Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Mehmet Ali Aydınlar ve saz arkadaslari Türk Futbolu'nu nasil bitiririz diye ugrasiyorlar sanirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının kuyusunu Beşiktaş-Fenerbahçe maçıyla hazırladılar. O maça bahane olarak bunu yem kullandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Resmen bi skandaldır bu.. deplasmana sahip çıkın arkadaşlar.. Bu bi kültürüdür sonuçta..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şaşırmamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olacak iş değil.Türk futbolunu bitirmek için daha neler yapabilirz diye oturup düşünüyolar sanırım.Bu kadarda olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ah ah eskiden bolemiydi stad 40 bin kisi ise 20 bin A taraftari 20 bin B taraftari olurdu yari yariya simdi ise rakip takimi tribune almiyorlar yazik futbol bitmis

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mersin maçının ilk yarım saatindeki futbolumuzu oynarsak maçı kazanırız. Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda şansımız hiç tutmuyor, bu da beni endişelendiren en önemli faktör. Fakat, bu maçta Fenerbahçe'nin elindeki golcülerin durumu iyi değil, yaparsa Alex ve Emre yapar bir şeyler veya sürpriz bir isim çıkabilir belki. Onun dışında gol yollarında sıkıntıları var. Bize gelince, bu sezon iyi oynadığımız maç sayısı yok denecek kadar az, 1-2 tane. Bu maçta atmosfer farklı olacağı için bizim de daha farklı oynayacağımızı düşünüyorum, oynamak zorundayız zaten. Kalede Rüştü sakat, Cenk tek alternatif. Savunmada Mersin maçının aynısını bekliyorum, Ekrem oynamasın yeter. Orta sahada Fernandes Veli'nin yerine geçecektir. Guti'nin oynayacağını sanmıyorum, belki sonradan girebilir skora göre. Forvette ise, haftalar sonra iyileşen Almeida'nın bu maçta da yedek kalmasını bekliyorum, çünkü, sakatlığı yeni atlattı ve maç eksiği oldukça fazla. Önceki maçlarda hiç şans bulmadan böyle zor bir maçta direk 11'e alınırsa sıkıntı yaşayabiliriz gol yollarında. Özete gelecek olursak, şöyle bir 11 bekliyorum:

Cenk
    Hilbert Sivok Egemen İsmail
    Necip Ernst
    Fernandes
    Q7 Simao
    Pektemek

Skora göre Almeida, Holosko, Guti, Veli ve Aurelio oyuna girebilecek isimler olarak görünüyor. Umarım hakemi ve futbolcuların sertliğini konuşmayacağımız güzel, zevkli bir maç olur.

16.cı haftada yaşanacaklardan duydukları korkuyla bu kararı bekliyordum federasyondan.MAA ve arkadaşları tam gaz devam ediyorlar icraatlarına.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Azcicik keyif almaya basladik ligden yine icine ettiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

"Biz bu karar alınmadan önce, F.Bahçe'li arkadaşlarla yan yana gelmiş neler yapabiliriz diye konuşurken yetkililerden böyle bir açıklama geldi. Bu saatten sonra bize artık laf düşmez, şu an F.Bahçe tribünlerinden arkadaşlarımızla yan yanayız, Onlar da bizimle aynı görüşte, İnönü'ye gelselerdi omuz omuza Teröre tepkimizi göstermeyi düşünüyorduk ama olmadı, şimdi biz gereğini yapıp İnönü'den tüm dünya'ya birliktelik mesajımızı vereceğiz.

Alen Markaryan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carvalhal Guti ile Fernandes'i kadroya almamış. Ortasahada üstünlüğü Fenerbahçe'ye verip etliğe sütlüğe karışmama niyetinde heralde. Allahım aklıma mukayet ol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guti hadi neysede Fernandes"i almiyorsa ben o adama hoca demem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok arkadaş iki tane doğru işi üst üste yapamıyor yahu çıldıracağım yakında

