Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

19 38.78%
  • Fenerbahçe kazanır

27 55.10%
  • Berabere biter

3 6.12%
1 ile 30 arası toplam 265 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dinamo maçını seyrediyorum ve bu maça dair hiç ümitlenmiyorum. En iyi ihtimal berabere kalırız. O kadar salladık sevindik şöyle yıldız böyle isimli oyuncu aldık dedik sonuç ortada ruhsuz bir takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Dinamo maçını seyrediyorum ve bu maça dair hiç ümitlenmiyorum. En iyi ihtimal berabere kalırız. O kadar salladık sevindik şöyle yıldız böyle isimli oyuncu aldık dedik sonuç ortada ruhsuz bir takım.
    ruhsuzluktan ziyade bobo ferrari nin geleceği belli değil isteksizler, hakan panik atak oynuyor, ernst heralde 1.5 yılda sarfettiği eforla miladini tamamladı sözleşmede yeniledi aşırı rahat, aurelio ya olan sevgimi (!) kelimelerle anlatamam al-ver dümdüz, ismail bi kendini gösterme ben varım ibo yoksa havasında her pozisyonda hatalar silsilesi. ama şunu iddia ediyorum biz feneri yeneriz yoksa çoğu futbolcunun bileti kesilir hepsi üstüne 3 katarak oynayacak, oynamak zorunda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    "Aykut Kocaman ve büyük maçlar" faktörünü pek dikkate almamışsın sanki?
    Bence çok ekstra bir durum olmazsa (kırmızı kart, saçma hakem hatası vs) Fenerbahçe İnönü'den beraberlikle döner en fazla.

Mesaj Yetkileri