Bursa beni cok sasirti
Printable View
Bursa beni cok sasirti
Bursaspor bu gün en iyi yaptığı şeyi, takım savunmasını yapamadı ve cezasını 4-1'lik ağır bir mağlubiyetle ödediler.
Hakem oyuna fazlasıyla etki etse bile Antep hakettiği bir maçı aldı bence.Cenk Tosun yine gösterdi kendisini.
Hakem haklı beyler dağılın :P şaka bir yana hakem oyunu cok etkiledi fakat Bursaspor'un bu kadar kötü olacağını beklemiyordum.
Tam tahmin ettiğim gibi oldu bizim alacağımız bir galibiyet daha değerli hale gelecek.Tebrikler Anetp.
G.Antep taş gibi bir takım yapmış. Cenk zaten kumaşını belli etmişti G.Saray maçında. Oyun anlamında da daha iyilerdi. Hakketiler ve kazandılar tebrik ederim...
şuanda antepe deplasmanda 1-0 yenildiğimizden dolayı olan bütün tepkilerim gitti :D helal valla seneye şampiyonlar ligine oynarlar en az :D
Biz haftaya yeneriz bu Antep'i. :p
Maç 2-1 ken hakem Batalla'nın penaltısı verse belki skor 2-2 ye gelecek ve maç değişecekti.2 haftadır birşey var bu hakemlerde bakalım hayırlısı.
Beşiktaş ile oynayacağımız bir hafta Bursa'nın yenilgisi bizim için iyi oldu.
Tamamen beklentilerimin dışında bir karşılaşma oldu. Bu kadar ağır bir yenilgi alacağımızı tahmin edemezdim, ayrıca 4-1 yenilmemize rağmen bu kadar diri bir oyun sergileyeceğimizi de düşünmemiştim. Savunma hatalarından yedik golleri, hücum anlamında da pozisyonlar bulduk ancak girmedi top kaleye, şanssızdık. G.Antep alnının akıyla hakettiği galibiyeti aldı, tebrik etmek alkışlamak düşer bizede. Ayrıca inşallah Altidore'un ciddi birşeyi yoktur. Oyuna devam edemedi bileğine aldığı darbe sonrası. Daha zevkine varamadık onu izlemenin :)
Sergen'e göre maçı Antep'in farklı kazanması sürpriz değilmiş :D.
Antep gerçekten çok iyi takım kurmuş. İleride Cenk, Sosa, Wagner, Popov çok iyi ve hızlılar.
Tolunay hocayı kişisel olarak hiç sevmem adam adam başarılı. Bursa'nında bir takım sorunları var gibi, Ertuğrul hocanın öncelikle bunları hallletmesi lazım.
Sahanızda 4 gol yiyorsanız mağlubiyeti hakeme bağlamak Zaytung'un yaptığı "Buz hokeyi federasyonu yaptığı açıklamada milli takımın aldığı 16-0 ve 10-0 yenilgilerinde hakemin büyük etkisi oldu dedi" haberinden öteye gidemez.
Antep oynamış ve almış, bu takım 15 günde ne kadar kötü durumda olsa da Galatasaray'ı 2 defa yenmiş ve büyük bir çıkışla ligde 5.sıraya kadar yükselmiş bir takım şaşırmamak lazım.
Maçı izledim merak etme, bir gerçek var ki o da sahada atılan tüm golleri antepliler attı.
Tamam hakem hatalı olabilir ama sözlerim bursaspor'un kötü oyununu es geçip mağlubiyeti sadece hakeme bağlayanlaraydı umarım anlatabilmişimdir.
Tebrikler Gaziantepspor. Taş gibi takım derler ya,gerçekten öyle bir takım oldular 2.yarıda...