Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

35 77.78%
  • Belçika kazanır

5 11.11%
  • Berabere biter

5 11.11%
Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 412 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi Belçika genç bir takım. Yavaş , yavaş tecrübeleniyorlar. Böyle devam ederlerse 2014 Dünya Kupasına katılır en kötü çeyrek final oynarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Aynı defanslar geçen sene 2010 DK Elemelerinde bi ton gol yedi.İsim olarak üst düzey bi defansı var Belçika'nın kaliteli defansı 1-2'yi geçmez
    Bizde, kalite de yok isimde

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Yapma ALLAH'ını seversenArda Hazard'dan yetenekli bir,Hamit Dembele'den iyi iki,Emre Fellaini'den iyi üç.Tunca Lukaku'yu bilemem şu an Tuncay kötü ama ötekileri kesinlikle dediğim gibi Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok

arda'ya gelen resmi bir teklif yok. varsa bile 10-12 milyon civarı birşey varsa vardır.

hazard'a daha sene başında 20-25 milyon eurolar dökülüyordu. klübü satmadı daha fazla isteyerek.

hazard arda'dan çok daha hızlı bir adam. ve bu yüzde potansiyel olarak arda'dan çok daha üstün. şuanda da en az arda kadar iyi durumdadır.

hamit'le dembele'nin ne alakası var onu anlamadım.

emre belözoğlu ile fellaini farklı adamlar. fellaini dmc, emre mc. fellaini rüzgarıyla emre'yi yıkar, öyle bir fiziği var. oyun görüşü pasları falan da gayet yerinde. emre'nin ondan iyi olduğunu söylemek için mantıklı bir sebep yok ortada.

tuncay ile lukaku'nun da bi alakası yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    arda'ya gelen resmi bir teklif yok. varsa bile 10-12 milyon civarı birşey varsa vardır.

hazard'a daha sene başında 20-25 milyon eurolar dökülüyordu. klübü satmadı daha fazla isteyerek.

hazard arda'dan çok daha hızlı bir adam. ve bu yüzde potansiyel olarak arda'dan çok daha üstün. şuanda da en az arda kadar iyi durumdadır.

emre belözoğlu ile fellaini farklı adamlar. fellaini dmc, emre mc. fellaini rüzgarıyla emre'yi yıkar, öyle bir fiziği var. oyun görüşü pasları falan da gayet yerinde. emre'nin ondan iyi olduğunu söylemek için mantıklı bir sebep yok ortada.

Arda'yı Hazard yaşında kimler istedi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Arda'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kimler istedi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Kimler istedi ?
    İstemekten kastım ilgilenmek yanlış yazmışım onu.Büyük klüpler Arda'nın peşinde değilmiydi kardeşim Euro 2008 sonrası.Bugün bile görüyoruz Arda ile şu takım ya da bu takım ilgileniyo diye

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İstemekten kastım ilgilenmek yanlış yazmışım onu.Büyük klüpler Arda'nın peşinde değilmiydi kardeşim Euro 2008 sonrası.Bugün bile görüyoruz Arda ile şu takım ya da bu takım ilgileniyo diye
    Ama sonuçta Galatasaray'da harcanacak. Yoksa Türk olarak Fenerbahçe'de görmek istediğim ilk oyuncu Arda'dır ama yeteneğini Galatasaray heba edecek. Avrupa'ya ve hatta İspanya'ya gitmeli.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hayır adam Türkiye'de harcanıyo belli ama Euro 2008 sonrası Arda ile bir sürü klüp ilgilendi.O zamanda Hazard yaşlarındaydı.Ayrıca hala lafımın arkasındayımda Arda Hazard'dan daha yetenekli ve iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Hazard'dan daha yetenekli olabilir ama Hazard şuan ondan daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir kere de kıyas yapmayalım da takım oyununa bakalım.Milli Takımın en büyük sorunu takım olamama zaten.İsimleri tek tek incelerseniz,ne kadar iyi oyuncular gibi görünüyor oyuncularımız.En basitinden,Hamit geçen senenin ŞL finalistinde oynuyor.Ama bir araya gelince bu oyuncular,istenen randıman alınamıyor.

Maçta takım oyununu doğru şekilde uygular,pozisyon hatası yapmayıp,yakaladığımız fırsatları değerlendirebilirsek kazanırız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Onun nedeni bizim basın sürekli Arda ile uğraşıyo ve kaptanlık bu iki neden yüzünden adam bi futbola konsantre olamıyo yoksa Hazard'dan iyi bi oyuncu Arda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onun nedeni bizim basın sürekli Arda ile uğraşıyo ve kaptanlık bu iki neden yüzünden adam bi futbola konsantre olamıyo yoksa Hazard'dan iyi bi oyuncu Arda
    İyi olsa ne olur?Futbol tek kişi ile oynanmıyor.Dünya Kupası'nda kağıt üstünde en iyi kadro Arjantin'deydi ama takım olamadıkları için elendiler.Almanya ise tam tersi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İyi olsa ne olur?Futbol tek kişi ile oynanmıyor.Dünya Kupası'nda kağıt üstünde en iyi kadro Arjantin'deydi ama takım olamadıkları için elendiler.Almanya ise tam tersi.
    Adam Galatasaray'da ve milli takımda hani beyin derler ya o tarz oynatılıyo.İnsanda beyin olmadıktan sonra ne olur hiç bişey Arda'da milli takım ve Galatasaray için öyle bişey.Takım oyunuyla da bi yere kadar bence elindeki oyunculara bakar biraz.Ne kadar iyi oyuncu=başarı

Nesil
    2006
    Yer

kimse gelip 20-25 milyon avro cash vermedi bize .

verilmezdi zaten, çünkü her türk futbolcusu gibi onun da mental eksiklikleri vardı o zamanlar, türkiye'de daha fazla olgunlaşıp mentalini geliştirip avrupa'ya gidecekti. ama geliştirmedi kendisini, bu yüzden de neredeyse hiç teklif yok. yani klüp şimdi satılığa çıkarsa gelecek teklifler 10-12 milyon avro civarında olacaktır en fazla. nedeni dediğim gibi arda euro 2008'den sonra üstüne koymadı. arsene wenger euro 2008'de arda'yı çok beğendiğini söylemişti. ama yakın zamanlarda yaptığı bir açıklamada aynen şunu dedi ;

"arda yetenekli bir futbolcu ama o günden bu yana (euro 2008 zamanlarını kastederek) kendini geliştiremedi"

.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

kimse gelip 20-25 milyon avro cash vermedi bize .

verilmezdi zaten, çünkü her türk futbolcusu gibi onun da mental eksiklikleri vardı o zamanlar, türkiye'de daha fazla olgunlaşıp mentalini geliştirip avrupa'ya gidecekti. ama geliştirmedi kendisini, bu yüzden de neredeyse hiç teklif yok. yani klüp şimdi satılığa çıkarsa gelecek teklifler 10-12 milyon avro civarında olacaktır en fazla. nedeni dediğim gibi arda euro 2008'den sonra üstüne koymadı. arsene wenger euro 2008'de arda'yı çok beğendiğini söylemişti. ama yakın zamanlarda yaptığı bir açıklamada aynen şunu dedi ;

"arda yetenekli bir futbolcu ama o günden bu yana (euro 2008 zamanlarını kastederek) kendini geliştiremedi"

.
    Tabi orda haklısın Arda kendini geliştiremedi ama Adnan Polat'ın da dediği gayet açık Arda'ya 20 Mn € veren alır

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ezilebiliriz de Ezedebiliriz de...Orasını kestirmek çok güç...Bence boşa konuşmayalım...Çok sakat bir maç..Salı 22 45 te herşey belli olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda Hazard'dan yetenekli bir

Hamit Dembele'den iyi iki
    Bu eşleşme düşünülür, ikisinin de yaşları ve mevcut formları göz önüne alındığında Hamit tecrübesiyle Dembele'den bir adım önde olabilir.

Emre Fellaini'den iyi üç
    ikisi de birbirinden farklı konularda daha üstün.

Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.
    Hazard dünya üzerindeki her kulüp için potansiyel worldwide yıldız durumunda şu an.Şu anda bizim yaptığımız Paraguaylıların gelip "Lucas Barrios Nihat'tan iyi forvettir" demesiyle aynı şey.

Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.
    O bakış açısına göre Hakan Şükür'ü forvete koysak De Sutter'dan iyi forvet olmaz mı? Sonuçta birisi Anderlecht'den ilerisini görmemiş, diğeri İnter'de oynamış

Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok
    Hamit Dembele'nin yaşındayken SC Wattenscheid'den Schalke'ye yeni gelmişti Her oyuncunun 19-22 yaşları arasında Bayern'de, İnter'de olmasını beklemeyin.Yeteneklerinin bir ölçüsü değildir bu.

Her ne kadar kazanacağımızı umsam da maç çok zorlu geçecektir.Taraftar Desteğiyle 2-1 bitecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu maçı kazanamazsak zaten hiç bahsetmeyeLim Avrupa Şampiyonasından.
    ee yani bi zahmet; evimizde rahat almalıyız!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum Fenerbahçe'yi izliyor musun ama Emre'yi rüzgarıyla yıkacak topçu yok dünyada.Daha iyi dersin orası farklı.Emre,Alex değil fizik olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lukaku Tuncay'dan daha potansiyelli tamam ama şu anda Tuncay daha iyi .

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bilmiyorum Fenerbahçe'yi izliyor musun ama Emre'yi rüzgarıyla yıkacak topçu yok dünyada.Daha iyi dersin orası farklı.Emre,Alex değil fizik olarak.

aman laf söylettirme adamına. topçu olarak değil hiçbir insan zaten rüzgarıyla yıkamaz hiçbir futbolcuyu. o işin abartısı. ve sen bunu ciddiye alarak yorum yapıyorsun . fellaini dünyadaki en sağlam fizikli futbolculardan biri. emre ona hiçbir ikili mücadelede üstünlük sağlayamaz mesela.

bi de daha iyi demiyorum niye diyeyim? adamların mevkisi farklı bir kere ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aman laf söylettirme adamına. topçu olarak değil hiçbir insan zaten rüzgarıyla yıkamaz hiçbir futbolcuyu. o işin abartısı. ve sen bunu ciddiye alarak yorum yapıyorsun . fellaini dünyadaki en sağlam fizikli futbolculardan biri. emre ona hiçbir ikili mücadelede üstünlük sağlayamaz mesela.

bi de daha iyi demiyorum niye diyeyim? adamların mevkisi farklı bir kere ...
    Biliyorum kimsenin kimseyi rüzgarıyla yıkamayacağını Emre o kadar güçsüz değil demek istiyorum sadece.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biliyorum kimsenin kimseyi rüzgarıyla yıkamayacağını Emre o kadar güçsüz değil demek istiyorum sadece.
    biliyorum emre fiziği yerinde bir adam ama fellaini aşmış azmanlıkta bir futbolcu...

bence biz bu maçı alırız ya, hiddink işini bilir yapar ortaya birşeyler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biliyorum emre fiziği yerinde bir adam ama fellaini aşmış azmanlıkta bir futbolcu...

bence biz bu maçı alırız ya, hiddink işini bilir yapar ortaya birşeyler...
    Ben de öyle düşünüyorum ev sahibi olma ve Hiddink avantajını iyi kullanmamız lazım.

Kazakistan maçından çok daha zor bir maç olacak.Belçika oldukça iyi bir takım ve çok iyi bir jenerasyon yakaladılar.Oldukça zorlayacaklardır bizi.

Yine de Hiddink'e güveniyorum ve bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Bir not:Umarım maçta tribünler dolu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene şanssızdık, tek kale oynadık ama yenemedik Belçika'yı. Bu sefer yeneceğimizi düşünüyorum. Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belçika'nın kadrosu 2 sene sonra bizi geçebilir ama şu an biz daha üstünüz. 3-1'lik bir galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bir kere eğri oturup doğru konuşalım.Nihat'la maça başlayacaksak şimdiden söyleyeyim bu iş burda biter.1.90 lık Van Buyten ve 1.86 lık Kompany nin arasında kaybolup gider.Onun yerine Halil Altıntop veya başka birisi olması gerekiyor.Ayrıca Tuncay'ın yerine topu daha iyi kullanabilen kolay adam eksiltebilen Colin Kazım dan yararlanmalıyız.Bu şartlar olmadığı sürece biz bu maçı kazanamayız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İdealdir.

Kazım yerine, Halil'de olabilir. Oldukça atletik ve hızlı bir kadro tercih etmek zorundayız. Genç ve dinamik bir takım var karşımızda.

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri