torrent linkiyle harika olacaktır
Printable View
torrent linkiyle harika olacaktır
Bu güncelleme yazanlar sonradan dahil olanlar mı?
Sizin için STEAM otomatik güncelleyecektir yüz paketlerini. Disco'nun koyduğu yeni linkleri STEAM otomatik bilgisayarınıza indirip kuracaktır.
Bunu istiyorsunuz herhalde :D
http://img193.imageshack.us/img193/4531/unleddny.jpg
son partta böyle bi hata veriyor
modeme reset de attım
Burak abi torrent link bekliyoruz :)
Şuan Jhad'ın paylaştığı linklerde problem var. Bahsettiğim problem nedeniyle kalan 1 partı indiremedim. Onuda indirseydim bugün torrent linki yayınlayabilirdim. Kısmet.
Kimsede yok mu iletin Burak'a şu son part'ıda torrenti isteyelim :)
Bende var. Eve gidince eL atarım.
Valla harika çalışma şu link sorunu halledilir ve torrent çıkarılırsa süper bir şey olur. Torrenti heyecan ile bekliyoruz.
Ben sadece güncellemeleri indirdim. Kurucam bir sorun olur mu
Linkler güncellenmiştir.
Yüz paketini indirdiğimizde resimler Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures\player içinde karışık bir biçimde mi duruyor? Yoksa Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures\player\portekizligi şeklinde liglerine veya takımlarına göre klasörlenmiş biçimde mi?
Torrent linkini bekliyorum :) Emeklerinize sağlık.
Klasörlenme gibi bir durum bulunmuyor. Başta belirtiğiniz gibi tüm oyuncular bir dosya içinde yer alıyor.
Torrent link 1. mesajdadır.
O kadar torrent istediniz ama seed eden olmazsa, alternatif linkler daha hızlı indirir.Bu da ayrı bir gerçek :)
Torrent konusundan çok anladığım söylenemez. Tabi sizler torrent dilinden konuştuğunuz için ben pek anlayamadım. Link sorunsuz çalışıyor değil mi? Düzeltilmesi gereken birşey varsa yönlendirirseniz ona göre düzelteyim.
Ayrıca yeni güncelleme paketi eklenmiştir. 1. mesajda bulabilirsiniz.
Şimdi şöyle anlatayım.Torrent mekanizması şöyle çalışır.İndireceğiniz Dosya parça parça sizin gibi başka kullanıcılardan çekilir(indirilir) ve bunu yapabilmek için doğal olarak dosyayı daha önceden indirmeyi bitirmiş olan kişilerin veya dosyayı hazırlayan kişinin upload'da kalması ve dosyayı paylaşması gerekmektedir.Bu paylaşımı yapan kişiye seeder denir ve paylaşımcı sayısı seed sayısı olarak söylenir.Şimdi burada biz seed yok dediğimizde dosyayı paylaşan yok yani dosyayı indiremiyoruz demek istiyoruz.Yani kısa bir özetle millet dosyayı indirmiş ve kaçmış,paylaşıma devam eden yok :D
Nasıl çözümleriz.
İndiren insanların ya upload'da kalmaları lazım yada bir sunucuya yüklenir dosya o sunucu upload'da kalır ama bilmiyorum destekleyen sunucu var mı? yada seedbox diye birşey var torrentle ilgilenenler bilirler;hayrına seedbox'u olan birisi upload yapacak artık.(Seedbox ne diyecek olursak kısaca upload sunucusu.İnsanlar trackerlarda(torrent sitelerinde) upload miktarlarını yükseltmek için bu sunucular üzerinden dosyaları paylaşıyorlar.)
Neyse çok dallı budaklı yerlere girdik kafanızı karıştırmayalım şu anda tek çözüm indirenlerin paylaşmaya devam etmesi gibi görünüyor...
İndiren kişilerin en az %40 kadar seed (indirdikten sonra paylaşıma açık olmak) edilmelidir. Böylelikle yeni indiren arkadaşlar bunu daha hızlı ve daha sorunsuz indirecektir.
Ana Kaynak
Torrent dosyasının yerini değiştirmemek ve sürekli bilgisayarı açık tutmak. (Belli bir süreye kadar.)
İndirenlerin Yapması Gerekenler
* Bilgisayarınızı kullandığınız zaman torrent programını açık tutmanız lazım.
* İndiren kişi masaüstü yeni klasöre yol vermişse indirdikten sonra onu alıp dosyayı ( D: ), ( E: ) gibi sürücülere alırsa seed olmaz. Torrent bozuk dosya diye adlandırır.
* Eğer yukarıda bahsettiğim en az %40 kadar seed etmez ise bu tespit bile edilebilir. Torrent sitelerinde BAN yersin. Davetiyeli sistem olduğu için kullanıcı hesabını bir daha zor alırsınız. Mesela dosya boyutu 1 GB siz bunun en az 400 MB'sini göndermeniz gerekir.
ben bir torrent sitesinden full logo ve yüz paketi torrenti indirdim 4,5 gb ve gayet güzel. 1 gün civarında iniyor. isterseniz buradan, sakıncası yoksa da yeni konudan vereyim linki?
doğrudur. benim yüklediğimde de 75000 foto var diyor. cut-out face tarzında yüz paketi. bazıları onları daha çok seviyor diye çeşit olsun diye söyledim.
Ayrı bir başlıkta tanıtarak sunarsan memnun kalırız. Türk yapımcılar olmamak kaydıyla ne kadar çeşit o kadar hizmet demektir.
İndiren arkadaşlar biraz seed için bırakırsa süper olacak :)
Buraya kadar geldikten sonra Download durması güzel sürpriz oldu benim için. Cut Out'ta deneyelim şansımızı.
http://www.yukleresim.com/di-RSLK.jpg
Bende %85,8'deyim çok yavaş iniyor. Seed bırakan olursa süper olur.
İndiren arkadaşlar silmesin de hemen açık kalsın biraz :)
1 gündür % 4.2 de kaldım ama inat ettim indireceğim.
1.97'si indi.Dün 190 ile indiriyordu bugün 0.1 ile indiriyor :D yazıklar olsun netime :D
Anaa valla 97.7 da !!!!
Heyecan dorukta :D
Yüz paketini çok beğendim, 2011'de çok kasıyordu. Bunda ise hiç kasmadı, aynen devam ediyorum. Her oyuncunun resmini görebilmek çok güzel olsa da bazı oyuncuların gerçek yüzlerini görmek hayal kırıklığı oluşturuyor. :) Herkese tavsiye ederim yamayı.
slm kardes resimler cok guzelde saolun bizimle paylastiginiz icin indiren arkadaslar seed edebilirmi acaba
bizde indirsek
Bu inmez hocam o kadar zamanımız olmuyor pek :D
Yeni güncelleme paketi eklenmiştir.