Eskişehir'in bu ikramını geri çevirirsek cidden ayıp etmiş oluruz.
Bu maçta yaşanabilecek bir puan kaybının kesinlikle ama kesinlikle mazereti olmaz.
Printable View
Eskişehir'in bu ikramını geri çevirirsek cidden ayıp etmiş oluruz.
Bu maçta yaşanabilecek bir puan kaybının kesinlikle ama kesinlikle mazereti olmaz.
Maç neden Buca Arena'da değil de Atatürk Stadı'nda ben bilmiyorum da aydınlatabilir misiniz?
Bucaspor'un çok para kazanmak istemesinden dolayı Kaan. Buca arena küçük bir stad Atatürk stadına göre ama daha iyi bir stad bence. Kutu gibi rakibi baskı altına almak çok kolay.
Daha sezon basinda Buca bindigi dali kesmisti zaten. Bucayi Buca yapan degerlerinden vazgecip menajerlerin kar kapisi olmayi tercih etti, onu superlige tasiyan butun degerlerini kenara itti. 2.yaridaki Buca goruntusu dusse bile sonraki sene yine donecek izlenimi veriyor. Gencleriyle oynamaya devam ederlerse basarili olacaklardir.
Bu mactaysa FB erken bi gol bulursa cok rahat kazanacaktir. Zeminin kotu olusu Bucayi da etkileyecek cunku dandun oynanayan bi takim degiller. Bi FB li olarak umarim takimdan herhangi biri bu kotu zemine kurban gitmez, boylesine kritik bi viraj gecilirken.
Kale arkasinda yerimi alicam. Izmirliyim ama FB tarafindayim, zaten Buca bu maci kazansa da bi faydasi olacagini dusunmuyorum. O yuzden Bucalilardan Izmirli FB lileri affetmesini dileyecem.
Insallah haftaya da ayni statta GozGozun sampiyonlugunu kutlarken de yerimi alirim :D
Bucaspor'da kadro dışı!
Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Bucaspor'da savunma oyuncusu kadro dışı bırakıldı.
23 Nisan 2011 Cumartesi - 13:01
DHA
Şampiyonluk adayı Fenerbahçe ile İzmir Atatürk Stadı'nda kritik bir maça çıkacak olan Bucaspor'da stoper Ediz, izinsiz olarak antrenmana çıkmayınca kadro dışı bırakıldı. Diğer stoperler Koray, Orhan ve Gomes'in sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında oynamasına kesin gözüyle bakılırken, tecrübeli futbolcu, bugün yapılan antrenmana mazeretsiz gelmemesi üzerine Teknik Direktör Sait Karafırtınalar tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bu gelişmenin ardından, İzmir temsilcisinde geri dörtlünün ortasında Onur'la birlikte Erman'ın forma giymesi bekleniyor.
ediz tekrar kadroya alındı..
Allahtan alınmış , eski dönemlerde olsaydık çok korkardım bu maç için hatta ilk yarıdaki gibi olsak yine korkardım ama aykut kocaman enkazdan devraldığı takımı kendi hatalarından da ders çıkartarak hep izlemek istediğimiz böyle oynasın yenilsin önemli değil dediğimiz Fenerbahçe gibi oynatıyor , umarım bu maçtada savaşçı kimliğimizle rahat bir galibiyet alırız.
Maç 1-1 bitecek rüyamda gördüm .
Anca rüyamda görürüm zaten :D
stad dolu olacakmış güzel maç olacak
Ne güzel bir GEÇEN haftaydı?
Yetmedi.
Ne güzel bir BU haftaydı?
Havada, karada, denizde, basketbolda, voleybolda, futbolda, kadınlarda ve erkeklerde, içeride ve dışarıda, kiminle nerede oynadıysak kazandık. :)
Allah nazardan saklasın.
Şimdi yüzdük, yüzdük ve zurnanın zırt dediği yere geldik. Her sene ne zaman başımız göğe erecek olsa "en zayıf karnımız olan" futbol takımı illa burnumuzu sürtecek ve sevincimizi kursağımızda bırakacak birşeyler yapardı. Ama artık inanıyorum ki, onlarda hata yapma kredilerinin olmadığını, kalmadığını biliyor. Fatih Demirkol'un haberine göre bugün otelde bütün futbolcular Erkek Voleybol Takımı'nın şampiyonluk maçını birlikte izlemiş ve coşkuyu hep beraber yaşamışlar. Şimdi coşturma sırası kendilerinde. Şampiyonluğun kokusunu duyurma sırası onlarda.
Haydi, bu hafta da güzel bitsin! Bunca sevinç burnumuzdan gelmesin. Şimdi tam gaz ve elbirliği ile bu maça konsantre olabiliriz.
Allah mahcup etmesin.
Taraftarımız takımımızı yalnız bırakmamış :)
http://img163.imageshack.us/img163/6382/51854829.jpg
Bucaspor öne geçti 1-0. :)
Helal olsun Buca'ya :)
Emre Belözoğlu harika bir vuruşla maça dengeyi getirdi.
1-1.
emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
appyahın şalkeye attığı gole benzer bi gol attı
Helal olsun Buca'ya yazıyordum Emre'nin golü geldi çok güzel gol.Güzel maç oluyor.
Organize gelişen Buca atağında Abdullah Bucasporu tekrar öne geçirdi.
2-1.
Bugün savunma rezalet 2-1 oldu .
Helal olsun Buca'ya :zuhaha
Bu futbolla bu maç dönmez. Emre'nin golü bile uyandırmadı takımı. Kaçınılmaz son. Umarım toparlanırlar yoksa bu tempoyla gerçekten zor.
Semih ve Alex sahada yok.
Fenerbahçe'de konsantrasyon eksikliği var. Aykut Kocaman devre arasında takımı konsantre edebilirse Fenerbahçe maçı alabilir.
çok kötü oynuyoruz
Buca sinirlenmiş olmalı sanırım stadın %90'ı FB'li :D
Yazıklar olsun bu takıma. Bumu şampiyonluk ruhu? Ben burda evimde her hafta aynı stresi yaşamak zorundamıyım. O formanın hakkını verin.
Tüm sezonun anlamı olabilecek bir maçta bu kadar durgunluk kabul edilemez. Defansta araya atılan toplar tehlike yaratıyor. Yalandan bir hücum anlayışımız var. Boş boş paslarla zaman tükettik. Oyuncular sanki ilk defa biraraya gelmişler gibi. Hücumda Alex-Semih çok durgun. İkinci yarı Caner yerine Stoch girmeli. 45 dakikada 2 gol zor olacak. Umarım kazanırız.
Emre'nin golü muhteşemdi.