Aykut kocaman ı yapmazlar. yapsınlar da istemem zaten. oraya geçen adamı çok zor günler bekliyor..
Printable View
Aykut kocaman ı yapmazlar. yapsınlar da istemem zaten. oraya geçen adamı çok zor günler bekliyor..
Hem kulüp hem Milli Takımı aynı anda çalıştıracak tek isim Abdullah Avcı. Diğer isimler kapasitesiz falan değil, belki daha iyi olur ama her kadro seçiminde çok büyük sorunlar yaratabilir bu durum.
Tolunay hoca gelsin maçtan önce gelsin arkadaş ya.Bakın biz 3 tane gol atamıyacak takım değiliz.Kart cezalılarını yerine adam alalım kadromuz iyi 3-0 yapsak penaltılar var.Gözünüzü seveyim her şey bitmiş değil.Hiddink gitsin kim geliyorsa gelsin.Bülent Korkmaz'ın Bordeaux'u elediği gibi bir etki yapsın.
Tolunay Kafkas A- Milli Takım felan yönetemez. Bugün u-19 maçına gittim. Türkiye-Gürcistan maçına. Daha 18-19 yaşındaki çocuklara hükmedemez hale gelmiş Tolunay Kafkas. Gürcistan ezdi resmen bala bir gol attık berabere kaldık. Tolunay Kafkas elenmeli şıklardan en azından şu an için...
Kim gelirse gelsin üstten emir almayacak biri gelsin.Ben zannetmiyorum ki Hiddink çıkarıyor bu takımı.Oğuz Çetin'e kimden emir geliyorsa o çıkartıyor bence.Yoksa daha 3.5 sene önce sadece Arshavin ve Pavlyuchenko ile Rusya'ya yarı final oynatan belkide dünya üzerinde maç sırasında maça en iyi etkiyi eden 5 teknik direktörden biri oturup 80 dakika boyunca Burak'ın tek başına 5 defansın arasında ezilmesini izleyecek orta sahada milyon tane alternatif varken Sabri'yi oraya çekecek bir teknik direktör değildir Hiddink..Adam cefa çekmeden milyonlar götürüyor kim olsa itiraz etmez zaten kariyerinin sonuna gelmişken..
Şu an okudum bu haberi;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25297104/
Sanırım elenmemizi bekliyor TFF'de. Ondan önce kovmazlar adamıda zaten...
Türkiye Futbol Federasyonu, Guus Hiddink'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
TFF'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak, "
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
http://im.htspor.com/2011/11/16/6885...jpg?1321443401
Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.
A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir" ifadeleri yer aldı.
İsteksik adamla işimiz yok. Gelmesini en çok isteyenlerden biriyim, itiraf edeyim ama böyle olacağını bilemezdim. Tamam elinde çok özel bir kadro yok ama formsuz, beceriksiz oyuncuları oynatarak sonumuzu hazırladı.
Sonunda kurtulduk Hiddinkten.
osman altun terim ; Avci'nin yardımcılarından biri Okan Buruk.. Arif Erdem İBB'de kalıyor.. Ayrıca Oguz Cetin donemi de Hiddink ile birlikte sona erdi
ibrahim seten ; SON DAKİKA-2: Hiddink 8 aylık maaştan feragat etti. Alacağı para 1.2 milyon Euro.
yeni kurban kim olacak merak ediyorum:D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80751
Hiddink geldiğinde yapılan yorumlar :)
Hayırlı olsun olan yine bize oldu.
Son dönemlerde bu kadar ruhsuz bir teknik direktör görmemiştim. Slaven Bilic'i birkez daha tebrik ediyorum. Adam gene 90 dakka ayaktaydı. Gerçi Hiddink ne yapsın. İskelet takımdan doğru dürüst kimse yok. Artistlik yapan futbolcular falan var. Hiddink'te haklı bir yerde.
Oğuz Çetin'in de görevine son verilmiş ayrıca.
