Şu hayatta canınız ne istiyorsan yeyin için. O zarar bu zarar demeyin. Nasıl olsa öleceksiniz :D
Printable View
Şu hayatta canınız ne istiyorsan yeyin için. O zarar bu zarar demeyin. Nasıl olsa öleceksiniz :D
Konu açılmışken bende bir soru sorim içeriği birbirine yakın :) Bende önceleri çok kola,kahve ve alkol alan biriydim.Bir dönem antidepresanda kullandım.Ondan sonra mide iflas etti. Şuan hayatım zindan oldu.:( Gastrit oldum.Hergün bulantı,iştahsızlık var.GÜnde 1 öğünü zar zor yiyorum.Beni tanıyanlar biliyor zaten çok zayıf biriydim.193cm 60 kiloydum ve 1 ay içerisinde 55 e düştüm.Gittikçede düşüyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Aranızda hiç gastrit sorunu olan var mı?Veya herhangi bir iştah açma yöntemi bilen.Doktorun verdiği ilaçları 2 aydır kullanıyorum ama ufacık bir faydasını görmedim.Aynada vücuduma bakamaz oldum.Jileti alıp her yerimi kesesim geliyor vallahi :D.
Ice Tea de kanser yapan madeler yok ama felaket şekilde kanınızı düşürüyor. Kansızlık gibi bir durmunuz varsa içmeyin derim. En azından günde 3 litre içmeyin derim. :D
Umut abinin önerisiyle kola yerine sodanın içine meyve suyu dökerek yeni bir içecek oluşturduk.Gerçekten kola tüketimimi çok aza indirdi.Aslında asite de bağımlılığım varmış :)
Lipton Ice Tea kraldır. Gerçi onda da kafein var :n: