Kazim"dan Umut yok bence sercan olmaliydi ve kanadimiz daha hizli olurdu Riera bence iyi bir oyuncu gorunumu verdi ilk macinda samsunda yani bakalim rieara,engin,elmanderden umitliyim.
Printable View
Kazim"dan Umut yok bence sercan olmaliydi ve kanadimiz daha hizli olurdu Riera bence iyi bir oyuncu gorunumu verdi ilk macinda samsunda yani bakalim rieara,engin,elmanderden umitliyim.
Baros-Elmander'le başlamalıydı hoca ama durun bakalım değiştirir belki kadroyu...
Kadrolar bence yanlış Mustafa çünkü asıl kadrolar maçtan 1 saat önce falan belli oluyor...
Valla Galatasaray'ın kadrosunu bilmem ama Skibbe'nin Veysel'i keseceğine ihtimal vermiyorum hatta Alper - Veysel - Pele 3lüsünün aynı anda oynayacağını düşünüyorum...
Galatasaray: Aykut - Sabri, Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta - Kazım, Melo, Selçuk, Engin, Riera, Elmander.
Eskişehirspor: Ivesa, Sezgin, Diego, Nadareviç, Dede, Koray Aslan, Alper Potuk, Kamara, Veysel, Erkan Zengin, Mehmet Yıldız
Sanırım Kazım 2. forvet olarak oynayacak, serbestte olur böylece.
Selçuk - Melo göbekte, Kazım sağda, Engin forvet arkası, Riera solda olacak gibi.
Ben kadroyu pek beğenmedim. Çok zor bir maç olacak.
4-2-3-1 oynucaz ilk yari 0-0 biterse 2.ci yari 4-4-2"ye doneriz galiba.
Yazik stad bombos.
Mac basliyor Bakalim Umarim kazaniriz yolumuza Devam ederiz Basarilar Galatasarayim.
Çok zevkli maç olur umarım...Aykut'a güveniyoruz bakalım neler yapacak :D
Ben eskişehirspor'un kaybetmeyeceğini hatta kazanacağını düşünüyorum. Galatasaray erken öne geçebilirse işler değişir tabi.
Çok etkili geldi eskişehirspor orta sahada kaybedilen bir top sayesinde, Kamara'nın kötü seçimi yüzünden gol kaçtı.
Adnan Polat maçta bu arada...
Gökhan iyi hamle yaptı.
Yine kaçtı yine Kamara,Eskişehirspor iyi başladı maça.
Şu Ümit Davala'yı çok seviyorum ben yahu.
Bu Sabri Dede'yi asla geçemez.
Sabri ne kadar gereksiz bir kart gordu.
Bu Gökhan adamı kanser eder ya az daha gol oluyordu Ujfa büyüksün...
Gökhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :D
Cam adam cam adam 1-0 :D
İşte ben ya :D :D Şöm ağzımı açtım Gökhan attı :D
Bilinçli yapınca olmuyor :D :D
Meloooo cok net gol kacirdik
eboue nie oynamıyo ?
Maç aşırı zevkli :)
Edit:Melo coşturuyor :D
Edit:Sabri bırak şu hareketleri ya off off
sabri ne kadar beceriksiz ve futbol zekasından yoksun biri olduğunu yine gösterdi helal olsun
Eboue sakat
melo kudurdu arkadas :D
sabri varya sana birsey demiom o guzelim pozisyonu nasil harcarsin ya
Hakan Balta soldan atakmı geliştirdi banamı öyle geldi :0:
Edit:ahahaha nasıl kaçırdı :n: ofsayt olabilir ama sonuçta kaçırdı :n:
Hakem Engin Baytar'ı müthiş idare ediyor ilk hareket net sarıydı direk bileğine vurdu, az önce de kontrolsüz girdi 2 harekette net sarı ama ikisine de kart çıkmadı müthiş gerçekten.
Engin bunlaramı laf ediyon yav :D Fener maçındaki hakemi görmedin heralde :D
Engine cikartilan kart yanlis bir kartti Hakemi alkisliyorum
Sabri naptı ya öyle :n:
ilk yari bitti iyi futbol oynamiyoruz, bence Kazim Cikip,Sercan girmeli,
yeni transferlere gelirsek, ujfalusi cok iyi oynuyor,Elmander ilerde cok yalniz kaliyor,Engin iyi basladi bence maca geriye yardima falan geliyor ayaginda top tutuyor,riera idare eder zamanla daha iyi olurlar umarim
Bence Baros girmeli golünü atacaktır...