ii olurda daha genç lazım ya mesela ibrahim toraman
Printable View
ii olurda daha genç lazım ya mesela ibrahim toraman
gerçekten iyi oyuncu lucianoyu gönderip yerine alabilirler
servet önder ve deniz niye takımda tutulsun ki o zaman.gereksiz bi transfer olur fb için.birde fb can aratın da kıymetini bilmeli oldukça yetenkli bi stoper ama daum varken oynaması zor gözüküyor.
tolga nie gitti zaten onu da anlamadım gözden ırak olan gönülden de ırak olur. gelsin buraya veya avrupaya gitsin. kalburüstü bi defanstır tolga. her takımda iş yapar. milli takıma da faydası olur.
bu konu hakkında bi aralar yine yorum yapmıştık galiba ama neyse gelirse faydalı olur diye düşünüyorum hem yabancı hakkını stoperden yana kullanmamış olurlar.
bi de fotomaç hakkında Aziz Yıldırım bugün bi açıklama yapmış. tiraj kaygısından bunları yapıyo diye. ben artık fotomaç okumuyorum zaten sizde okumayın sezon bitince kimleri yazacaklar düşünemiyom bile:D
3-4 maç oynayıp sakatlanan bir emreyi fener ne yapacak
fenere zaten sol açık lazım ama emre daha çok içeriye yakın oynuyor
herkes emreyle hasanla ilgili şeyler yazmış ama ordaki asıl komediyi kimse fark etmedi herhalde ya. Arsenalli ASHLEY COLE mu yazıyordu orda ben mi yanlış gördüm. niye gelsin adam ya. o kadar da değil artık.:) :) :)
şu fotomaçın haberlerini sitede yayınlamasak aslında daha iyi olur
Avrupa final hedefine ulaşmak isteyen Sarı-Lacivertliler, varolan güçlü kadrosuna yeni yıldızlar katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe’de son bomba isim, Leverkusen’de forma giyen stoper Jens Nowotny... Alman Ligi’nin resmi kanalı olan ‘Bundesliga Aktuell’de konuşan Daum, “Jens Nowotny’nin Leverkusen’den ayrılacağı kesinleşince iki ay önce menaceri Bicchof’la temasa geçtim. Ama bu oyuncu ile transfer görüşmesine başlamam için Mayıs’ın 16’sını beklemem gerekiyor. O tarihten önce kendisiyle görüşemeyiz” dedi.
Yıldıray ateşi küllenmedi
Alman hoca, menacer Bischof, Nowotny’nin seve seve Türkiye’ye ve Fenerbahçe’ye gelebileceğini kendisine ilettiğini belirtti. Öte yandan Christoph Daum, Yıldıray Baştürk konusunda ise uzun zamandır bu oyuncuyu takipte tuttuğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Baştürk’e zaten rüya gibi bir teklif yaptık. Ama o zamanlar kararını Türkiye’den yana kullanmadı. Bence Yıldıray süper bir oyuncu, keşke bize gelmeyi kabul ette. Bu yönde en ufak bir sinyal alabilsem, kendisiyle ve kulübü Hertha Berlin’le hemen transfer görüşmelerine başlardım.”
Joe Cole'de olabilir ama o daha absürt.
arsenalli yazıyor kardeş dikkatli bak
Bana göre Anelka şu anda Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusudur. Oynatmayı bilene :rolleyes:
çok haklısın. potansiyel olarak bence de appiahtan bile ii ama dediğin gibi antrenör şart!!!Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
emreyi istemiyoruz her fırsatta galatasaraylıyım diyen bir oyuncuyu fb görmek istemiyorum ayrıca devamlı sakatlanan bir futbolcu....
zaten fb nin emre ye ihtiyacı yok bence orta sahası iyi ....Quote:
Originally Posted by ernusal
Fenerbahçe'nin gündemindeki Shakhtar Donetsk'li milli futbolcu Tolga Seyhan, "Bana kulübüm gidebilirsin derse Fenerbahçe'yi düşünürüm" dedi
Geçen sezon Trabzonspor'dan Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer olan milli oyuncu Tolga Seyhan, gümdemdeki soruları yanıtladı. Fenerbahçe'nin kendisine resmi bir teklif iletmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Benimle direkt olarak bir temas olmadı. Fakat benim menajerimle görüşme yapmışlar ve bu çok ciddi bir boyutta değil. Bana teklif gelmesi için ilk önce kulübümle bağlantıya geçilmesi gerekir. Çünkü benim 2 yıllık sözleşmem var. Ortada ciddi bir konu yok. Bu durum 5-10 gün içinde netlik kazanır. Çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçı var. Zaten bu maç öncesi konuşmak doğru olmaz. Bir hafta sonra farklı bir boyut kazanabilir. Fenerbahçe büyük bir camia, kaliteli oyuncuları var ve her sene şampiyonluğa oynuyor. Ama benim yapacağım şu an bir şey yok. 2 yıllık sözleşmem var. Bana kulübüm gidebilirsin derse o zaman düşünürüm, neden düşünmeyeyim?" dedi.
Sakatlığı nedeniyle son karşılaşmalarda forma giyemeyen ve memleketi Giresun'a gelen Tolga, Fenerbahçe'den henüz resmi bir teklif almadığını ifade ederek, "Bu konular 5-6 gün sonra netlik kazanır. Lucescu'yu Trabzonspor istiyor. Lucescu isterse o nereye giderse onunla gidebilirim" dedi.
"Anlaşmamda özel bir madde olduğundan haberim yok"
Sözleşmesinde, "Türkiye'de bir kulüpte oynaması Trabzonspor'un iznine bağlıdır" maddesinden haberi olmadığını da ileri süren Tolga, "Trabzon'a sormadan gidemem diye bir konudan benim çok fazla bilgim yok. Ben böyle birşeyin altına da imza atmadım. İki kulübün yaptığı anlaşma varsa onu bilmiyorum. Benimle Trabzonspor arasında böyle bir anlaşma yok. İki kulüp arasında böyle bir anlaşma varsa onun açıklamasını Trabzon yapacaktır. Fenerbahçe'ye böyle bir transfer olursa kulüpler kendi aralarında halledecektir" diye konuştu.
"6 haftadır da oynamıyorum"
Ukrayna'da sakatlığının kendisini çok zorladığını da ifade eden Tolga, "20'ye yakın maç oynadım, 2 sakatlık geçirdim, sakatlık nüksedince 6 haftadır da oynamıyorum. Hocamın bana son üç maç ihtiyacı vardı ama olmadı. Oynamama adına bir sorun yaşamadım. Kadroya girmeme gibi bir durumda söz konusu değil. 18 yabancı kadrosu var. Bu kadro içinde her zaman kendime yer buldum. Sadece sakatlık harici giremedim kadroya. Futbolda her zaman istediğiniz olmuyor. Uyum sezonunu yaşıyorum ayrıca" diye konuştu.
Kaynak: DHA
Fenerbahçe ne hasan şaşı düşünür nede hasan şaş Fbye gelir onlar iki zıt kutup artık Emre bile Fenerbahçeye hafif gelir onun yerine başka türk oyuncularına yönelsinler Anelkayı satma durumda al forvete Halil Altıntop'u orta sahayada yıldız bi oyucu al Lucianoyu gönder al İbrahim Toraman'ı solada cole yi koydun mu Allah be nasıl takım kurdum iki dakikada
fm de yaparsın ancak bunu(/6)Quote:
Originally Posted by SeZeRinHo
fm de bile hayal anca 2-3 sene sonra yapar fm de bile :D
hasan şaş fb gelmez emre fenere gelmez(zaten istemiyoruz)niye gelmesin profesyonel futbolcu bu ikiside şurda hasanın belki 5 senesi emrenin7-8 senesi var adamlar ne kadar çok kazandı onlar için o kadar ii emekli olduktan sonra kimse onlara emekli maaşı vermeyecek....
Carlos'tan Fenerbahçe'ye kötü haber!
