Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 197 sonuç

Konu: Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Şampiyon Altınordu

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Sakarya evinde kazanmalıydı.
    Telekom maçında tribündeydim.Hakem inanılmaz kötü bir performans gösterdi.Tribün olarak çok baskı yaptık bu baskının altından kalkamadı baskıyı yemedim demek içinde rakip takıma saçma sapan düdükler çaldı yani kontrölü tamamen kaybetti.Rakip 10 kişi kaldı.Penaltıda kazandık bence penaltı çok net kırmızı karttı 9 kişi kalmalıydılar.Penaltıyı attık.5 dakika sonra oyuncumuz kendini attı diye ikinci sarıdan attı bizde 10 kişi kaldık 1-1 bitti maç.

Ama tabi bizde dengesiz oynuyoruz.İlk yarıları genellikle çok kötü oynayıp ikinci yarılarda kazanıyoruz.
    Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Yanlış ya bunlar.Biz Ç.Dardanel'i son yarım saatte attığımız gollerle mağlup ettik.

Ben bu konuyu görmemiştim ya

Bu sene biz iyi başladık gibi.5 maçta 3 kere kazandık hiç yenilmedik.Biraz dengesiz ( ilk yarı rezalet ikinci yarı muhteşem) oynuyoruz.Ama zamanla oturacaktır.Bank Asya'ya yeniden dönmeliyiz.

Kocaelispor'a değinmek gerekirse gerçekten durumları çok kötü.Kadro olarakta kötüler finans olarakta.Son olarak ceza da aldılar bence işleri çok zor.Üzücü bir durum.Bir zamanlar Süper Ligin kök söktüren takımlarından birine yakışmıyor.

Grubumuzda bana göre bize en ciddi rakibimiz Konya Şeker.Kadroları çok kaliteli.Çok gol atıyorlar bakalım nasıl bir sezon olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Teşekkürler Ali farkettiğin için.Sadece Sakaryaspor maçında sorun olduğu için farketmemişim.Doğrusunu koyalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sakarya bu hafta yenilmiş ama en azından da Konya Şekerspor berabere kalmış.

sakary Ali Misafir

Elazığ'ın puansız Pursaklar'a, Konya Şeker'in Vanspor'a kendi sahalarında puan kaybettiği haftada gidip kendi sahamızda Ofspor'u yenemedik.

Açıkça söyliyebilirimki çok kötüydük.Hocamız oyuncu seçimlerinde büyük hatalar yaptı.Daha maçın başında geriye düştük.Beraberliği devre bitmeden bulduk ama pozisyon bulamıyorduk golü de duran toptan bulmuştuk.

İkinci yarıda 1000de 1 kaleye girecek topu kendi kalemize gönderdik.Zaten çok kötü oynadığımız bir maçta birde kendi kalemize gol atınca iş tamamen koptu.Sonra durum 1-3 oldu son dakikalarda farkı 1'e indirmemize rağmen gol bulamadık.

Üst sıralarda neredeyse herkesin puan kaybettiği bir haftada kazanamamak hele kendi sahamızda kazanamamak çok acı oldu.Haftaya Adana Demir deplasmanından 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Çok garip bir hafta oldu.Sakaryaspor içeride Ofspor'u yenemedi Balıkesir evinde yenildi.Konya Şekerspor berabere kaldı ve Biz son sıradaki , daha puan almayı bırak gol atamamış Pursaklarspor ile evimizde 1-1 berabere kaldık.

Maça Pursaklarspor iyi başladı 1-2 net pozisyon buldu nitekim.Levent'in defansın arkasına atılan topa çok gereksiz çıkışı sebebiyle 1-0 yenik duruma düştük.2.yarıda takım Fatih Uyar ve Murat Kayalı değişiklikleriyle uyandı.Ardarda net pozisyonlara girdik.Baskılar sonucu hakemin penaltı olmayan pozisyona çaldığı düdükle , penaltı kazandık ve 1-1 i yakaladık.Daha sonraki dakikalarda da yüklendik ama galibiyeti getiren golü atamadık.

Bugün bu maçı kazansaydık , rakiplerimizin puan kaybı yaşadığı haftada çok iyi olacaktı ama değerlendiremedik. 4 maçtır berabere kalıyoruz.Galibiyet serisi beklerken , beraberlik serisine girdik.Gelecek hafta seyircisiz oynanacak Fethiye maçını kazanarak umarım çıkışa geçeriz

sakary Ali Misafir

Mert Pursaklar nasıl iyi bir takım mı? Yoksa bu ligte 10'dan fazla gol atabilirler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yok Ali ya çok kötü oynadık biz bugün ilk yarıda , attıkları gol zaten saçma sapan bir gol.Defansın arkasına şişirdiler 35-40 metre varken kaleye , kalecinin gereksiz çıkışından sonra oyuncu kaleye doğru vurdu , yavaş yavaş kaleye girdi.Kaleci çıkmasa defanstaki oyuncu yetişecekti zaten.Bunun dışında da 1-2 net pozisyonları var ilk yarı.2.yarı nerdeyse kaleye gelemediler zaten

Eski Galatasaraylı futbolcu Bülent Akın var Pursaklarspor'da o yönlendirmeye çalışıyor oyunu , pek etkili olamadı bugün.Pursaklarspor ligde tutunamaz gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu maça kadar tüm maçlarını kaybetmiş olan Kocaelispor'un benim iddaa oynadığım haftada kazanması , şanssız mıyım ne .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bu maça kadar tüm maçlarını kaybetmiş olan Kocaelispor'un benim iddaa oynadığım haftada kazanması , şanssız mıyım ne .
    Bende diyorum Kocaelispor nasıl kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sene kesin çıkmalıyız artık Bank Asya'ya.Konya Şekerspor ile aramızda 5 puan var ama daha önümüzde çok maç var başı değil sonu önemli bu işlerin.İnşAllah çıkacağız Bank Asya'ya.

sakary Ali Misafir

Adana Demir deplasmanından 1 puanla ayrıldık.Kendi sahamızdaki Ofspor'u yenebilseydik bu 1 puan güzel olabilirdi ama olmadı.Önümüzde Eyüpspor maçı var.İçerde kazanarak seri yakalamalıyız.

pursaklar ın galibiyeti çok önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

4 maç üst üste aldığımız beraberlikten sonra Fethiye'yi deplasmanda yenerek nihayet 3 puana kavuşmuş olduk.İyi gidiyoruz,fakat gereksiz puan kayıpları yapıyoruz.Umarım Fethiye maçı bir galibiyet serisinin başlangıcı olur ve haftaya Pendikspor'u evimizde yenerek çıkışa devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 8.hafta maçları bugün oynanacak.Günün programı ;

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor 1-1 Eyüpspor

Bu aralar çok beraberlik alıyoruz artık galibiyet almalıyız önümüzdeki maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Trabzon Konye Şeker'i fena dağıttı

sakary Ali Misafir

Kendi sahamızda bir puan kaybı daha.Kendi sahamızda Telekom ve Ofspor'un ardından Eyüpspor'u da yenemedik.

Ne yapıp edersek geriye düşüyoruz.Diğer maçlara oranla daha olumlu işler yapmaya çalıştık ancak olmadı.Rakibimizden daha fazla pozisyonumuz var ancak değerlendiremedik.İnşallah bu puanları aramayız.

Konya Şeker'in puan kaybı yaşadığı şu haftada 3 puanı alabilsek güzel olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

bu hafta deplasmanda pursakları mutlaka yenmeliyiz.zirveden kopmaya başladık yavaş yavaş.ama deplasmanda daha iyi oynuyoruz ve kocaeliye yenilmiş bir pursaklar var karşımızda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bi Sakaryalı daha gördük sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9.Hafta Maçları

haftayı üç puanla kapamak gibisi yok.hele de 90 da gelen golle olması

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sakary Ali Misafir

Adana Demir karşılaşmasında olaylar çıkmış sanırsam.Adana'da kaç haftadır sürekli olay oluyor ama bir yaptırım görülmedi bugüne kadar.

Pursaklar deplasmanında ki galibiyetimiz güzel oldu.Oynadığımız oyunu bilmediğimiz için ne diyeceğimizi bilmiyoruz.Ancak Konya Şeker - Elazığ maçının berabere bitmesi işimize yarada.Şimdi önümüzde 11 günlük bir boşluk var.Tüm sıkıntılarımızı çözmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Maçı kazanabilirdik , deplasmanda olmamıza rağmen iyi oynadık.Sağlık olsun doğru yoldayız namağlup yolumuza devam ediyoruz.

sakary Ali Misafir

Sonunda hocamız görevden ayrıldı.Şu 10 günlük aranın başında olsa daha bir güzel olabilirdi.İyi bir hoca ile şampiyonluğu alacağımıza inanıyorum.Şu hocadan kurtulduğumuza mutluyum.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Ads-Tarsus MAçında Tribündeydim olaylar çıktı Maç 15 Dk uzayı 12 kişi Sahaya indi 12 kişi göz altına alındı Benim ömümde Oturan Kilolu bi adam Maç boyu küfretti Küfretti En sonunda Ben gidiyorum dedi ATladı Sahaya

sakary Ali Misafir

Bizim Pendik deplasmanında taraftarımız polisin biber gazından etkilenerek canını kurtarmak için sahaya girdi 3 maç seyircisiz ceza aldık..

Adana'da bu sezon neredeyse her maç olaylar oluyor.Son olarakta taraftar sahaya girip hakeme ve rakip takım taraftarına saldırıyor 1 maç seyircisiz oynama cezası geliyor..

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri