1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: FM12 Yüz Paketi | 73.939 Resim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Torrent konusundan çok anladığım söylenemez. Tabi sizler torrent dilinden konuştuğunuz için ben pek anlayamadım. Link sorunsuz çalışıyor değil mi? Düzeltilmesi gereken birşey varsa yönlendirirseniz ona göre düzelteyim.

Ayrıca yeni güncelleme paketi eklenmiştir. 1. mesajda bulabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Torrent konusundan çok anladığım söylenemez. Tabi sizler torrent dilinden konuştuğunuz için ben pek anlayamadım. Link sorunsuz çalışıyor değil mi? Düzeltilmesi gereken birşey varsa yönlendirirseniz ona göre düzelteyim.

Ayrıca yeni güncelleme paketi eklenmiştir. 1. mesajda bulabilirsiniz.
    Şimdi şöyle anlatayım.Torrent mekanizması şöyle çalışır.İndireceğiniz Dosya parça parça sizin gibi başka kullanıcılardan çekilir(indirilir) ve bunu yapabilmek için doğal olarak dosyayı daha önceden indirmeyi bitirmiş olan kişilerin veya dosyayı hazırlayan kişinin upload'da kalması ve dosyayı paylaşması gerekmektedir.Bu paylaşımı yapan kişiye seeder denir ve paylaşımcı sayısı seed sayısı olarak söylenir.Şimdi burada biz seed yok dediğimizde dosyayı paylaşan yok yani dosyayı indiremiyoruz demek istiyoruz.Yani kısa bir özetle millet dosyayı indirmiş ve kaçmış,paylaşıma devam eden yok

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nasıl çözümleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Nasıl çözümleriz.
    İndiren insanların ya upload'da kalmaları lazım yada bir sunucuya yüklenir dosya o sunucu upload'da kalır ama bilmiyorum destekleyen sunucu var mı? yada seedbox diye birşey var torrentle ilgilenenler bilirler;hayrına seedbox'u olan birisi upload yapacak artık.(Seedbox ne diyecek olursak kısaca upload sunucusu.İnsanlar trackerlarda(torrent sitelerinde) upload miktarlarını yükseltmek için bu sunucular üzerinden dosyaları paylaşıyorlar.)
    Neyse çok dallı budaklı yerlere girdik kafanızı karıştırmayalım şu anda tek çözüm indirenlerin paylaşmaya devam etmesi gibi görünüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yeni güncelleme paketi eklenmiştir. 1. mesajda bulabilirsiniz.

Güncelleme 8

Mesaj Yetkileri