İspanyol Spor Gazetesi Marca, bugünkü haberinde, Suudi Arabistan'ın El Jazeera Kulübü'nün, Brezilyalı Roberto Carlos ile görüştüğüne yer verdi.
Sezon sonunda Real Madrid'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos'un, ''Petrol milyarderleri tarafından sıkı takibe'' alındığını iddia eden Marca, Total adlı petrol firmasının yöneticilerinden Cafer S. El Raşedi'nin, Madrid'e gelerek, Carlos ile gizlice görüştüğünü öne sürdü.
Haberde, El Jazeera Kulübü'nün birden fazla spor okulu açma projesi kapsamında, Roberto Carlos'un imajını kullanmak istedikleğine yer verilirken, ''Suudi Arabistan kulübü hem takımında Roberto Carlos'u oynatmak isteyip, hem de gelecek için hazırladığı projelerde Brezilyalı futbolcunun imajını ön plana çıkartmak arzusunda'' diye yazıldı.
El Raşedi, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Carlos tüm dünyanın sevdiği bir futbolcu. En iyilerden birisi ve projemize onu da katmak istiyoruz. Aynı zamanda iyi bir teknik direktör de takımımıza dahil etmek istiyoruz. Büyük olasılıkla bu isim Brezilyalı Carlos Alberto Parreira olabilir'' dedi.
Marca Gazetesi, Katar'dan bir kulübün de Ronaldo'ya transfer teklifinde bulunduğunu ileri sürdü.
Ronaldo, Real Madrid Kulübü'nde 2 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçiminin sonucuna göre İspanyol kulübündeki geleceğine karar vereceğini açıklamıştı.
waaay be bizim araplar yine iş başında... :D
arabistana gideceğini sanmıyorum ama fener gelmeside zor iş bence ispanya liginde kalacaktır belki portekize gidebilir niyemi içime doğdu
katar a gideceğine inanmıyorum daha 1-2 senesi var o kadar düşmedi bence fiziği hala süper dünya kupasından sonra netlik kazanır bu transferler bence
Halil Altıntop Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Önümüzdeki Schalke'de görev yapacak.Quote:
Originally Posted by SeZeRinHo
tolga iyi bir transfer olur bence defansa..kendısı tv8 e yaptıgı konusmada teklıf var gelebılrıım tarzı bısey dedı ama klup yalanladı...yıldıray bence en buyuk transfer olur.tolga yıldıray 2 de defans oyuncusu bı sola bı ortaya kadroyu super hale getırır...ayrıca rustude mutlaka 100.yılda kalmalı kadroda..
rüştümü evet kalsın yaa kalsıınn hatta hep ilk 11 de oynasın fb için çok iyi olurr..
http://i.eurosport.com/2006/05/17/27...26-458-238.jpg
Sol Campbell ile 12 Milyon €uro'ya anlaşıldı.
Bu haber tüm gazete ve televizyonlarda çıktı. Ama en önemlisi, Avrupa kanalında veya gazetesinde çıkmasıydı. Ve beklenen oldu, Eurosport açıkladı :
http://www.eurosport.com/football/pr...to889681.shtml
İç transferde kalması istenen oyuncularla birer birer sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Türkiye'de yılın transferine imza atmaya çok yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor ile Fatih Tekke pazarlığında sona geldi. Sözleşmesi 2007'de sona erecek olan 29 yaşındaki yıldız oyuncu için kapıyı 6 milyon eurodan açan Fenerbahçe'nin son teklifi 7.5 milyon euro (yaklaşık 14 milyon YTL) oldu. Takıma yeni bir vizyon kazandırmak isteyen Trabzonspor yönetimi önerilen müthiş rakam karşısında ikilemde kaldı. Fatih için bugüne kadarki en iyi teklifi 5 milyon euro ile Everton'dan alan bordo-mavililer, aradaki fark 5 milyon YTL'ye yaklaşınca taraftar tepkisi bir kenara bırakıp Fenerbahçe'ye sıcak bakmaya başladı.
22.05.2006
Kaynak : Sabah
ama fenerbahce kulübü yalanladi haberiiii...