Ben v 12.0.4 yamasını yükledim sorun düzeldi. Staff profiline girişte sorun yaşayan arkadaşlar da yamayı yükleyip sonucu yazarlarsa iyi olur. Bakalım çözüm ortak mı?
Printable View
Arkadaşlar 19 Haziran 2013 tarihinde oyun sürekli donuyor. Yanıt vermiyor diyip kilitleniyor sürekli. O günü direkt atlamak için ayın 16'sında 1 hafta tatile çıkıyorum ama 19'unda yine takılıyor. Güncelleme yapmadım 12.0.2 oynuyorum sorun ne olabilir sizce?
Biraz önce 12.0.4 güncellemesini yaptım yine takılıyor aynı tarihte delirecem az kaldı.
fm 2011 de taktik ekranına girerken alırdım bu hatayı. 2 yamada hepsini düzeltmişlerdi. Hatta yanhlış hatırlamıyorsam sırf bu hata için sanırım 2. yama çıkmıştı. Bu her sene oluyor herhangi bir nedeni olmadan. Çözümüde yoktur bu hatanın. Bir kişiye iyi gelen çözüm diğerinde işe yaramaz.
hiç almadım.12.0.4 kurmuyorum bu sorun çıkacak diye ne yapsak :)
Kur arkadaş boşver. Dediğim gibi kıyaslama ekranında sorun oluyor. Bende oldu diye sende olacak diye de birşey yok. Hem olsa bile önemsiz bir detay. Attributes kıyaslayacağına overview dan kıyaslamak daha kolay bence. Yani uzun lafın kısası en fazla böyle bir sorun olacak ama yeni bir yama olduğu için başka hatalar giderilecek yenilikler olacak.Karda olacaksın.
bende de oluyordu oyunu sildim fm ile ilgili bütün dosyaları sildim regedit dahil sonra yükledim yükledikden sonra cache felan sildim o günden sonra o lanet hatayı almiyorum umarım almamda
adam oyun donuyor demiş.hata veriyor herhalde.yönetici olarak çalıştırıp dene belki yer.
böyle bir saçmalık görmedim. en az 5-6 defa denedim hep aynı sorun. 1-2 kere crash dumps verdi ama diğerlerinde kilitlendi kaldı. mecburen yeni oyun açtım.
Bir Klasik Crash Dumps Hatası :) Oyuna Eklediğin Yama/Grafik Dosyalarını Kaldırıp Yeniden Açmayı Dene Oyunu Eğer Yine Hata Verirse Save Gitmiştir Yeni Bir Oyun Açman Gerekir :)
[IMG]http://www.hizliupload.com/di-9JG9.jpg[/IMG]
nasıl olucak orjınal oyun herşeyi yaptım sistem mi kaldırmıyor nedir yahu?
[IMG]http://www.hizliupload.com/di-HGI0.jpg[/IMG]
çözüm olarak bunu sölüyor onu da kapadık gene yok
bu yeni birşey değilki. crach dump. oyunu orjinal alanlardada çıkıyor yani.ama yine de tekrar kurmayaı deneyebilirsin sürekli alıyorsan hatayı
narnar hiç açılmıyor ki oyun ne yapıp acıcam tekrar silip yükledim olmuyor ne yazık ki
Orjinal oyunda da oluyor Crash Dumps.
Ben genelde maça girerken oluyor. Ama sık sık oyunu kayıt ettiğim için tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Hata tamamen grafiklerle alakalı.Infusse skini kullanıyorum ve oynanmış maça bakmak için tıkladıgım anda hatayı alıyordum,sonrasında skinin panel dosyalarından maç ekranıyla olan 2 tanesini sildim ve aynı hatayı bir kez daha almadım.bu hatayı sürekli alanlar skini değiştirip ya da grafikleri kaldırıp sorunun nerede olduğunu anlamaya çalışsınlar çünkü çok sıkıcı bir hata.
maç oynanarken hata verdi kapatı ondan sonra 2 maçta bir save game yapmaya başladım şimdi 4.sezona başlamak üzereydim gene aynı hatayı verdi böyle sürekli devam edecek mi?
http://img42.imageshack.us/img42/1898/adszlas.png
ben hallettim galiba 2016 yılındayım hiç bu lanet hatayı almıyorum umarım hiç almam sorun oynarım nasıl hallettıgıme gelince
crash dumps hatası alınca oyunu sildim oyunu silince bir kaç dosyası duruyor onlarıda sildim belgelerimide ne var ne yoksa sildim regedıt dekılerıde sildim tekrar yükledim oyunu hata almadım
oyunun dosyalarının tam olduğundan emin olun bazen bazı virüs programları bazı dosyaları siliyor ya da rardan falan çıkardığınızda dosyaları eksik çıkartabiliyor
orijinal oyunlarda sanırım pek olmuyor :)
Aynı hatayı yine aldım acaba tekrardan bir sezon başlatsam yine aynı tarihte böyle bir hata alırmıyım ?
işin saçmalığı eğer belli bir tarihten sonra hata alacaksak oyunu oynamanın mantığı yok ki :D
ya bende 2015 teyim hiç sorun yaşamamıştım ama ilk defa oldu banada bildirimleri alırken bi haber var ona tıkladığımda oluyr
anlam vermek mümkün değill
arkadaşlar bende almıştım aa 12.1.1 i kurdum geçti maşallah çok mutuyum
Benim oyun orjinal ama bende de var crash dumps hatası.Ama sadece maç oynanıyorken masaüstüne dönünce veriyor.Oyunu durdurup dönersem bişey olmuyor , oyun devam ediyorken masaüstüne geldiğimde veriyor hatayı.Önceki yıllarda hiç karşılaşmamıştım kendisiyle , tanıştık :D
Crash dumps bir hata değildir, hatayı size bildiren bir uyarıdır. Pek çok sebepten dolayı farklı hatalar alınabilir ki bu da crash dumps şeklinde bildirildiğinden, genel kanı hatanın bu olduğudur. Farklı sebeplerle farklı hatalar ortaya çıktığı için zaten çözümü şudur denemiyor.