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Guti'yi anlarım da Fernandes ne alaka, niye alınmaz kadroya, işte onu çözemedim. Sanıyorum, Mersin maçındaki gibi Veli'yi kullanacak o bölgede ya da Aurelio'yu koyacak 11'e. Hem düşünüp buraya yazdığım kadro hem de fantezi futbol kadrosu patladı bir anda.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fernandes yok mu ? O da iyimiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Guti'yi anlarım da Fernandes ne alaka, niye alınmaz kadroya, işte onu çözemedim. Sanıyorum, Mersin maçındaki gibi Veli'yi kullanacak o bölgede ya da Aurelio'yu koyacak 11'e. Hem düşünüp buraya yazdığım kadro hem de fantezi futbol kadrosu patladı bir anda.
    Veli'yi kullansa en azından artı yönü olur. Defansın arasındaki boşluklara şu zamana kadar oynamış her oyuncudan daha fazla giriyor. Ama yok Aurelio'yu koyarsa yani Ernst-Necip-Aurelio 3lüsüyle çıkarsa işte o zaman Fenerbahçe ortada sıçan oynar.

Nesil
    2006

İlk kez bir derbide zafer elde edemiyeceğimizi düşünüyorum, favori olan biziz, uzun süredir yenilmiyoruz, forvet olarak etkisiz. Bunlar büyük dezavantajlar, tek avantajımız yazın yaşadıklarımız, eğer oyuncularımız inanırsa kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim hesabı şu taraftarlar olmasa TFF olayları ne güzel önlerdi. Bu maçta ne kadar büyük bir olay çıkabilir ki deplasman yasağı getiriliyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuana kadar oynanan maçlardan sonra
    Kazanırsak çok şey kazanırız
    Kaybedersek hiçbirşey kaybetmeyiz.

Rahatız sakin olun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu sene kaybetmek istiyoruz.. ben rahatım. yenilmeyiz ama gol sıkıntısı çok çekeriz.. hele ki; kanatlarımızdan biri stoch olmazsa, top taşıma görevi gökhan ve caner e kalır.. gökhan da bu aralar pek ileri çıkmıyor. sadece caner le epey bir zorlanırız. bu yüzden stoch olmalı...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnönüden istediğimiz sonucu alacağız sonunda karşımızda kapanmayan futbol oynamaya çalışan bir rakip olacak skor tahminim 0-2

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ekrem de sakatlanmış, 4 hafta yokmuş. Hilbert'in yeri kesin gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sağ bekte Hilbert oynayacaksa bjk yabancı sınırı yüzünden sorun çekecek zannediyorum. İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış mıydı?Yani kesin olarak yok mu bu maçta? olursa o oynar rakibimizin sağ bekinde.

Hilbert'i ben beğeniyorum ama sonuçta yabancı sayısından ötürü Hilbert'in oynaması Beşiktaş'ın işini zorlaştıracağına göre oynaması avantajımıza olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sağ bekte Hilbert oynayacaksa bjk yabancı sınırı yüzünden sorun çekecek zannediyorum. İbrahim Toraman'ın burnu kırılmış mıydı?Yani kesin olarak yok mu bu maçta? olursa o oynar rakibimizin sağ bekinde.

Hilbert'i ben beğeniyorum ama sonuçta yabancı sayısından ötürü Hilbert'in oynaması Beşiktaş'ın işini zorlaştıracağına göre oynaması avantajımıza olacaktır.
    Ekrem ve Toraman sakat, Fernandes ve Guti kadroya alinmadi yani Hilbert kesin oynar. orta saha Ernst, Necip ve aurelio veya Veli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Veli son maç çok iyiydi bi dinamizim katmış yani takımınıza.Bu da çok önemlidir futbolda. Aurelio değil Veli'yi oynatırsa Beşiktaş'ın şansı artar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim işimizi görmesi için berabere bitmesi gerek umarım berabere biter ama Fenerbahçe'nin kazanma olasılığı yüksek.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü
    Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail

- Aurelio -
    Necip - Ernst

Quaresma --------------- Simao

Almeida

------------------------------------------------------

Rüştü
    Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail

Aurelio - Ernst

Quaresma ---- Simao ---- Veli

Almeida

Yukarıdaki iki kadrodan biriyle çıkarsak iyi olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence alttaki kadroda Simao asıl yerine geçmeli Veli forvet arkası olmalı Aurelio'nun yerine de Necip oynamalı. Alex'in dibine koyacaksın Necip'i dinamizmiyle bayağı bir yıpratır Alex'i. Mustafa Hoca Fink ile bunu denediğinde 3-0 ezip geçmiştik Fener'i.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsabet olmuş.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri