Gaziantepspor iyi bi seri yakaladı ama bu maçı kesinlikle almalıyız.Zor maç olucak.
Bursa geçen hafta puan kaybı yaşadı bu hafta telafi etmek isteyecektir.Antep güzel bir seri yakaldı ve hedeflerinde ilk 5'te yer alıp Avrupa kupalarına katılmak olacağı için onlarda bu maçtan puan almk isteyecek seyircileri zevkli bir maç bekliyor.
Çok zor ve zevkli bir maç olacaktır.Antep'in deplasmanda zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.
zor maç olucak ama kazanıcağımızı düşünüyorum. skor tahminim 2-0. Altidoredende gol bekliyorum.
Antepin son haftalarda iyi bir çıkışı var ama bursa deplasmanı hiçte kolay değil berabere biteceğini düşünüyorum
Last edited by deniz.91 : 17.Şubat.2011 at 11:23
Bu sezon birkaç maç haricinde geçen seneye göre oldukça kötü futbol oynadık. Bu gidişimiz hiç iyi değil, G.Antep çıkar çatır çatır oynar da ona karşılık verebilir miyiz bilmiyorum. Bu kez şansta kurtaramayabilir. Yani anlayacağınız pek umudum yok, inşallah ben yanılırım da kazanırız 3 puanı.
Supriz felan olmaz, Bursa evinde alir maci. Ertugrul Saglam kenarda olacakmi? Ceza aldimi es es macinda olanlar icin?
Zevkli bir maç olacağı kesin , gollü beraberlik veya 2-3 3-2 gibi skorlar bekliyorum
Bir aksilik olmazsa maça gitmeyi istiyorum, bakalım iki takımıda son performasnlarını çıplak gözle izlemek zevk verir inşALLAH..
Beraberlik olsun istiyorum ama Antep'in çıkışıda beni biraz heycanlandırıyor, iyi olan kazansın...
Antep en az 1 puan alır bence.
Gaziantepspor çok iyi bir çıkış yakaladı ve çok kaliteli oyunculara sahipler. Bursaspor bu sezon geçen sezonki oyununun çok çok altında bir performans sergiliyor. Sürpriz olabileceğini düşünüyorum. 02 Çifte Şans olur iddia deyimiyle.
Antep attı Wagner 0-1...
2-0 Antep...
Yalçın attı 2 oldu.
Vay be.Anlaşılan,Antep Uefa'ya gitmeyi kafasına koymuş.
Edit: Derken 2-1 oldu.Danny kendi kalesine attı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Altidore çıktı. Sercan Oyunda.
Antepte ne ortasaha var..Gerçekten iyi kadro kurmuşlar.Bursaspor sahada yok.
Gaziantepspor, Cenk Tosun'la 3-1 öne geçti.
Cenk çok iyi çıktı iyi bir gol attı Antep 3-1
Şu Cenk'i nasıl kaçırdık ya..Türk forvetimiz yok..Milli takım için düşünülmesi lazım.Cenk her gol attığında sezgini hatırlıyorlar.
Cenk güzel gol attı ama ofsayttı.
Hakem çok zorladı maçı çok.
Cenk güzel gol attı. 4-1
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Cenk 4 yaptı Antep acayip üstün bu maç.
Hakem Hakem Hakem 3 kelime var bu maçla ilgili.
Cenk'e bak sen..
Hakem tamam oyuna fazlasıyla etki etti. O konuda bir şey söylemeye gerek yok.
Ancak şapkayı da önümüze koymamız lazım, bu takımın ortasahası yok, takviye yapılması gereken bölgeye takviye yapamadık. Yapmalıydık, Altidore tamam iyidir hoştur ama Miller'ı da almışken gerek yoktu almaya, onun yerine Wagner gibi bir ortasaha alabilirdik.
Bu sene herkes kaliteli herkesin iştahı kabardı. Takım haftalardır kötü oynayıp kazanıyordu, çekirgeler hep sıçrar ancak arada bir de yorulurlar be. Bizimkilerin de yorgunluk dönemi başladı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bi söz vardı, When Hedo Turkoglu makes an assist, a Toronto Raptor fan dies. Bizde de When Cenk Tosun scores a goal, a Galatasaray fan dies oluyor.
Cenk Tosun iyi performansını sürdürüyor fakat gollerden biri ofsayt.
Hakem Hakem Diyorsunuz . Tamam Belki Etkiledi , Yanlış Kararlar Verdi . Ancak Cenk'in Attığı 2. Gol Gayette Temiz ve Yetenek İşi Gol. Sonra Antep'in 1. Golu Gene Popov'un Çok Şık Bir Ortasıyla Geldi vs vs. Antep Maça İyi Hazırlanmış ve Galibiyetide Hakettiler . Çok Tempolu , Pozisyonlu Maçtı Zevkliydi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz