Oyuncuların motivasyonu ve morali sezon içindekinden kat kat fazla. Bu da çok olumlu yansıyor sahaya. Çarşamba da kazanalım. 3-0 istiyorum, Özge&Gözde ikilisi de iyi saysınlar sahadaki yabancıları.
Printable View
Oyuncuların motivasyonu ve morali sezon içindekinden kat kat fazla. Bu da çok olumlu yansıyor sahaya. Çarşamba da kazanalım. 3-0 istiyorum, Özge&Gözde ikilisi de iyi saysınlar sahadaki yabancıları.
Arkadaşlar, bugün sezonun 3. şampiyonluğu için sahneye çıkıyoruz. 19:45'te Burhan Felek'te... Kazanırsak şampiyonuz. Kaybedersek seri 2-1 olacak. Bugün yeni bir şampiyonluk gelebilir. Beşgenin 3. çizgisi de bugün çekilebilir.
İstanbul'da yaşayanlar 19:45'te salona, diğerleri ekran başından takıma sinerji katmak için FB Tv'ye...
Haydi bakalım, 3. şampiyonluk bugün gelir mi?
5 dakika kaldı.
İlk sete çok iyi başladık. Vakıfbank GSTT kötü başladı desek daha doğru olur sanırım. Motivasyonumuz çok iyi. Tribünler 2. maçtaki gibi güzel yine.
İpek müthiş oynuyor yalnız. İlk set sonucu: 25-12.
25-12 ilk seti aldık. 1-0 oldu durum.
Şampiyonluğa 2 set kaldı.
2. setin ilk teknik molasına 8-4 önde girdik. Vakıfbank'ın aldığı 4 sayının tamamı bizim kaçırdığımız servislerden hediye gitmiş sayılar...
Bu dakikadan sonra Fenerbahçe'nin kaybedeceğini düşünmüyorum.Şampiyonluğunuz için tebrikler :)
Voleybolda son maçın son sayısını almadan hiçbir şey bitmez. Süre değil, sayı esas. Bu sebeple aynı hırsla mücadeleye devam etmek zorundayız.
2. sette 2. teknik molaya 16-12 önde giriyoruz.
Elbette voleybolda sayı esas ama mucize olacağını düşünmüyorum.Bu maç işi bitirir Fenerbahçe.
İkinci set 25-20 bitti. 2-0 oldu. Şampiyonluk geliyor..
Ve 2. set 25-20 biter. Şampiyonluğa sadece 1 set kalır.
Keşke şu atmosfer final-four'da olsaydı. Ama 50. tl'den bilet satan ve sponsorlara dağıtan Mehmet Ali beye iyi ders oldu. Şu atmosfer sağlansaydı herşey başka olurdu.
Harika bir mücadele ile 5-5'e getirdik skoru 3. sette.
Çok kötü başladığımız 3. setin ilk teknik molasına da 8-7 önde giriyoruz.
25-18 Vakıfbank GSTT kazandı 3. seti. 2-1'e geldi maç.
Rakibi umutlandırdık. Şampiyonluk için çıktığımız 3.seti kaybettik. 12-12'ye kadar kafa kafaya giden sette bir anda dağılıverdik, boşlayıverdik ve kaşla göz arasında 18-12 geriye düştük.
Maç 2-0'dan 2-1'e geldi. Dilerim seri 2-0'dan 2-1'e gelmesin. Voleybol şakaya gelmez. Sezonun son sayısını almadan hiçbir şey bitmez.
Glinka Vakıfbank adına bu sette ağırlığını koydu.
Takıma birşeyler oldu. Sanki Türkiye Kupası'nda 2-0'dan kaybettiğimiz rakip bunlar değilmiş gibi bir durgunluk, bir rehavet çöktü. 4. sete de kötü başladık.
Bu maç buradan giderse bu seri de buradan gider. Çok net söylüyorum. Çünkü bizim takım saçmalama potansiyeli yüksek bir takım. Yukarıda yazıldığı gibi; klasik.
Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Öldük öldük dirildik.
2-0 önde olduğumuz maç 2-2'ye geldi.
5. sette 11-9 geriden gelip kazandık.
ŞAMPİYOOOOOON!
Teşekkürler Yağmur, teşekkürler servisler için!
Tebrikler :)
Şöyle 3 oldu ! :D
Sizin Allahınıza kurban be (: (: . Bu böyle 3 oldu kaldı 2 (:
Naz en iyi pasör seçildi.
En iyi smaçör Eda seçildi. (İlginç.)
En iyi pasör: Naz AYDEMİR
En iyi smaçör: Eda ERDEM
En iyi libero: Gizem GÜREŞEN
En iyi blokör: Maya POLJAK
En iyi servis: Özge ÇEMBERCİ
En iyi servis karşılayan: Gizem GÜREŞEN
En skorer oyuncu: Glinka
En değerli oyuncu: Liuba SOKOLOVA
Sanki süpürülen Vakıfbanklılar değil gibi şu olan saçmalığa bak.
Erkekler serisinde de Ivan gibi birisi ödülsüz kalmıştı. Marshall 3 ödül alırken... Gerçekten ayıptı yapılan. Ama en azından bizim takıma gitmişti ödüller. Ama bu defa... Olur şey değil.
Taraftarın söylediği gibi: REZALET...
Bu arada, lutfedip MVP olarak Sokolova'yı seçtiler.
Geçenlerde koyduğum bir resim vardı. Kaldı 2 sönük resim..
Bizim takımın saçmalama potansiyelini bildiğim için işlerin tıkır tıkır rayında gittiği dakikalarda yazmıştım yukarıdaki satırları. Az kalsın korktuğum başıma geliyordu. Vallahi öldüm öldüm dirildim. Bu maçı 2-0'dan verseydik, muhtemelen 2-0 önde olduğumuz seriyi de oradan kaybedebilirdik. Voleybol böyle ilginç bir oyun. Son sayıyı almadan hiçbir şey bitmiyor. Bu yönüyle geri dönüşe en fazla şans tanıyan spor. Sezonun son sayısını almadan asla şampiyonum diyemiyorsun. Aldık, sezonun son sayısını aldık. Gitti denilen maçı çevirdik. Müthiş birşey şu şampiyonluk duygusu ve coşkusu... Üzerinden kocamaaaan bir yük kalkmış gibi... :)
Elektrikler gitti 4. setin başında. Şimdi geldi. Meraktan öldüm maç nasıl diye. Kimseyi de aramadım, korktum nedense. Elektrikler gelir gelmez açtım televizyonu, ekranda o en güzel ifade: Fenerbahçe Acıbadem Şampiyon!! Allah'ım çok şükür Kadın Voleybol da geldi. Kaldı 2 branş, 2 şampiyonluk.
5 e kaldı 3 ben baskete güveniyorum Allah bize yaşatmaz umarım futbolda o son haftayı gene