Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor'un hata yapacağını sanmıyorum. Zor geçer ama bu sefer son maçların aksine bol gol bekliyorum.Tercihim de TS'den yana.
Liderliğe oturabilmemiz için Eskişehir'in kazanması gerekir. Eskişehir'e başarılar diyorum bu nedenle. Trabzonspor için çok zor bir maç olur diye düşünüyorum.
Ben bu maçın neden bu kadar abartıldığını merak ediyorum.Sonuçta rakibin bir iddaa'sı yok.Antep maçı daha zor görünüyor bence.Sonuçta biz deplasmanlarda iyiyiz bu maçıda kazanırız diye tahmin ediyorum.
Bülent hoca iyi hoca, hoş hoca, amaçlı hoca ama şu büyük takımlara karşı nasıl oynaması gerektiğini bir türlü öğrenemedi, ve geliştiremedi. Hatırlayın, 3 sene önce Sivasta Gs-Fb-Bjk ile oynayacak, ve 3 ünü de kazanırsa şampiyon olacak. o zamana kadar 9 iç saha maçında Sivas bırakın puan kaybetmeyi gol bile yemedi. Ama Fenerbahçe geldi 4 tane atabildi o takıma. Bu sene yine Fenerbahçe 4 maçlık periyotta en kolay maçını Eskişehirde oynadı. Galatasaray Eskişehir'e 4 gol attı. Vs.vs
Son 2 haftada 5 gol yedi Eskişehirspor. Bize ters gelen bir takım ama çok sağlam bir defansının olmaması bizim için avantaj. Biz yine geriyi sağlam tutarsak kazanırız gibi geliyor. Engin Baytar'ın bu maçta oynama şansı varmış. Umarım geri döner çünkü önemli bir oyuncu bizim için.
Cuma oynamak bence avantaj. Şu durumda Fenerbahçeden önce oynanan maçlar avantajımız olabilir. Ve açık ara şu sezon oynayacağımız en önemli maç gibi duruyor. Umarım kazanmayı başarırırz.
Çok zor Antep ve Bursa ligdeki sıralamadan,Beşiktaş ise finali alarak Uefa kupaına katılır.
Eskişehir'e güveniyorum.Eskişehir'in Antep ve Bursa'dan önce oynaması da bizim için bir avantaj olabilir. Tabi Trabzon ağır basıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Es-Es Avrupa Aşkına Saldırır Ve Umarım Puan(lar) Alır .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Trabzonspor'un kalan maçlar içinde puan kaybedecebileceği tek maç, eğer maçı kazanırlarsa şampiyonluk gelir.
Trabzon kazanırsa şampiyon olur. Bence kazanacak.
Eskişehirspor'un kazanarak Trabzonspor'a darbe vuracağını düşünüyorum şampiyonluk yolunda.
Maçın nasıl bir maç olacağını kestirmek çok güç. Diego iyileşmiş ise 1den fazla gol yiyeceğimizi sanmıyorum. Sezgin defansta oynamazsa kazanırız.Şöyle bir kadro ile çıkarsak kazancağımızı düşünüyorum.
----------------------Ivesa---------------------
--Koray---Nadarevic---Diego---Volkan--
---------------Pele--------Alper---------------
--Burhan-----------------------------Erkan--
--------------------Sezer-----------------------
-------------------Batuhan--------------------
I'm back...
Eskişehir iyi takım , Bülent Hoca iyi hoca , Trabzon'un da son haftalarda iyi top oynamadığını tek gollü galibiyetler aldığını düşünürsek ortada geçen bir maç olur , eskişehir'in kazanması durumunda trabzon kopabilir yarıştan.
Trabzonspor için bu maç son maç olarak görülüyor ancak bana göre yanlış. Gaziantepspor oynadığı Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında ne kadar zor bir ekip olduğunu gösterdi. Tabi ki Eskişehir maçının deplasman olması sebebiyle zorluk seviyesi yüksek. Fakat Trabzonspor'un Gaziantep maçını da küçümsememesi lazım. Bu açıdan Trabzon tabi ki bu maçı kayıpsız geçerse önemli bir avantaj elde edecek ama kesinlikle yarışın bu maçta biteceğini düşünmüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yarış son maça kadar devam edicektir bence.Bence bu maçı kazanırsa trabzon şampiyon falan denmesi yanlış.Bu saatten sonra her maç zor ligimizde kötü oynayan takım az kaldı onlarda alt sralarda zaten.Çok zor bir maç olacak Trabzon biyerde puan kaybedecek fakat bu maç mı olur antep mi bilemem.
Trabzon'un kayıpsız geçmesi lazım bu zor haftaları, şampiyonluğu için.
Es Es in eksikleri varmi ?
Bu süreç içerisinde en umutlu olduğum maç umarım Trabzon puan kaybeder.
Trabzonspor'da üç eksik
Cuma akşamı Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Eskişehir'e gitti.
21 Nisan 2011 Perşembe - 16:31
DHA
Trabzonspor, cuma akşamı deplasmanda oynayacağı maç için bugün saat 15.15'te THY'ye ait özel uçakla Eskişehir'e gitti.
Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulanan Piotr Brozek, Tayfun Cora ve Serkan Balcı ile antrenman eksiği bulunan Engin Baytar, Mehmet Çakır ve Sezer Badur'u kadroya almadı. Bordo - Mavili takımın 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı: "İbrahıma Yattara, Umut, Selçuk İnan, Egemen, Giray, Burak Yılmaz, Tolga, Barış, Jaja, Colman, Alanzinho, Ceyhun, Cale, Pawel Brozek, Mustafa, Ferhat, Glowackı ve Bora Sevim."
Bordo - mavili takımla birlikte çok sayıda gazeteci ve taraftarda Eskişehir'e gitti.
Öte yandan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve İl Emniyet Müdürü Feridun Boz takımı havalimanında uğurlamaya gelirken, TOKİ eski Başkanı ve AK Parti 2. sıra Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar da kafiledeki yerini aldı.
Serkan'ın olmamsı kötü olmuş.Orda muhtemelen a Mustafa yada Barış oynucak bakalım neler olacak.
Trabzonspor'un kalan maçları arasında puan kaybı yaşayabileceği umudu taşıdığım bir maç.Eskişehirspor'un bu maçta iyi bir reaksiyon gösterebileceğini düşünüyorum sahada.Gaziantep'in 6 puan gerisindeler ve Avrupa Ligi hedefleri devam ediyor haliyle Gaziantep'in daha Trabzonla da maç oynayacağını düşünürsek.O yüzden kesinlikle hedefsiz olduklarını düşünmüyorum,Eskişehirspor'dan bu maçta puan veya puanlar almasını bekliyorum.Fakat Trabzonspor kazanırsa şampiyonluğa çok yaklaşmış olur orası ayrı.
Serkan'ın olmaması ciddi anlamda sıkıntı, Cale geçen hafta ısınmıştı, bir tek Serkan problemimiz var. Orada büyük ihtimal Mustafa Yumlu oynayacak. Çok tehlikeli bir maç çok. Ama kazanırsak çok iyi olacaktır. İlk yarıda son 11 maçta 10 galibiyet almıştık ve puan kaybettiğimiz tek maç Eskişehir maçıydı. Çok iyi kapanıp puan almışlardı. Aynı şekilde oynarlarsa yine puan alabilirler ama aynı şekilde oynamalı şüpheli.
Bende Trabzonspor'un kalan maçlar arasında puan kaybetmeye en yakın maç olarak bu maçı görüyorum umarım yanılmam bakalım Bülent Uygun'a Buca macerasından dolayı olan nefretim bu maçtan sonra geçecekmi![]()
Spor Toto Süper Lig'de telafisi mümkün olmayabilecek haftalardayız! Ve açılışı da lider Trabzonspor yapıyor!
Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren ve son 6 maçını kazanıp 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan bordo mavililer, Eskişehirspor'a konuk oluyor. Trabzonspor'da galibiyetten başka hiçbir ihtimal düşünülmüyor. Beraberlik halinde bile liderliği kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak olan Güneş'in talebeleri, Bülent Uygun'un öğrencilerini yenmek zorunda. Bilindiği üzere Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışında ikili averaj üstünlüğü Fenerbahçe'de. Bu nedenle Trabzonspor bugün berabere bile kalsa, Fenerbahçe'nin kalan maçlarını kazanması sarı lacivertlilerin şampiyonluğu anlamına gelecek. Ancak şampiyonluk için herşey kendi elinde olan Trabzonspor da Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor, İstanbul BŞB ve Karabükspor maçlarını kazanıp rakibinin ne yaptığını umursamadan şampiyonluğu kutlamak istiyor.
Bordo Mavili takımda sakatlığı devam eden Serkan Balcı, Eskişehirspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Serkan Balcı'nın yanı sıra Piotr Brozek ve Engin Baytar da kadroya alınmadı. Serkan Balcı'nın sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in basına kapalı yapılan antrenmanlarda defansın sağı için Giray'ı hazırladığı öğrenildi.
Bordo mavili takımda Eskişehirspor maçı öncesinde Jaja, Alanzinho ve Selçuk İnan kart sınırında bulunuyor. Bu üç oyuncu da, Eskişehirspor maçında kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Kritik haftalar öncesinde sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Şenol Güneş'in, Jaja, Alanzinho ve Selçuk'u kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.
Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla 6. sıraya yükselen Eskişehirspor ise 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Az da olsa 4.'lük şansı bulunan kırmızı siyahlılar, bu hedefe ulaşabilmek için kalan tüm maçlarını kazanmak zorunda. Es-Es'te Tello, Diego ve Pele sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Veysel, Nadarevic, Volkan, Erkan, Bülent, Alper, Burhan, Sezer, Batuhan
TRABZONSPOR: Tolga, Giray, Glowacki, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Colman, Alanzinho, Jaja, Umut
Ligtv.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
LigTV sallamış bizim sakatları. Sadece Tello kesin olarak yok. Diego kesin olarak oynuyo. Pele şüpheli...
I'm back...
Trabzonspor için zor maç.Kazanırlarsa büyük avantaj elde edecekler bence de.Ben Eskişehir'in puan alabileceğini düşünüyorum.Serkan'ı özelllike Trabzonspor arayabilir.Skor tahminim 0-0
Şampiyonluğu istiyorsak kazanmalıyız...
Yukleresim.com