6 dakikalık uzatma 90+1'de Alanzinho uzaktan vurdu top seke seke kaleye girdi.
Printable View
6 dakikalık uzatma 90+1'de Alanzinho uzaktan vurdu top seke seke kaleye girdi.
Son dakikalar Gençler acayip baskı kurdu Hurşut'a hala laf çıkarmı acaba adam daha napsın yahu aynı şekilde Serkan'da öyle...Tebrikler Trabzonspor kalecinin tutabileceği bir topmuş son gol...
G.Birliği maçı kaybetmek için neler yapılması gerekiyorsa harfiyen uyguladı. Kendilerini kutluyorum.
Galibiyet için Trabzona tebrikler.
Şu Alanzinho'yu o kadar çok beğeniyorum ki;kulüp başkanı olsam,deseler ki 10 M € getir Alanzinho'yu al.Verdiğim paranın ardından bile bakmam.
Şenol Güneş'in var herhalde bir bildiği ki,ilk 11 başlatmıyor Alanzinho'yu.Yoksa böyle bir adam ilk 11 oynatılmaz mı?
valla allah bize de Fenerlilere de sabır varsın, rakipler hep puan kaybetcek gibi başlayıp üç puanı alıyorlar, bu da gerçekten karşı taraf için zor bir psikoloji oluyor.
Şenol Hoca benim dünyada en sevdiğim spor adamıdır, ama 2002 de Haka Şükür takıntısı gibi Umut takıntısı bizi şampiyonluktan edecek, Umut 100 ler klübüne girecek diye takım şampiyonluğu yitirecek. Bugün yine şanslı değil cömerttik, Umut 3 tane net pozisyonu harcadı, Tolga kötü bir gol yedi, umarım bu iki haftada Egemen-Engin ikilisi takıma döner..
Yalnız Trabzon taraftarı kendilerinin ilk golüne kadar Fenerbahçe'nin adını ağızlarından düşürmediler. Böyle giderlerse paranoyaklıkta çığır açacaklar. Mümkünse kendi maçlarına odaklanıp,böyle son dk galibiyetleri aldıkları için dua etsinler.
Umut Bulut yerli Guiza :) bu kadar mı kötü bitiricilik olur, composure, finishing 10 bile değil vallahi.O da girdi bir kısır döngü içine, gol atamadıkça morali bozuluyor, morali bozuldukça gol atamıyor...
Acınızı paylaşıyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar :) Bende bi Bursaspor'lu olarak bayağı bir umutlanmıştım puan kaybı için ama olmadı. Yalnız Gençlerbirliği'nin bu maça özel oyun şekli değil bu biliyorsunuz. Kendlerinden daha güçlü takıma karşı oynarken hep bir puana yatmaya çalışıyorlar, vakit geçirme vazgeçilmezleri. Genelde de beceremiyorlar bunu işte bu karşılaşmada da gördüğümüz gibi.
Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..
Trabzonsporlu oyuncular oyuncularıma devre arasında Satılmıs Köpekler diye bağırdı..
İlhan Cavcav
böyle birşey okudum az önce.
Oyuncularımın bu tarz cümleler söyleyeceğini zannetmiyorum ama öğrenirim..
Sadri Şener
ardındanda bunu okudum
Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:
Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:
trabzonspor'u tebrik ederim yendiler.
Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar
http://img35.imageshack.us/img35/663...2965983912.jpg
Gencler maci vermek icin herseyi yapmis, yani Trabzon maci satin almis buna ragmen bizimkiler genclere satilmis demis :)
Gencler maci vermek istediyse bana gore Galatasarayda Fenere verdi maci :) Hagi ne gerekiyorsa yapti.
Fenerli arkadaşların demek istediği yine yanlış anlaşılmış , en ufak hatada bize yapılan muameleden sonra sadece ironik durumlar oluştuğu için böyle konuşuluyor örnek : iki takımın kayseri maçı kaleci hataları , gençlerbirliği maçları ofsayttan goller , denilmek istenen şeyle anlaşılan arasında çok fark var lütfen biraz sakince okuyun etraflıca düşünün arkadaşlar.
Ayrıca evet golde ofsayt var ama kasıt aramak manasız hakemin durduğu yer yanlış zaten.
bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.
birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..
Maraton da tam şu anda bu cevabı verdi, benim bildiğim çok uzundur kural böyle, beden değil ayak baz alınır, ayaktan kastım, yere temas eden yer, uzanıyorsa adam en uç noktası. beden olsa kolu ileri doğru uzatanlar hep ofsayt olur, zaten bu yüzden oyuncular kafaları önde sprint atar gibi koşarlar. Markus Merk de Giray'ın öndeki kolunun ofsaytı bozmadığını ve gol olduğunu söyledi.
Ayağın yere temas eden yer olduğunu bilmeyen yoktur heralde ama şimdi adam sabit duruyorsa yüzü diğer kaleye dönük ve diğer oyuncu sprinte kalkıp ayakları arkada kalıp bedeni o adamı geçmişse ofsayt olmuyor mu ? benim bildiğim oluyor baktığım her yerde de aynı şeyi görüyorum ve bizim maçlarda markus merkin pozisyonun doğru olduğunu söylediğinde markus merkin güvenilmezliğinden dem vuran bütün arkadaşları aynı şekilde konuşmaya davet ediyorum.
Ayrıca cidden bulamadığım için rica ettim bulabilir misin uefa veya tff nin sitesinden çünkü cidden bulamadım bakınıyorum bulamazsan en azından onu söyle başka bir arkadaş gelip koysun ben de bilgileneyim.
Ofsat kuralında çizgiyi belirlemek için;
... savunma oyuncusunu her uzvu geçerlidir.
... hücum oyuncusunun elleri ve kolları ile gol atamayacağı geçerli değildir.
Şimdi Serkan çıkıp der ki'Fenerbahçe için oynadık':D
Gençlerbirliğini tebrik ederim iyi oynadılar.Umut'tan bıktım artık yeminle gidecem numarasını bulup açıp yüzüne sayacam yani o derece bu nedir allah aşkına ya.
ben Markus Merkin hiçbir yorumuna yorum yapmayan biri olarak davetini bek değerlendimeye almıyorum. Bu konuda sadece onun dediğini tekrarladım, Girayın kolu ofsaytı bozmuyor diyor.
Benim de kullandığım seninki gibi bir arama motoru sonuçta, senden farklı olarak birşey bulamam, bende de ofsayt diyince istatislikler çıkıyor sadece
Demek ki önyargılı, büyük konuşulmamalıymış. Biz ofsayttan gol atınca neler denildi. Aynısı Trabzon'a oldu. Biz Kayseri maçında gol attık kasıt arandı aynısı Trabzon maçında oldu. İlahi adalet olsa gerek...
Trabzon'u ayrıca tebrik ediyorum... Kazanmasını bildiler.