Dediğim gibi Belçika genç bir takım. Yavaş , yavaş tecrübeleniyorlar. Böyle devam ederlerse 2014 Dünya Kupasına katılır en kötü çeyrek final oynarlar.
Printable View
Dediğim gibi Belçika genç bir takım. Yavaş , yavaş tecrübeleniyorlar. Böyle devam ederlerse 2014 Dünya Kupasına katılır en kötü çeyrek final oynarlar.
arda'ya gelen resmi bir teklif yok. varsa bile 10-12 milyon civarı birşey varsa vardır.
hazard'a daha sene başında 20-25 milyon eurolar dökülüyordu. klübü satmadı daha fazla isteyerek.
hazard arda'dan çok daha hızlı bir adam. ve bu yüzde potansiyel olarak arda'dan çok daha üstün. şuanda da en az arda kadar iyi durumdadır.
hamit'le dembele'nin ne alakası var onu anlamadım.
emre belözoğlu ile fellaini farklı adamlar. fellaini dmc, emre mc. fellaini rüzgarıyla emre'yi yıkar, öyle bir fiziği var. oyun görüşü pasları falan da gayet yerinde. emre'nin ondan iyi olduğunu söylemek için mantıklı bir sebep yok ortada.
tuncay ile lukaku'nun da bi alakası yok.
Arda'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?
Hayır adam Türkiye'de harcanıyo belli ama Euro 2008 sonrası Arda ile bir sürü klüp ilgilendi.O zamanda Hazard yaşlarındaydı.Ayrıca hala lafımın arkasındayımda Arda Hazard'dan daha yetenekli ve iyi
Arda Hazard'dan daha yetenekli olabilir ama Hazard şuan ondan daha iyi.
Bir kere de kıyas yapmayalım da takım oyununa bakalım.Milli Takımın en büyük sorunu takım olamama zaten.İsimleri tek tek incelerseniz,ne kadar iyi oyuncular gibi görünüyor oyuncularımız.En basitinden,Hamit geçen senenin ŞL finalistinde oynuyor.Ama bir araya gelince bu oyuncular,istenen randıman alınamıyor.
Maçta takım oyununu doğru şekilde uygular,pozisyon hatası yapmayıp,yakaladığımız fırsatları değerlendirebilirsek kazanırız.
Onun nedeni bizim basın sürekli Arda ile uğraşıyo ve kaptanlık bu iki neden yüzünden adam bi futbola konsantre olamıyo yoksa Hazard'dan iyi bi oyuncu Arda:)
Adam Galatasaray'da ve milli takımda hani beyin derler ya o tarz oynatılıyo.İnsanda beyin olmadıktan sonra ne olur hiç bişey Arda'da milli takım ve Galatasaray için öyle bişey.Takım oyunuyla da bi yere kadar bence elindeki oyunculara bakar biraz.Ne kadar iyi oyuncu=başarı:)
kimse gelip 20-25 milyon avro cash vermedi bize . :)
verilmezdi zaten, çünkü her türk futbolcusu gibi onun da mental eksiklikleri vardı o zamanlar, türkiye'de daha fazla olgunlaşıp mentalini geliştirip avrupa'ya gidecekti. ama geliştirmedi kendisini, bu yüzden de neredeyse hiç teklif yok. yani klüp şimdi satılığa çıkarsa gelecek teklifler 10-12 milyon avro civarında olacaktır en fazla. nedeni dediğim gibi arda euro 2008'den sonra üstüne koymadı. arsene wenger euro 2008'de arda'yı çok beğendiğini söylemişti. ama yakın zamanlarda yaptığı bir açıklamada aynen şunu dedi ;
"arda yetenekli bir futbolcu ama o günden bu yana (euro 2008 zamanlarını kastederek) kendini geliştiremedi"
.
Ezilebiliriz de Ezedebiliriz de...Orasını kestirmek çok güç...Bence boşa konuşmayalım...Çok sakat bir maç..Salı 22 45 te herşey belli olur
:) :)Quote:
Arda Hazard'dan yetenekli bir
Bu eşleşme düşünülür, ikisinin de yaşları ve mevcut formları göz önüne alındığında Hamit tecrübesiyle Dembele'den bir adım önde olabilir.Quote:
Hamit Dembele'den iyi iki
ikisi de birbirinden farklı konularda daha üstün.Quote:
Emre Fellaini'den iyi üç
Hazard dünya üzerindeki her kulüp için potansiyel worldwide yıldız durumunda şu an.Şu anda bizim yaptığımız Paraguaylıların gelip "Lucas Barrios Nihat'tan iyi forvettir" demesiyle aynı şey.Quote:
Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.
O bakış açısına göre Hakan Şükür'ü forvete koysak De Sutter'dan iyi forvet olmaz mı? Sonuçta birisi Anderlecht'den ilerisini görmemiş, diğeri İnter'de oynamış :)Quote:
Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.
Hamit Dembele'nin yaşındayken SC Wattenscheid'den Schalke'ye yeni gelmişti :) Her oyuncunun 19-22 yaşları arasında Bayern'de, İnter'de olmasını beklemeyin.Yeteneklerinin bir ölçüsü değildir bu.Quote:
Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok:)
Her ne kadar kazanacağımızı umsam da maç çok zorlu geçecektir.Taraftar Desteğiyle 2-1 bitecektir diye düşünüyorum.
Lukaku Tuncay'dan daha potansiyelli tamam ama şu anda Tuncay daha iyi .
aman laf söylettirme adamına. topçu olarak değil hiçbir insan zaten rüzgarıyla yıkamaz hiçbir futbolcuyu. o işin abartısı. ve sen bunu ciddiye alarak yorum yapıyorsun :) . fellaini dünyadaki en sağlam fizikli futbolculardan biri. emre ona hiçbir ikili mücadelede üstünlük sağlayamaz mesela.
bi de daha iyi demiyorum niye diyeyim? adamların mevkisi farklı bir kere ...
Kazakistan maçından çok daha zor bir maç olacak.Belçika oldukça iyi bir takım ve çok iyi bir jenerasyon yakaladılar.Oldukça zorlayacaklardır bizi.
Yine de Hiddink'e güveniyorum ve bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Bir not:Umarım maçta tribünler dolu olur. :)
Geçen sene şanssızdık, tek kale oynadık ama yenemedik Belçika'yı. Bu sefer yeneceğimizi düşünüyorum. Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz.
Belçika'nın kadrosu 2 sene sonra bizi geçebilir ama şu an biz daha üstünüz. 3-1'lik bir galibiyet bekliyorum.
Bir kere eğri oturup doğru konuşalım.Nihat'la maça başlayacaksak şimdiden söyleyeyim bu iş burda biter.1.90 lık Van Buyten ve 1.86 lık Kompany nin arasında kaybolup gider.Onun yerine Halil Altıntop veya başka birisi olması gerekiyor.Ayrıca Tuncay'ın yerine topu daha iyi kullanabilen kolay adam eksiltebilen Colin Kazım dan yararlanmalıyız.Bu şartlar olmadığı sürece biz bu maçı kazanamayız...
http://footballuser.com/Formations/2...527_Turkey.jpg
İdealdir.
Kazım yerine, Halil'de olabilir. Oldukça atletik ve hızlı bir kadro tercih etmek zorundayız. Genç ve dinamik bir takım var karşımızda.