iddia oynadım 2-3 gol verdık bakalım zor maç
Printable View
iddia oynadım 2-3 gol verdık bakalım zor maç
Trabzonspor taraftarları rahatça Eskişehir sokaklarında dolaşıyormuş. :)
Zevkli gollü bir maç olması dileğiyle..
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum, hak eden kazanır umarım...
Bize heryer TRABZON!!!:)
valla benim bildiğim Trabzonspor ve EsEs taraftarlarının arası iyidir, ben 4 kere maça gittim ve tek sorun yaşamadan geri döndüm. Bazı kentlerde sıkıntı olur ama Eskişehirde olacağını sanmıyorum hiç.
3 puani cikartalim, 9 gun kafamizi dinliyelim :)
Bu maç bance Handikaplı 0 bitecek gibi. Trabzonspor'un son maçları 1-0 gibi skorlarla bitiyor. Eskişehir zor bir deplasman.
ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Koray
Veysel
Nadarevic
Volkan Yaman
Burhan
Doğa
Pele
Alper
Sezer
Batuhan
TRABZONSPOR
Tolga
Giray
Mustafa
Egemen
Cale
Selçuk
Colman
Alanzinho
Jaja
Burak
Umut
Sporx
Es-Es kazanacaktır.
webTVde iddaaa programı var şaka gibi yav :D
Defansif oynuyor gibi gözükse de Eskişehir çok pozisyon veriyor büyük ihtimal Trabzon ilk yarı gol bulur.
İlk yarı Trabzon biraz daha etkili gibiydi. Hakem Trabzon'un attığı bir golüde faul gerekçesiyle saymadı. Pozisyonun tekrarını izledim valla ben kararsız kaldım golü versede bence fazla itiraz olmazdı.
Elleriyle savunma oyuncusunu engellemiş golü atan -şimdi hatırlamıyorum-. Karar doğruydu bence.
tamamen ilk yarıdaki Eskişehir maçı, Bülent hoca o maçtaki zaaflarımızı iyi değerlendiriyor. Top daha çok bizde ama ileride etkili olamıyoruz. Mustafanın golü sayılmadı, tam güzel açıdan bir tekrarını göremedik ama o tarz goller çok atılıyor ülkemizde. Umut yine vasat altında. Neyse. Umarım 2. yarı gol bulabiliriz.
Eskişehir kalabalık ortasahasıyla Selçuk-Colman ikilisine üstünlük sağlamak ve oyunu elinde tuttuktan sonra birşeyler yapmak istiyor. Fakat Trabzonspor'un hücumdaki 4 isminden çekindiklerinden dolayı fazla da risk alamıyorlar. Trabzonspor ise Selçuk-Colman'ın ilerdeki dörtlüyü kaçırmasına bağlı bir oyun sergiliyor. Doğa Selçuk'u gölge gibi takip ederek etkili paslar atmasını engellemeye çalışıyor.
Güzel futbol yok ama iyi mücadele var. Mustafa'nın golünde faul vardı. Mustafa elleriyle rakibe baskı yapıyor. O adamın topa o baskıyla yükselmesi imkansız.
Bando çalmaya başladı Es Es tribünleri gerçekten çok iyi maçın başından beri susmuyor.
Es Es cok etkili geliyor bu dakikalarda gol atabilir.
Maç 0-0 sona erdi .
Maç bitti 0-0 ohh be
Mac 0-0 bitti heyecanliydi oldukca, Fb bu hafta yenerse büyük ihtimalle sampiyon olur Trabzon'un daha Antep'le maci var.
Trabzon puan kaybetmiş şimdi internete oturabildim , arkadaş hakeme küfür ediyor biri pozisoynu açıklayabililr mi gol mü ne varmış ?
Son dakikalarda eskişehir baya baskılıydı 2 puan için teşekkür ederiz tabi kazanırsak :)
Ben Trabzon bu maçı kazanır diye düşünüyordum. Ankara'dan yeni geldim ve skoru öğrenince süpriz oldu açıkçası. Eğer Buca maçını alırsak yarış daha içinden çıkılmaz bir hal alacak, açıkçası liderliği ele alsak bile son maçın son düdüğüne kadar temkinli olacağım. :) Ben hala Trabzon şampiyon olacak gibi hissediyorum ve daha avantajlı görüyorum. (totem felan değil samimi fikrim. Belkide bunda 2 şampiyonluğun son maçta kaçmasının etkisi çok çok büyüktür :) )
burası her yer değil dedi es es ve trabzona çelmeyi taktı
umarım buca maçını alığ hem mental hem de sıralamadaki üstünlüğü ele geçiririz :)
Bizim için iyi sonuç oldu.Artık bahanemiz yok.Bu saatten sonra Buca'yı yenemezsek olmayalım zaten şampiyon.
Son saniyelerde kalbim zor dayandı valla.Müthiş bir yarış oluyor gerçekten.
Trabzonspor sezonun en kritik maçında en kötü oyunlarından birini oynayarak puan kaybetti.Colman rakipe çalıştı hep.Umut ise acayip bir oyuncu.3-4 defa arkasına bakmadan topun üstünden atladı.Hepside rakipte kaldı.Maç içinde çok etkisizdi.Sonuç olarak büyük ihtimal şampiyonluğun gittiği maçtır bu.
Trabzonspor'un puan kaybetmesi iyi oldu :)
Bülent uygun Fb macindan sonra iyi hazirlamis takimi baya yaptiklari hatalardan ders almislar.