Raşit Çetiner'i ne zaman kazanacak bu ülke
Aynen Oğuz Çetinin gitmesi daha sevindirici Hiddinktende kurtulduk Abdullah Avcıyı isterizzzzzzz
Oguz Cetinin gitmesi cok guzel oldu
Ertem Şener, İbrahim Seten vb.. milli takımın başına Abdullah Avcı'nın getirildiğini yazdılar twitterda. Açıklanmamasının sebebi ise kamoyunun tepkisini ölçmek olduğu hakkında söylentiler var sebebi ise Galatasaraya yakın bir isim olduğundan deniliyor.
Sevindim gitmesine :)
Kariyerinde başarılar dilerim.
Bu adam bize geldiğinde mi böyle ruhsuz bi adam oldu yoksa diğer takımlardada mı klübede oturan oyunun içinde olmayan bir teknik adamdı ? :0:
Her maglubiyet sonunda oyuncu kalitesine laf ediyordu Hiddink bey. Gitmesine sevindim. Abdullah Avci en azindan Sabri'yi gobekte kullanmaz. Ben gelmesini isterim. Galatasarayli olmasi falan gereksiz bi ayrinti bence. Milli takim bu sonucta.
Galatasaray'lı olması sorun olur gibi bir saçmalık var mı ? Adam çoğu İbb - Galatasaray maçında çatır çatır yeniyor Galatasaray'ı.Hiddink'e gitmesi ise sevindirici haber.
Yılmaz Vural Dün dedi ki: Oğuz Çetin yanında hazır ol da duruyormuş,birşey diyemiyormuş herhalde.. Çok Kaliteli ve başarılı teknik adamımız bol. Abdullah Avcı İnşallah Gelir ama.. İ.B.B Ne Olacak.d
Klüpçülük yapmazsa doğru sistemi doğru oyuncularla oynatırsa başarılı olur.Yok belli başlı kişileri ve kulüpleri kayırır, haketmeyene forma verirse Hiddink dönemi gibi olur...
Hiddink'in başarısız olacağını hiç tahmin etmiyordum. Kariyeri, geçmişi parlak, aldığı her takıma birşeyler katmış seviye atlatmış bir teknik direktör bize hiçbir şey katamadan ayrılmak durumunda kaldı. Hiddink'in hataları vardı kabul ama eğer tüm suçu Hiddink'e yükleyip başka meseleleri es geçersek yarın da Abdullah Avcı gider Ertuğrul Sağlam gelir ama sorunlar olduğu gibi kalır.
Sevindim, Oğuz Çetin ile birlikte ayrılmalarına. :) Abdullah Avcı umarım baskıyı kaldırır ve başarılı olur. Onu da harcamazlar inşallah. Yardımcısı kim olacak ve İBB ne yapacak bakalım bu durumda? Orası da birer muamma. :)
http://img143.imageshack.us/img143/1...9055708325.jpg
Milli takımın başındayken Hiddink'i hiç bu vaziyette gören oldu mu ?
Ben zaten Hiddink'in bu göreve istemeyerek geldiğini düşünüyorum..
ben a.avcının hem ibb hem milli takımı yönetmesi şartıyla gelmesini istiyorum aksitakdirde güzelim ibb ye yazık olcak
Ersun Yanal geldiğinde söylenenler = Abdullah Avcı geldiğinde söylenenler.
Yine Ersun Yanal döneminde yapılan yersiz eleştiriler = Abdullah Avcı'ya yapılanlar olacak.
Şu deri koltuklarda oturup, mütevazı (!) evlerinin 2. küçük salonunda projektör karşısında maç izleyip arkadaşlarıyla şarap yudumlayan, ardından televizyonlara çıkıp da herkes, herşey hakkında ahkam kesen kişiler biraz müsamaha gösterirlerse Abdullah Avcı yeni efsanemiz olabilir..
Ersun Yanal,Hakan Şükür konusunda gereksiz bir inat içerisine girmişti.Bu da onun sonunu hazırladı malesef.Tamam Hakan Şükür'süz bir sistem düşünebilirsin aklında,ama Ersan Martin'i çağırıp Hakan Şükür'ü sistem gerekçesiyle oynatmıyorum dersen elbette sıkıntı yaşarsın.Umarım Abdullah hoca isimlere takılmaz,hak edeni çağırır ve oynatır.Benim kendisiyle ilgili en büyük endişem baskıyı kaldırıp kaldıramayacağı.