1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Crash dumps

Hybrid View

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Aynen staffların profiline girişte hata alıyorum. Bunun grafik yaması yüklemekle bir ilgisi var mı bilmiyorum. Çoğu kişide staff profiline girerken bu hata oluyor anlaşılan. Staffların profillerine bakmak istiyorsanız staff search den aratın. orada özelliklerini göster yapınca liste olarak gösteriyor. Ama antrenman için antrenör alırken transfer pazarlığı penceresine girerken crash dump veriyor mu bilmiyorum.Eğer onu da yapıyorsa ayvayı yedik demektir :S
    Yok kontrat pazarlığına girince hiçbir hata almıyorum ben. Ama buna girerken profiline tıklayarak değilde sağ tıklayıp kontrat öner diyerek yapıyorum. Şu anda istediğim gibi ayarladım antremanlarıda. 4 yıldızdan aşşa yok Ayrıca hiçbir yama yüklü değil bende. Sadece offical patch var o kadar.

2. Default

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Yok kontrat pazarlığına girince hiçbir hata almıyorum ben. Ama buna girerken profiline tıklayarak değilde sağ tıklayıp kontrat öner diyerek yapıyorum. Şu anda istediğim gibi ayarladım antremanlarıda. 4 yıldızdan aşşa yok Ayrıca hiçbir yama yüklü değil bende. Sadece offical patch var o kadar.
    Ben v 12.0.4 yamasını yükledim sorun düzeldi. Staff profiline girişte sorun yaşayan arkadaşlar da yamayı yükleyip sonucu yazarlarsa iyi olur. Bakalım çözüm ortak mı?
    Last edited by koraybahce : 07.Kasım.2011 at 18:54

3. Default

Ben v 12.0.4 yamasını yükledim sorun düzeldi. Staff profiline girişte sorun yaşayan arkadaşlar da yamayı yükleyip sonucu yazarlarsa iyi olur. Bakalım çözüm ortak mı?
    Bu sefer de oyuncu kıyaslama penceresinde overview kıyaslamadan attributes kıyaslama ekranına geçerken crash dumps alıyorum.Biri düzelirken biri bozuldu yani Bakalım nasip ne zamana (hangi yamaya) sorunsuz bir fm oynamak için?

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Bu sefer de oyuncu kıyaslama penceresinde overview kıyaslamadan attributes kıyaslama ekranına geçerken crash dumps alıyorum.Biri düzelirken biri bozuldu yani Bakalım nasip ne zamana (hangi yamaya) sorunsuz bir fm oynamak için?

aynen kardeş bende sadece oyuncu kıyaslamasında veriyo bu hatayı bi türlü çözemedim gitti...

Mesaj Yetkileri