Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Eskişehir'in bu ikramını geri çevirirsek cidden ayıp etmiş oluruz.

Bu maçta yaşanabilecek bir puan kaybının kesinlikle ama kesinlikle mazereti olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç neden Buca Arena'da değil de Atatürk Stadı'nda ben bilmiyorum da aydınlatabilir misiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Maç neden Buca Arena'da değil de Atatürk Stadı'nda ben bilmiyorum da aydınlatabilir misiniz?
    Madem kume dustuk bari stad gelirimizi 5 e katlayalim olabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Madem kume dustuk bari stad gelirimizi 5 e katlayalim olabilir mi
    Mantıklı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bucaspor'un çok para kazanmak istemesinden dolayı Kaan. Buca arena küçük bir stad Atatürk stadına göre ama daha iyi bir stad bence. Kutu gibi rakibi baskı altına almak çok kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bucaspor'un çok para kazanmak istemesinden dolayı Kaan. Buca arena küçük bir stad Atatürk stadına göre ama daha iyi bir stad bence. Kutu gibi rakibi baskı altına almak çok kolay.
    Sağol İsmail abi açıkladığın için. Aynı şekilde katılıyorum ama bu da Buca'nın artık ligi ne derece salladığı da ortada. Futbolcuların emeklerine yazık bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Daha sezon basinda Buca bindigi dali kesmisti zaten. Bucayi Buca yapan degerlerinden vazgecip menajerlerin kar kapisi olmayi tercih etti, onu superlige tasiyan butun degerlerini kenara itti. 2.yaridaki Buca goruntusu dusse bile sonraki sene yine donecek izlenimi veriyor. Gencleriyle oynamaya devam ederlerse basarili olacaklardir.

Bu mactaysa FB erken bi gol bulursa cok rahat kazanacaktir. Zeminin kotu olusu Bucayi da etkileyecek cunku dandun oynanayan bi takim degiller. Bi FB li olarak umarim takimdan herhangi biri bu kotu zemine kurban gitmez, boylesine kritik bi viraj gecilirken.

Kale arkasinda yerimi alicam. Izmirliyim ama FB tarafindayim, zaten Buca bu maci kazansa da bi faydasi olacagini dusunmuyorum. O yuzden Bucalilardan Izmirli FB lileri affetmesini dileyecem.

Insallah haftaya da ayni statta GozGozun sampiyonlugunu kutlarken de yerimi alirim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bucaspor'da kadro dışı!
    Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Bucaspor'da savunma oyuncusu kadro dışı bırakıldı.

23 Nisan 2011 Cumartesi - 13:01
    DHA

Şampiyonluk adayı Fenerbahçe ile İzmir Atatürk Stadı'nda kritik bir maça çıkacak olan Bucaspor'da stoper Ediz, izinsiz olarak antrenmana çıkmayınca kadro dışı bırakıldı. Diğer stoperler Koray, Orhan ve Gomes'in sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında oynamasına kesin gözüyle bakılırken, tecrübeli futbolcu, bugün yapılan antrenmana mazeretsiz gelmemesi üzerine Teknik Direktör Sait Karafırtınalar tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bu gelişmenin ardından, İzmir temsilcisinde geri dörtlünün ortasında Onur'la birlikte Erman'ın forma giymesi bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ediz tekrar kadroya alındı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    ediz tekrar kadroya alındı..

Allahtan alınmış , eski dönemlerde olsaydık çok korkardım bu maç için hatta ilk yarıdaki gibi olsak yine korkardım ama aykut kocaman enkazdan devraldığı takımı kendi hatalarından da ders çıkartarak hep izlemek istediğimiz böyle oynasın yenilsin önemli değil dediğimiz Fenerbahçe gibi oynatıyor , umarım bu maçtada savaşçı kimliğimizle rahat bir galibiyet alırız.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Maç 1-1 bitecek rüyamda gördüm .

Anca rüyamda görürüm zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kato64 View Post
    Maç 1-1 bitecek rüyamda gördüm .

Anca rüyamda görürüm zaten
    Bu Aralar Rüyalar Çok Çıkıyo Arkadaşım Galatasaraylı , Es-Es - Trabzon Maçı İçin 2-0 Es-Es Yenicek Diye Rüya Görmüş ve Trabzon Puan Kaybetti O Maçta . Sende Bu Hafta Bize Puan Kaybettirtme
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stad dolu olacakmış güzel maç olacak

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ne güzel bir GEÇEN haftaydı?

Yetmedi.

Ne güzel bir BU haftaydı?

Havada, karada, denizde, basketbolda, voleybolda, futbolda, kadınlarda ve erkeklerde, içeride ve dışarıda, kiminle nerede oynadıysak kazandık.

Allah nazardan saklasın.

Şimdi yüzdük, yüzdük ve zurnanın zırt dediği yere geldik. Her sene ne zaman başımız göğe erecek olsa "en zayıf karnımız olan" futbol takımı illa burnumuzu sürtecek ve sevincimizi kursağımızda bırakacak birşeyler yapardı. Ama artık inanıyorum ki, onlarda hata yapma kredilerinin olmadığını, kalmadığını biliyor. Fatih Demirkol'un haberine göre bugün otelde bütün futbolcular Erkek Voleybol Takımı'nın şampiyonluk maçını birlikte izlemiş ve coşkuyu hep beraber yaşamışlar. Şimdi coşturma sırası kendilerinde. Şampiyonluğun kokusunu duyurma sırası onlarda.

Haydi, bu hafta da güzel bitsin! Bunca sevinç burnumuzdan gelmesin. Şimdi tam gaz ve elbirliği ile bu maça konsantre olabiliriz.

Allah mahcup etmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Taraftarımız takımımızı yalnız bırakmamış

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bucaspor öne geçti 1-0.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun Buca'ya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre Belözoğlu harika bir vuruşla maça dengeyi getirdi.

1-1.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

appyahın şalkeye attığı gole benzer bi gol attı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Helal olsun Buca'ya yazıyordum Emre'nin golü geldi çok güzel gol.Güzel maç oluyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Organize gelişen Buca atağında Abdullah Bucasporu tekrar öne geçirdi.

2-1.

23. Default

Bugün savunma rezalet 2-1 oldu .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Helal olsun Buca'ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu futbolla bu maç dönmez. Emre'nin golü bile uyandırmadı takımı. Kaçınılmaz son. Umarım toparlanırlar yoksa bu tempoyla gerçekten zor.

Semih ve Alex sahada yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'de konsantrasyon eksikliği var. Aykut Kocaman devre arasında takımı konsantre edebilirse Fenerbahçe maçı alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok kötü oynuyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buca sinirlenmiş olmalı sanırım stadın %90'ı FB'li

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıklar olsun bu takıma. Bumu şampiyonluk ruhu? Ben burda evimde her hafta aynı stresi yaşamak zorundamıyım. O formanın hakkını verin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tüm sezonun anlamı olabilecek bir maçta bu kadar durgunluk kabul edilemez. Defansta araya atılan toplar tehlike yaratıyor. Yalandan bir hücum anlayışımız var. Boş boş paslarla zaman tükettik. Oyuncular sanki ilk defa biraraya gelmişler gibi. Hücumda Alex-Semih çok durgun. İkinci yarı Caner yerine Stoch girmeli. 45 dakikada 2 gol zor olacak. Umarım kazanırız.

Emre'nin golü muhteşemdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri