bu stada sokacak mı sokmayacak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2006

Maçı izleyeceğim ama eleneceğimizi düşünüyorum, umarım yanılırım.

fenerbahçe maçı kazanır ve tur atlar bence ama kesin konuşmakta doğru olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ntv yada Ntvspor vercek mi maçı?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ntv yada Ntvspor vercek mi maçı?
    Keşke verse ama gene hiç bir maçı vermiyorlar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İçimde sonsuz bir huzur var İyi futbol, 3-0 gibi bir skor bekliyorum, umuyorum.

Nesil
    2006

Akşam marmarisde Yunanlılarla izleyeceğim maçı, umarım yenerizde onların o güzel surat ifadelerini görürüm. Birde Trabzon, Liverpool'u elesin, İngilizler'i izlemek daha fazla haz verir. =))

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri