Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

11 45.83%
  • Beşiktaş kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

5 20.83%
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi
    Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.
    Sadece Bu Sene Deil Tabatamız Var Bi Onu Unutuyormusun Daha Oynayacak da Göreceğiz 8M Euroya Az Dersen Bilmem Artık Artı Fazla Maaş Alanlarda Haddinden Fazla Karşılığını Veriyormu Hayır Vermeyenleri Görüyoruz. Ümit Doğru Bi Tespit Yaptı Q7 Guti Gibi Kaliteleri Aldık Ama Kulübede İçerde Temizleyemediğimiz Çok Adam Var Hepsi Zarar Veriyor Bunlarıda Temizleyip Güzel Operasyon Yapsaydık Yerlerinede Guti Gibi Kaliteli Adamlar Alsaydık Sallantıda Olmayız. Biraz Önümüzü Görelim Takımı Seviyorum Ama Böyle Yönetilmesine Hazmedemem Utanç Verici Bir Durum.

Maça Gelincede Baştada Dediğim Gibi Anadolunun En Zor Deplasmanlarından Biridir Puan Kaybetmemiz Mucize Olarak Görülmemeli Artı Zaten Formdalar Biz Dengeyi Henüz Kuramadık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar..
    Bir hesapla bakalım hangi takımın oyuncularına verdigi yıllık para kimin fazla?

Mesaj Yetkileri