Guti ve fatih tekke girecek
Printable View
Guti ve fatih tekke girecek
kayseri attı 90+2 de Furkan 1-0 geçmiş olsun beşiktaş tebrikler kayseri.
Beşikaş'ı sezon başında açık ara şampiyon gösteriyordum şimdi ilk üç şansı bile vermiyorum. Kayserispor ise şampiyon olabilecek bir oyun oynuyor artık.
İstanbul'un gururuyuz :D
Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi:)
son dakikada nasıl bir kademe anlayışıdır gözlerime inanamadım yenilen golde . müthiş bir arapas falan da yok bildiğin bomboş adam . schuster'in defansa acil bir çözüm bulması lazım . maçı izlemedim ama hem de son dakikada bu kadar bariz bir defans hatası kabul edilemez bence .. bu sonuçlarla Galatasaray ve Beşiktaş 9 haftada 10 puan geri düşmüş oldular . tek ümit verici yan daha 25 hafta olması .. ama 2 takımın da işi çok zor artık ..
Yeter Yıldırım Demirören Yeter :)
Kayserispor deplasmani cidden cok zor bir deplasman fakat macin 91. dakkasindada kaleci ile defans arasi 15 metre acik olup orayada 2 adam kacirilmaz , Besiktas'in once yenilmemesini ogrenmesi gerekiyor hatta ondan daha once gol yemeden mac bitirmesini ogrenmesi gerekiyor
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak, kursağımızda kalıyor.
Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrrrr...
BİTMESİN DERTLER.!
Gol olup maçın 1-0 olduğunu yazdık mesaj silindi. İşe bak ne acayip dünya. Keşke atmasayadın be Kayseri ne de olsa haberimiz olmazdı.
maçı izlemedim ama önemli anlara baktım kayseri neler kaçırmış besiktasın sadece 1tane pozisyonu var.schuster in sonuda rijkaard gibi olabilir bu gidişle.
Takımla gurur duyuyorum bakıyorum hepsi çok ucu maliyete alınmış ama hepside varını yoğunu ortaya koyan oyuncular.Bugün BJKye pozisyon vermedik sedec bir pozisyonları var onuda kayserispor verdi zaten.Maç berabere bitse çok üzülecektim zaten forvetimiz olmadığı için o kadar çok net fırsat kaçırdıkki neyseki futbol bugün adaletli çıktı.Kayserimi iyi günler bekliyor
edit:şotaya değinmeden geçmeyim sanki kulübede van gaali görüyorum ilerde ismini çok duyuracaktır
Kayseri bu sene çok can yakacak anlaşılan.İstikrarlarını bozmazlarsa, kim bilir şampiyonluk yarışında bile olabilirler ligin sonuna kadar.
Sadece Bu Sene Deil Tabatamız Var Bi Onu Unutuyormusun Daha Oynayacak da Göreceğiz 8M Euroya Az Dersen Bilmem Artık Artı Fazla Maaş Alanlarda Haddinden Fazla Karşılığını Veriyormu Hayır Vermeyenleri Görüyoruz. Ümit Doğru Bi Tespit Yaptı Q7 Guti Gibi Kaliteleri Aldık Ama Kulübede İçerde Temizleyemediğimiz Çok Adam Var Hepsi Zarar Veriyor Bunlarıda Temizleyip Güzel Operasyon Yapsaydık Yerlerinede Guti Gibi Kaliteli Adamlar Alsaydık Sallantıda Olmayız. Biraz Önümüzü Görelim Takımı Seviyorum Ama Böyle Yönetilmesine Hazmedemem Utanç Verici Bir Durum.
Maça Gelincede Baştada Dediğim Gibi Anadolunun En Zor Deplasmanlarından Biridir Puan Kaybetmemiz Mucize Olarak Görülmemeli Artı Zaten Formdalar Biz Dengeyi Henüz Kuramadık
Her sene kaplasa bile Milyon dolarlık denilemez. Bizden daha uçuk paralara transfer yapan aynı şekilde şuan ellerinde patlayan onlarında oyuncuları var. Çok saçma düşünmeden forumda yine başka kişilerin agızdan cıkan lafları aynı şekilde yazıyorlar.
Kardeşim sende biliyorsun Guti Quaresma gibi adamların ucuz paralara top oynamadığını..
Benim sezon başında bu transferler yaplırken bir düşüncem vardı bütün BJK'li arkadaşlar fesatlık olarak kabul ettiler, o adamlar artık futbola doymuş olanlara verilecek paralara futbol'a aç oyuncular alınsaydı belkide daha iyi olacaktı..
Quaresma futbola doymuş birisi lafını kullanıyorsan hiç konuşmayalım bile
Tartışmana gerek yok ki zaten, medeni bi şekilde sohbet edersende problemleri bir spor sever olarak çözebiliriz, kaldı ki Quaresma gerçekden çok iyi karakterde vs. problemli biri olmasaydı Ronaldo ile hemen hemen aynı yerlerde olurlardı.. :)
Hayır benim anlamadıgım geçen seneye kadar Transfer şampiyonu, Milyon dolarlık transfer vs vs diye anılmıyorken. Bu sene 2 Tane yıldız alıyoruz, Abartılı fiyatlarada degil. 3 maç üst üste yeniliyoruz saçma saçma laflar söyleniyor.
Quaresma'mi futbola doymus :S adam 90 dakika kosuyor daha ne yapsin. topu kaybettiginde birakmiyor geri almaya calisiyor.
gecen senelare ragmen bu sene az para harcadik transferlere. cogu oyuncu bedavaya geldi. takimda basariya ac oyuncularda var mesela Cenk, Necip, ridvan ve onur.
Niang yada Misimovic futbola ne kadar doymussa Quaresma onlarin yarisi kadar doymustur , boyle sacma yorummu olur sirf moral bozmak icin :)
Gece NTVspor'da Sergen'in konuşmalarını dinledim Sergen BJK'nin içinden gelen bir vatandaş, o çok büyük meblaların döndüğünü söylüyor.. ;)
Eğer ortamı bozcak bir mesaj atmış olsaydım yöneticiler gerekli açıklamayı yapardı sen rahat ol.