Kendisi ilkokul arkadaşım, nasıl oynadı acaba? :)
Printable View
3-4 Dk oynadı
Maçı seyretmedim.Bu kadar eksikle,3.lük hedefi olan Antep'e yeniliriz diye düşünüyordum.Berabere bitmesi güzel.Ayrıca bu sonuç maçtan önce gereksiz imalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ı utandırmıştır umarım.
Bende maçı izleyemedim. Şu gençlerle ilgili izleyenlerin düşünceleri nedir?
Örn: Rıdvan iyi oynamış diyorlar, aynı şekilde Atınç la Onur da... Seneye Forlan gelmezde forvet arkasında Guti ile başlarsak, Onur Guti nin yedeği olabilecek düzeyde mi? Aynı şekilde Rıdvan da sağ bekte yedek olabilecek seviyede mi? Atınç ı sormaya gerek yok, hem o mevkiye alınacak 2-3 takviyeden bahsediliyor, ayrıca görev verilsede yeterli olabileceğini daha önceki maçlarda göstermişti.
Rıdvan sağ bekte iyi oynadı ama çok maç eksiği var ve bu yüzden sıkıntı çekti. Sağdan epey etkiLi bindirmeLer yaptı, iyi çaLımLar attı ama güç eksikLiği yüzünden son karar verme anLarında hataLar yaptı ve hep kontra yedik. Onur dan bir cacık oLmaz bence. Hiç kendisini geLiştiremedi. Neredeyse Necip iLe aynı zamanda bu kadroya geLdiLer, Şimdi Necip nerde, Onur haLa yerinde sayıyor. Atınç ise eğer daha sert oynayabiLen bir oyuncu oLursa geLeceği çok parLak. Ağır ama uzun bacakLarı sayesinde rakip onu geçse biLe geriden kayarak rakibin önünden topu aLabiLiyor. CumaLi de Necip in iLk haLi gibi. HırsLı, hızLı ama zamanLama eksiği var. Necip gibi o da bu zamanLama oLayını çözerse Necip iLe beraber uzun yıLLar çok işLer yaparLar. Diğer gençLer için birşey diyemeyiz. Çünkü yorum yapacak kadar göremedik sahada onLarı.
Gençlerin bu oyunu beni çok mutlu etti. :) Ertuğrul Hoca'ya selamlar... ;)