Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 50.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 33.33%
  • Berabere biter

2 16.67%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Trabzonspor [26. Hafta]

6 dakikalık uzatma 90+1'de Alanzinho uzaktan vurdu top seke seke kaleye girdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son dakikalar Gençler acayip baskı kurdu Hurşut'a hala laf çıkarmı acaba adam daha napsın yahu aynı şekilde Serkan'da öyle...Tebrikler Trabzonspor kalecinin tutabileceği bir topmuş son gol...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

G.Birliği maçı kaybetmek için neler yapılması gerekiyorsa harfiyen uyguladı. Kendilerini kutluyorum.

Galibiyet için Trabzona tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu Alanzinho'yu o kadar çok beğeniyorum ki;kulüp başkanı olsam,deseler ki 10 M € getir Alanzinho'yu al.Verdiğim paranın ardından bile bakmam.

Şenol Güneş'in var herhalde bir bildiği ki,ilk 11 başlatmıyor Alanzinho'yu.Yoksa böyle bir adam ilk 11 oynatılmaz mı?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

valla allah bize de Fenerlilere de sabır varsın, rakipler hep puan kaybetcek gibi başlayıp üç puanı alıyorlar, bu da gerçekten karşı taraf için zor bir psikoloji oluyor.

Şenol Hoca benim dünyada en sevdiğim spor adamıdır, ama 2002 de Haka Şükür takıntısı gibi Umut takıntısı bizi şampiyonluktan edecek, Umut 100 ler klübüne girecek diye takım şampiyonluğu yitirecek. Bugün yine şanslı değil cömerttik, Umut 3 tane net pozisyonu harcadı, Tolga kötü bir gol yedi, umarım bu iki haftada Egemen-Engin ikilisi takıma döner..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız Trabzon taraftarı kendilerinin ilk golüne kadar Fenerbahçe'nin adını ağızlarından düşürmediler. Böyle giderlerse paranoyaklıkta çığır açacaklar. Mümkünse kendi maçlarına odaklanıp,böyle son dk galibiyetleri aldıkları için dua etsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şu Alanzinho'yu o kadar çok beğeniyorum ki;kulüp başkanı olsam,deseler ki 10 M € getir Alanzinho'yu al.Verdiğim paranın ardından bile bakmam.

Şenol Güneş'in var herhalde bir bildiği ki,ilk 11 başlatmıyor Alanzinho'yu.Yoksa böyle bir adam ilk 11 oynatılmaz mı?
    semih misali, sonradan daha etkili oluyor bana göre alanzinho.

hareketli,hızlı ve atletik olduğu için yorgun savunmalara karşı fark yaratıyor.

8. Default

Umut Bulut yerli Guiza bu kadar mı kötü bitiricilik olur, composure, finishing 10 bile değil vallahi.O da girdi bir kısır döngü içine, gol atamadıkça morali bozuluyor, morali bozuldukça gol atamıyor...

9. Default

Acınızı paylaşıyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar Bende bi Bursaspor'lu olarak bayağı bir umutlanmıştım puan kaybı için ama olmadı. Yalnız Gençlerbirliği'nin bu maça özel oyun şekli değil bu biliyorsunuz. Kendlerinden daha güçlü takıma karşı oynarken hep bir puana yatmaya çalışıyorlar, vakit geçirme vazgeçilmezleri. Genelde de beceremiyorlar bunu işte bu karşılaşmada da gördüğümüz gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzonsporlu oyuncular oyuncularıma devre arasında Satılmıs Köpekler diye bağırdı..
    İlhan Cavcav

böyle birşey okudum az önce.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..
    Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyuncularımın bu tarz cümleler söyleyeceğini zannetmiyorum ama öğrenirim..
    Sadri Şener

ardındanda bunu okudum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

trabzonspor'u tebrik ederim yendiler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:
    Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum
    1 Hafta Felan Konuşulurdu Sanırım

Bu Arada Trabzon'un Attığı İlk Gol İle İlgili Ofsayt İddaaları Var .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gencler maci vermek icin herseyi yapmis, yani Trabzon maci satin almis buna ragmen bizimkiler genclere satilmis demis

Gencler maci vermek istediyse bana gore Galatasarayda Fenere verdi maci Hagi ne gerekiyorsa yapti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerli arkadaşların demek istediği yine yanlış anlaşılmış , en ufak hatada bize yapılan muameleden sonra sadece ironik durumlar oluştuğu için böyle konuşuluyor örnek : iki takımın kayseri maçı kaleci hataları , gençlerbirliği maçları ofsayttan goller , denilmek istenen şeyle anlaşılan arasında çok fark var lütfen biraz sakince okuyun etraflıca düşünün arkadaşlar.

Ayrıca evet golde ofsayt var ama kasıt aramak manasız hakemin durduğu yer yanlış zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..
    Kusura bakma cidden bilmediğim için soruyorum bu kuralın bana tff den bulabilir misin çünkü benim

bildiğim ofsayt ayaklarla değil vücutla alakalı bir kaç siteye de bakındım ama ayakla ilgili birşey

göremedim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maraton da tam şu anda bu cevabı verdi, benim bildiğim çok uzundur kural böyle, beden değil ayak baz alınır, ayaktan kastım, yere temas eden yer, uzanıyorsa adam en uç noktası. beden olsa kolu ileri doğru uzatanlar hep ofsayt olur, zaten bu yüzden oyuncular kafaları önde sprint atar gibi koşarlar. Markus Merk de Giray'ın öndeki kolunun ofsaytı bozmadığını ve gol olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayağın yere temas eden yer olduğunu bilmeyen yoktur heralde ama şimdi adam sabit duruyorsa yüzü diğer kaleye dönük ve diğer oyuncu sprinte kalkıp ayakları arkada kalıp bedeni o adamı geçmişse ofsayt olmuyor mu ? benim bildiğim oluyor baktığım her yerde de aynı şeyi görüyorum ve bizim maçlarda markus merkin pozisyonun doğru olduğunu söylediğinde markus merkin güvenilmezliğinden dem vuran bütün arkadaşları aynı şekilde konuşmaya davet ediyorum.

Ayrıca cidden bulamadığım için rica ettim bulabilir misin uefa veya tff nin sitesinden çünkü cidden bulamadım bakınıyorum bulamazsan en azından onu söyle başka bir arkadaş gelip koysun ben de bilgileneyim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ofsat kuralında çizgiyi belirlemek için;
    ... savunma oyuncusunu her uzvu geçerlidir.
    ... hücum oyuncusunun elleri ve kolları ile gol atamayacağı geçerli değildir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi Serkan çıkıp der ki'Fenerbahçe için oynadık'

Gençlerbirliğini tebrik ederim iyi oynadılar.Umut'tan bıktım artık yeminle gidecem numarasını bulup açıp yüzüne sayacam yani o derece bu nedir allah aşkına ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben Markus Merkin hiçbir yorumuna yorum yapmayan biri olarak davetini bek değerlendimeye almıyorum. Bu konuda sadece onun dediğini tekrarladım, Girayın kolu ofsaytı bozmuyor diyor.

Benim de kullandığım seninki gibi bir arama motoru sonuçta, senden farklı olarak birşey bulamam, bende de ofsayt diyince istatislikler çıkıyor sadece

Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?
    Keşke doğrudan onu deseydin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Demek ki önyargılı, büyük konuşulmamalıymış. Biz ofsayttan gol atınca neler denildi. Aynısı Trabzon'a oldu. Biz Kayseri maçında gol attık kasıt arandı aynısı Trabzon maçında oldu. İlahi adalet olsa gerek...

Trabzon'u ayrıca tebrik ediyorum... Kazanmasını bildiler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Keşke doğrudan onu deseydin.
    Öyle Birşeyi Kastetseydim Derdim . Rahat Olabilirsin

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri