Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

12 85.71%
  • Beşiktaş kazanır

2 14.29%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Beşiktaş [34. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    evet Mertcan Demirer
    Kendisi ilkokul arkadaşım, nasıl oynadı acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3-4 Dk oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    3-4 Dk oynadı
    Olsun iyiymiş, sağolun

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kendisi ilkokul arkadaşım, nasıl oynadı acaba?
    Volkan ve Mertcan'in son dakikalarda yaptigi paslasmalar güzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretmedim.Bu kadar eksikle,3.lük hedefi olan Antep'e yeniliriz diye düşünüyordum.Berabere bitmesi güzel.Ayrıca bu sonuç maçtan önce gereksiz imalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ı utandırmıştır umarım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçı seyretmedim.Bu kadar eksikle,3.lük hedefi olan Antep'e yeniliriz diye düşünüyordum.Berabere bitmesi güzel.Ayrıca bu sonuç maçtan önce gereksiz imalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ı utandırmıştır umarım.
    Bu yoruma cümlenin başını stadda maçtaydım şeklinde değiştirerek aynen katılıyorum. Genç isimleri de tebrik ediyorum mücadeleleri için.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende maçı izleyemedim. Şu gençlerle ilgili izleyenlerin düşünceleri nedir?

Örn: Rıdvan iyi oynamış diyorlar, aynı şekilde Atınç la Onur da... Seneye Forlan gelmezde forvet arkasında Guti ile başlarsak, Onur Guti nin yedeği olabilecek düzeyde mi? Aynı şekilde Rıdvan da sağ bekte yedek olabilecek seviyede mi? Atınç ı sormaya gerek yok, hem o mevkiye alınacak 2-3 takviyeden bahsediliyor, ayrıca görev verilsede yeterli olabileceğini daha önceki maçlarda göstermişti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rıdvan sağ bekte iyi oynadı ama çok maç eksiği var ve bu yüzden sıkıntı çekti. Sağdan epey etkiLi bindirmeLer yaptı, iyi çaLımLar attı ama güç eksikLiği yüzünden son karar verme anLarında hataLar yaptı ve hep kontra yedik. Onur dan bir cacık oLmaz bence. Hiç kendisini geLiştiremedi. Neredeyse Necip iLe aynı zamanda bu kadroya geLdiLer, Şimdi Necip nerde, Onur haLa yerinde sayıyor. Atınç ise eğer daha sert oynayabiLen bir oyuncu oLursa geLeceği çok parLak. Ağır ama uzun bacakLarı sayesinde rakip onu geçse biLe geriden kayarak rakibin önünden topu aLabiLiyor. CumaLi de Necip in iLk haLi gibi. HırsLı, hızLı ama zamanLama eksiği var. Necip gibi o da bu zamanLama oLayını çözerse Necip iLe beraber uzun yıLLar çok işLer yaparLar. Diğer gençLer için birşey diyemeyiz. Çünkü yorum yapacak kadar göremedik sahada onLarı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Volkan ve Mertcan'in son dakikalarda yaptigi paslasmalar güzeldi
    Koçum benim be

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gençlerin bu oyunu beni çok mutlu etti. Ertuğrul Hoca'ya selamlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Rıdvan sağ bekte iyi oynadı ama çok maç eksiği var ve bu yüzden sıkıntı çekti. Sağdan epey etkiLi bindirmeLer yaptı, iyi çaLımLar attı ama güç eksikLiği yüzünden son karar verme anLarında hataLar yaptı ve hep kontra yedik. Onur dan bir cacık oLmaz bence. Hiç kendisini geLiştiremedi. Neredeyse Necip iLe aynı zamanda bu kadroya geLdiLer, Şimdi Necip nerde, Onur haLa yerinde sayıyor. Atınç ise eğer daha sert oynayabiLen bir oyuncu oLursa geLeceği çok parLak. Ağır ama uzun bacakLarı sayesinde rakip onu geçse biLe geriden kayarak rakibin önünden topu aLabiLiyor. CumaLi de Necip in iLk haLi gibi. HırsLı, hızLı ama zamanLama eksiği var. Necip gibi o da bu zamanLama oLayını çözerse Necip iLe beraber uzun yıLLar çok işLer yaparLar. Diğer gençLer için birşey diyemeyiz. Çünkü yorum yapacak kadar göremedik sahada onLarı.
    Bende Onur'u pek begenmedim cogu zaman garanti paslar atti pek dikine dogru gitmedi ve Fizik olarak cok yetersiz kanimca.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri