Telekom maçında tribündeydim.Hakem inanılmaz kötü bir performans gösterdi.Tribün olarak çok baskı yaptık bu baskının altından kalkamadı baskıyı yemedim demek içinde rakip takıma saçma sapan düdükler çaldı yani kontrölü tamamen kaybetti.Rakip 10 kişi kaldı.Penaltıda kazandık bence penaltı çok net kırmızı karttı 9 kişi kalmalıydılar.Penaltıyı attık.5 dakika sonra oyuncumuz kendini attı diye ikinci sarıdan attı bizde 10 kişi kaldık 1-1 bitti maç.
Ama tabi bizde dengesiz oynuyoruz.İlk yarıları genellikle çok kötü oynayıp ikinci yarılarda kazanıyoruz.
Yanlış ya bunlar.Biz Ç.Dardanel'i son yarım saatte attığımız gollerle mağlup ettik.
Ben bu konuyu görmemiştim ya :D
Bu sene biz iyi başladık gibi.5 maçta 3 kere kazandık hiç yenilmedik.Biraz dengesiz ( ilk yarı rezalet ikinci yarı muhteşem) oynuyoruz.Ama zamanla oturacaktır.Bank Asya'ya yeniden dönmeliyiz.
Kocaelispor'a değinmek gerekirse gerçekten durumları çok kötü.Kadro olarakta kötüler finans olarakta.Son olarak ceza da aldılar bence işleri çok zor.Üzücü bir durum.Bir zamanlar Süper Ligin kök söktüren takımlarından birine yakışmıyor.
Grubumuzda bana göre bize en ciddi rakibimiz Konya Şeker.Kadroları çok kaliteli.Çok gol atıyorlar bakalım nasıl bir sezon olacak.