Abi bizim Schuster'le bir sorunumuz yokki:D. Umarım Demirören Bosque'deki hatasını burda yapmaz uzun yıllar Schuster'le devam ederiz :).
Printable View
Abi bizim Schuster'le bir sorunumuz yokki:D. Umarım Demirören Bosque'deki hatasını burda yapmaz uzun yıllar Schuster'le devam ederiz :).
yapma adaş :) ( sanırım Osman'dı isminiz )
Bir teknik adam bir takımın kaderi ile bu kadar oynayabilir ve bu kadar baltalayabilir bana kalırsa. Kasıt olmadığı kesin ama kasıtla yapılsa bu kadar yapılır.
Ligde aynı mağlubiyetten 7 kere almış bir adamdan bahsediyoruz ve hiçde akıllanacağa benzemiyor :)
Mağlubiyetleri bence çok fazla kafaya takmaya gerek yok. Takımın yavaş yavaş oturacagını düşünüyorum. Taraftarın büyük bir kısmı ligde geride kalsakda Schuster'in gönderilmemesinden yana. Biraz sabırlı olursa gelecekte iyi bir Beşiktaş izleyebiliriz :).
Neyse ben maça kaçıyorum yarım saat kaldı Kiev'i atlattıkdan sonra Fener maçını döneriz :)
@yaman76hakanFB
Kimi gönderiyosunuz be abi bu maç derbi değilki.Yanlış hatırlamıyorsam kalede Alex ile bizi yenmediniz:p :0:
(Şaka polemik olmasın canım:smismileyiw2:)
O gün Rüştü yerine Alex bile kalede olsaydı, hatta ben kalede olsaydım yine kazanmıştık. Serkan Kırıntılı gibiydi... Gelene geç...
Maç öncesinde çok rahatım. Beşiktaş'ın transferler sonrasında üzerlerinde oluşan şampiyonluk baskısı ve üstüne Kiev'le İnönü'de yapacakları zor maç Beşiktaş'ı yoracaktır. Kazanırsak şampiyonuz, yazıyorum buraya. Kaybedersekte pek bir şey kaybetmeyeceğiz.
Umarım 3 puanı alıp üst üste 6. galibiyeti alırız.
Dinamo maçını seyrediyorum ve bu maça dair hiç ümitlenmiyorum. En iyi ihtimal berabere kalırız. O kadar salladık sevindik şöyle yıldız böyle isimli oyuncu aldık dedik sonuç ortada ruhsuz bir takım.
ruhsuzluktan ziyade bobo ferrari nin geleceği belli değil isteksizler, hakan panik atak oynuyor, ernst heralde 1.5 yılda sarfettiği eforla miladini tamamladı sözleşmede yeniledi aşırı rahat, aurelio ya olan sevgimi (!) kelimelerle anlatamam al-ver dümdüz, ismail bi kendini gösterme ben varım ibo yoksa havasında her pozisyonda hatalar silsilesi. ama şunu iddia ediyorum biz feneri yeneriz yoksa çoğu futbolcunun bileti kesilir hepsi üstüne 3 katarak oynayacak, oynamak zorunda.
Aykut hoca lütfen 1960'ların futbolunu oynat.
Valla milletin diline düşmemek lazım. Adam söyledigine pişman olmuştur lafı. ha desek 1960 dionuz be desek 1960 diosunuz :)
Fenerbahçe 2. yarıda topladığı puanlarla bu maçta beraberlik lüksünü cebine koydu. Kısa vadede beraberlik kötü gibi gözükse de Trabzonspor'un da Beşiktaş deplasmanına gelecek olması nedeniyle beraberlik kötü sonuç olmaz. Ancak tabi ki gönül ister ki 2. yarıdaki çıkış bu maçta da sürsün ve 3 puanla ayrılalım.
Beşiktaş oyuncuları Kiev mağlubiyetinden sonra kendilerini affettirmek isteyeceklerdir. Dolayısıyla ben daha fazla motive olmalarını bekliyorum.
Fenerbahçe tıpkı Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında yaptığı gibi maça baskıyla başlamalıdır. Çünkü şimdiye kadar baskıyla başladığımız bu maçlardan istediğimiz sonuçları rahatlıkla aldık. Skor tahminim Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe.
Beraberliğe üzülmeyecegim ama yine de kazanmamız gereken bir maç.Bugünkü Beşiktaş'ı seyrettikten sonra kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Skor tahminim Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe.Maçın kilit adamları Mehmet Topuz,İssiar Dia ve Emre Belözoğlu olacaktır bence.
http://img37.imageshack.us/img37/6329/derbiq.png
Ben işin iddaa yönüne bakıyorum :D. Beraberlik çok cazip.
17 de 17 yerine 4 de 4 yapti Bjk ama bu macin bence ev sahibi olmasi yönünden favorisidir. Bu maci da kaybederlerse kaosa sürüklenir takim.
Beşiktaş ile "F.Bahçe takımının" maç yorumuna "derbilerin ne olacağı belli olmaz" klişesiyle başlamak lazım.
F.Bahçe ikinci yarıda müthiş hırs,istek ve inanmışlık azmi ile oynuyor.Beşiktaş ise tam tersi tükenmişlik,boş vermişlik,kabullenmişlik olgularıyla oynuyor.F.Bahçe tam manasıyla "takım" olabilmiş bir görüntü sergilerken Beşiktaş ise tarihinin en iyi kadrosunu kurmuşken ruhsuzluğun kitabını yazmaya devam ediyor.
Bir Beşiktaşlı olarak benim maçtan yana tek umudum kötü gidişin üstüne bir nebze "telafi" şansı olarak görülüp ekstra motive olunması.Teknik taktik anlamda Schusterli Beşiktaş her geçen gün dahada geriye gidiyor.
Klişe ile başladık klişe ile bitirelim.
Üç ihtimale de açık bir maç.
Takım dün akşam ki rezalet performans (özellikle 2.yarıdan bahsediyorum) ve 4-1'lik yenilgiden sonra bence aşırı motive olacaktır. Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum...
Kadıköy'de bilet satışını insanların tipine göre yapmışlar. Tribün gruplarının atkısını takanları direkt olarak sıradan çıkarmışlar. Polis tipini beğenmediğini sıradan atmış. Geceden beri bekleyip bilet alamadan geri dönmek zorunda kalan insanlar olmuş. Yönetim kendi taraftarına eziyet etmek için harcadığı enerjiyi takıma harcasa 5 sene üst üste şampiyon olurduk herhalde. Fenerbahçe taraftarı olmak zor iş.
Zor ki, ne zor?
Fantazi olsun diye eleştiriyoruz sanıyorlar.
Ben de 3 ihtimal üzerinde duran arkadaşlara katılıyorum.Derbi her zaman derbidir. Bir de beşiktaşın son yaşadığı olaylara bakarsak moral bulmak isteyecekler.Bunun için en kestirme yol da bizim maçı kazanmak olacak. Bu açıdan avantaj bizde olabilir bir nebzede olsa. Son zamanlardaki formumuzda ortada.
Hakemlerin maçtan sonra konuşulmayacağı bir maç olur umarım.
Sinirlerine hakim olan kazanır maçı, İki takımda da çok agresif, maçın gidişatına etki edecek oyuncular var. Fenerbahçe'de Lugano, Emre - Beşiktaş'ta Quaresma, İ.Toraman sağı solu belli olmayan kişiler :) Cüneyt Çakır'ı zor bir maç bekliyor, Allah yardımcısı olsun.
Ne olacağı belli olmaz derbilerde her zaman... Çıkar Lugano arabayı devirir ondan sonra al başına belayı... Ancak son maçlara bakarsak F.Bahçe daha formda.. Özgüveni daha yüksek bir halde. Alacağımız galibiyet süpriz olmaz. En kötü beraberlikle döneriz diye düşünüyorum...
Yinede bunun derbi olduğunu her türlü skorun olabileceğini yineliyorum... (Kişisel tahminim beraberlik)
Aslında bu maçı kaybetsek,zaten zirve yarışından uzaklaştığımız için çok bir şey fark etmeyecek ama manevi açıdan değeri çok büyük.Bu yüzden mutlaka kazanmalıyız bu maçı.Bu galibiyetle takımda bir toparlanma süreci başlayabilir.İnşallah kazanan taraf biz oluruz.
bu maç üst bitcek ve bana görede fener kazancak
Bilet kuyruğunda yapılanlar hakkaten terbiyesizlik.. Adam kafasına göre sen sırada önde geç sen arkaya geç, bayanlara öncelik tanı.. Aynısını ilk yarıdaki maçlarda neden yapmadılar acaba.. Amirsin de bi yere kadar..
Gökhan Gönül'de yırtık tespit edilmiş.
LİG TV'de Fenerbahçe muhabiri Tunç Elibol herhangi bir eksik olmadığını ve karın kasında yırtık tespit edilen Gökhan Gönül'ün de çok büyük ihtimal oynayacağını söyledi. İyi ahber bizim açımızdan .
Beşiktaş'ın nasıl oynayacağı belli aslında burada skor'a etki edecek olan Fenerbahçe'nin ne ve nasıl oynayacağı ?
Bi kere Beşiktaş ve Galatasaray için bu saatten sezonu kurtarmanın tek yolu var ; Fenerbahçe'yi sahalarında yenmek. Tabi bu yadırganacak veya küçümsenecek birşey değil bu bir klasik.
Sadece iyi oynamak da yetmez Fenerbahçe için (bkz. geçen sene İnönü'deki maçta ilk yarıda şutu olmayan Beşiktaş'ın maçı 3-0 kazanması gibi)
Fenerbahçe için tek şey gerek 90 dakika Mücadele Mücadele Mücadele
Başka Çıkarı Yok Bu YoLun....