Carvalhal Guti ile Fernandes'i kadroya almamış. Ortasahada üstünlüğü Fenerbahçe'ye verip etliğe sütlüğe karışmama niyetinde heralde. Allahım aklıma mukayet ol.
Printable View
Carvalhal Guti ile Fernandes'i kadroya almamış. Ortasahada üstünlüğü Fenerbahçe'ye verip etliğe sütlüğe karışmama niyetinde heralde. Allahım aklıma mukayet ol.
Guti hadi neysede Fernandes"i almiyorsa ben o adama hoca demem.
Yok arkadaş iki tane doğru işi üst üste yapamıyor yahu çıldıracağım yakında
Guti'yi anlarım da Fernandes ne alaka, niye alınmaz kadroya, işte onu çözemedim. Sanıyorum, Mersin maçındaki gibi Veli'yi kullanacak o bölgede ya da Aurelio'yu koyacak 11'e. Hem düşünüp buraya yazdığım kadro hem de fantezi futbol kadrosu patladı bir anda. :mad:
Fernandes yok mu ? O da iyimiş :)
İlk kez bir derbide zafer elde edemiyeceğimizi düşünüyorum, favori olan biziz, uzun süredir yenilmiyoruz, forvet olarak etkisiz. Bunlar büyük dezavantajlar, tek avantajımız yazın yaşadıklarımız, eğer oyuncularımız inanırsa kazanırız.
Şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim hesabı şu taraftarlar olmasa TFF olayları ne güzel önlerdi. Bu maçta ne kadar büyük bir olay çıkabilir ki deplasman yasağı getiriliyor ?
Şuana kadar oynanan maçlardan sonra
Kazanırsak çok şey kazanırız
Kaybedersek hiçbirşey kaybetmeyiz.
Rahatız sakin olun :D
bu sene kaybetmek istiyoruz.. ben rahatım. yenilmeyiz ama gol sıkıntısı çok çekeriz.. hele ki; kanatlarımızdan biri stoch olmazsa, top taşıma görevi gökhan ve caner e kalır.. gökhan da bu aralar pek ileri çıkmıyor. sadece caner le epey bir zorlanırız. bu yüzden stoch olmalı...
İnönüden istediğimiz sonucu alacağız sonunda karşımızda kapanmayan futbol oynamaya çalışan bir rakip olacak skor tahminim 0-2
Ekrem de sakatlanmış, 4 hafta yokmuş. Hilbert'in yeri kesin gibi.
Sağ bekte Hilbert oynayacaksa bjk yabancı sınırı yüzünden sorun çekecek zannediyorum. İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış mıydı?Yani kesin olarak yok mu bu maçta? olursa o oynar rakibimizin sağ bekinde.
Hilbert'i ben beğeniyorum ama sonuçta yabancı sayısından ötürü Hilbert'in oynaması Beşiktaş'ın işini zorlaştıracağına göre oynaması avantajımıza olacaktır.
Veli son maç çok iyiydi bi dinamizim katmış yani takımınıza.Bu da çok önemlidir futbolda. Aurelio değil Veli'yi oynatırsa Beşiktaş'ın şansı artar.
Bizim işimizi görmesi için berabere bitmesi gerek umarım berabere biter ama Fenerbahçe'nin kazanma olasılığı yüksek.
Rüştü
Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail
- Aurelio -
Necip - Ernst
Quaresma --------------- Simao
Almeida
------------------------------------------------------
Rüştü
Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail
Aurelio - Ernst
Quaresma ---- Simao ---- Veli
Almeida
Yukarıdaki iki kadrodan biriyle çıkarsak iyi olur.
Bence alttaki kadroda Simao asıl yerine geçmeli Veli forvet arkası olmalı Aurelio'nun yerine de Necip oynamalı. Alex'in dibine koyacaksın Necip'i dinamizmiyle bayağı bir yıpratır Alex'i. Mustafa Hoca Fink ile bunu denediğinde 3-0 ezip geçmiştik Fener'i.
fenerbahçe çok rahat kazanacaktır:D
İLK 11;
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Aurelio, Fabian Ernst, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida
Bekledigim ilk 11 Aurelio yerine Fernandes veya Veli olmaliydi.
Volkan
GG - Bekir - Yobo - Ziegler
Cristian - Emre
M.Topuz - Alex - Stoch
Bienvenu
Böyle bi onbirle çıkarsak iyi olur gibi
Beşiktaş tam istediğim kadro ile çıkıyor. Dia olsa çok işimize yarardı ama madem yok bu kadronun karşısına, Volkan-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Bienvenu 11i ile çıkarsak etkili olabiliriz.İlla Özer'i oynatmak istiyorsa hoca, Mehmet'i kessin Stoch'u değil.
Rüştü
Hilbert - Sivok - Egemen - İsmail
- Aurelio -
Necip - Ernst
Quaresma --------------- Simao
Almeida
Orta sahada Necip ve Aurelio'ya göre Ernst daha yaratıcı. Daha önce yaptığı asistleri umarım bu maçta yine görürüz.
- Aurelio -
Necip - Ernst
Bu 3lüden yaratıcılık beklemek bence biraz zor gibi daha çok mücadeleci orta saha şekli olmuş aurelio alexe yakın oynar tahminimce
Maç tam dialık kanatlarda çok geniş alan buluruz gibi görnüyor.
Korktuğum başıma geldi.Bakalım ne olacak..
Dia neden yok? Bu sezon hiç izlediğimi hatırlamıyorum, çoğu maçı takip etmeye çalışırım Süper Lig'te vaktim oldukça. Sakatlığı mı var?
Neden tüm Beşiktaşlılar bu kadrodan korkuyor ?
Ya da neden tüm Fenerbahçeliler bu kadroya seviniyor anlamadım gitti.
Ernst yanlız öyle çok düz bir adam değil. Bana kalırsa tipik beraberlik maçı 0-0 veya 1-1 biter gibi geliyor.
Ilk 11 böyle olacakmis: Cenk Gönen, Sivok, Hilbert, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Pektemek
Simao"mu besiktas 10 kisi oynucak holosko"yu tercih ederdim.
Caner'le başlıyor Aykut hoca nedense hiç şaşırmadım:) Çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum umarım acısını çekmeyiz. Ziegler'i defansif yönü kuvvetli diye aldık, Caner'de defansif yönü kuvvetli bir kanat oyuncusu. peki biz neden bunu yapmaya ihtiyaç duyuyoruz? Hilbert rahat hücuma çıkabilsin diye mi? Saçma bir karar olmuş ayrıca Semih oynamıyo umarım hiç girmez oyuna da.
Hurriyet"de kadro boyle
KADROLAR
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Quaresma, Simao, Mustafa
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Cristian, Emre, Mehmet Topuz, Caner, Alex, Bienvenu
Aykut hoca yanlış yapıyor sağ bekleri defansif açıdan zayıf geçen sene olduğu gibi oraya hızlı bir adam koymamız lazımdı Dia gibi , Stoch gibi ama Canerle başlıyoruz.
Dia sakatlanmasaydı bugun çok şey katabilirdi takıma . Bienvenu'dan bi patlama bekliyorum Alex gene ön plana çıkıcaktır . Deplasmanda Caner'i oynatacağına söz vermiş gibi Aykut Hoca her deplasman Caner enteresan :D M.Topuz'un dönmesiylede iyi bir orta sahaya sahibiz kazanabiliriz .
Son senelerde forvetlerimiz hep Beşiktaş'a karşı patlama gösterdi sıra Bienvenu'da :D