sen mesajimi yanlis anlamissin kusura bakmada ben diyorum"ki oyuncunun vucudunun yarisi cizgiyi gecmis yarisi gecmemis yardimci hakeme kalmis birsey o ofsayt calsada olurdu calmasada olurdu.
Printable View
Ben de diyorum ki, çalsa da olur çalmasa da diye bi olay yok, öyle bi dünya yok.. Çalmadı gol oldu, çalsa olmayacaktı.. Değişen çok şey var..
Kaldı ki kurallara göre gol atabileceği bir uzuv ilerdeyse ofsayttır.. Yani dediğin insiyatif işlemez..
Hakemlere talimat olarak teredütteysen devam ettir denir. Bu da ofsaytta yan hakemin insiyatifi olduğunu gösterir. Hatalı bir kararla Fenerbahçe'nin gol yemesine neden olmuş o da ayrı tartışma konusudur.
Fenerbahçe maçı böyle bitsin süper olur. Bizde tam toparladık. Kiev maçıyla birlikte iyice çıkışa geçeriz :)
Ona da insiyatif denmez, tek seçenek sunuluyor yine hakemlere devam ettir denilerek..
Ya öncelikle Fenerbahçe mi Sivasspor mu hak ediyor şu ana kadar derseniz Sivas derim. Ama kural kitabına göre gol bariz ofsayt bunun itirazı olmaz.
Ama bence genel anlamda ofsayt tekrar yorumlanmalı. Kişisel ya da takıma yönelik değil, bütün dünyada. Yok kafası içerde sol bacağı dışarıda, sağ başparmağı içeri girer gibi yapmış çıkmış filan. Nasıl top tamamen çıkmadan taç ya da aut ya da korner olmuyorsa oyuncu tamamen ofsayta düşmeden bayrak kalkmamalı. Bu da naçizane yorumumdur, umarım Fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamaz.
fenerbahçe bu seneki en rezil futbolunu oynuyor hadi bakalım nası alcaz bu maçı merak ediyorum:D
su ana kadar sivas cok guzel top oynuor net pozisyonlar kaciriyor bole oynarlarsa yenilmezler diye dusunyorum.
Bence böyle maçlar için ev sahibi takıma ceza verilmeli zeminden dolayı. Rezillik bence. İki takıma da işkence başka bir şey değil. Sen profesyonel bir takımsın. Amatör değilsin ki sahan da amatör olsun. Bence büyük ihmal var bu konuda Türk futbolunda.
Hava normal olsa zemin"i sikayet etmezdim ama hava yagmurlu mac baslamadan once zemin islakti ve haliyle bozulmasi normal.
Sivas 2.golü atamassa bu maç 1-1 biter.
cr16 cr7 nin bi üst modeli :D
cristiandan 10 numara mı olur yav:D
Bariz ofsayıtmış gol.
Grosicki gooll 2-0
Vay be seriyi bitirdi Sivas tebrikler
Seri bitti sonunda :) Helal olsun Sivas'a. Gerçi daha bitmedi, futbol 90 dakika top yuvarlak ama...
aha iki oldu hiç iyi olmadı
Sivas'ta başladı Sivas'ta bitti :D
Alex olmasa da bir şekilde idare ederdik ama Aykut hoca yanlış yaptı oyuncular çok yorgun rotasyon gerekiyordu.
Yenilgi nasıl birşey ya unutmuştuk :D
herkese dert olmuş bu seri :D sevindim :D
tt arenada bitirme hayalide suya düştü rakibimizin:D
Futbol 90 dakika, top yuvarlak. Futbolun adaleti varsa Sivas güzel oyunuyla maçı hak etti ama kim demiş öyle bir şey var.
Net bir kirmizi kart gibi geldi bana gol sansi vardi.
Beyler Sivas'in kalecisi kim?
Milan Borjan kalecileri atilla kayseriden 6 yiyince yedege cekildi.
Sağlık olsun.
17/5 Şut Sivas
5/2 Şut Fenerbahçe oLan bir maçta çokta fazLa hakem hakkında konuşmamak gerek.
Allah aşkına yapmayın.. tamam kötü oynadık ama farkında mısınız ofsayttan gol yedik.. gol olmayan pozisyon gol sayıldı :) o pozisyon gol olmasa 2.yi yiyeceğimizi ispatlayamazsınız..
http://www.antu.com/images2007/uploa..._5oGAcjjJ_.jpg
Takımımızı Karşılıyoruz
Sivasspor deplasmanından dönen takımımızı karşılıyoruz Saat:00:00 civarı Sabiha Gökçen hava alanında olacak takımımıza destek için orada olacağız. Siz büyük Fenerbahçe taraftarlarını destek için oraya davet ediyoruz.
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=16721
Dediğim gibi bu tip büyük takımlara karşı 1-0 öndeyseniz ve golüde erken bulduysanız skoru koruma şansınız çok zor.O yüzden 2 yi bulup rahatlamanız gerekiyor sivas bunu yapabildi.Tabi bunda Fenerbahçenin izlediğim en kötü maçlarından birini oynamasınında etkisi var.
semih sağolsun içeri giren topuçıkardı:D