Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hiddink'in Sözleşmesi Feshedildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Hiddink'in Sözleşmesi Feshedildi

3-0'lık ağır Hırvatistan yenilgisi Türkiye Futbol Federasyonu'nu da harekete geçirdi. Maçın ardından olağanüstü toplanan federasyon yönetimi, Abdullah Avcı ismi üzerinde duruyor.

A Milli Takım'da Abdullah Avcı sesleri...
    Hırvatistan'a 3-0 yenilerek EURO 2012 finallerine katılma şansını mucizelere bırakan A Milli Takım'da Teknik Direktör Guus Hıddink'in geleceği sorgulanıyor. Maçın ardından Türk Telekom Arena'da yönetim kurulu üyeleriyle bir saati aşkın görüşme yapan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Guus Hıddink'in alternatifini belirledi.
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ismi ön plana çıkarken, Mehmet Ali Aydınlar toplantı sonrasında basın mensuplarına karar için Salı günü oynanacak rövanş maçının sonrasını işaret etti.
    Aydınlar, stattan ayrılırken, "Bizim için kötü bir akşamdı. Bu maçın salı günü rövanşı var. Salı günü de oynayalım, ondan sonra konuşalım, henüz bir karar alınmadı, önümüzdeki hafta değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.
    Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın Hırvatistan'a elenmesi halinde Guus Hıddink'le yollarını ayırması bekleniyor. Daha sonra Abdullah Avcı ile resmi teması kuracak Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin, genç teknik adamla el sıkışmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Türk olsun da ne olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Türk olsun da ne olursa olsun.
    Kesinlikle. O yıllardır hareketlerine güldüğümüz Yılmaz Vural bile çok daha başarılı olur milli takımda. Turksportal Dergi'sinin son sayısındaydı sanırım Yılmaz Vural İncelemesi. Onu oku bak ben hiç görmemiştim o yanlarını. Hak verdim adama okuduktan sonra.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kesinlikle. O yıllardır hareketlerine güldüğümüz Yılmaz Vural bile çok daha başarılı olur milli takımda. Turksportal Dergi'sinin son sayısındaydı sanırım Yılmaz Vural İncelemesi. Onu oku bak ben hiç görmemiştim o yanlarını. Hak verdim adama okuduktan sonra.
    Tamam bakarım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abdullah Avcı'nın bugüne kadar elde ettiği başarılar,genç milli takımla finale çıkması ve İBB ile kupada finale çıkması.Fakat bu başarıları elde ederken baskı yoktu üzerinde,bu beni düşündürüyor açıkcası.Baskı,bizim insanımız üzerinde çok etki ediyor çünkü.Ertuğrul Sağlam hem daha tecrübeli,hem daha göze gelir bir başarısı var ve baskı altında çalışmayı da biliyor.Yani eğer genç bir hoca tercih edilecekse ben Ertuğrul Sağlam'ı tercih ederim ama açıkcası onun da başarılı olabileceği konusunda çok emin değilim doğrusu.Mustafa Denizli de olabilir belki.Tecrübeli bir isim,başarıları tartışılmaz.Yıllardır en çok eleştirilen milli takımda hak edenin çağrılmaması olayına son verebileceğini düşünüyorum.Ama benim gönlümde asıl yatan isim Şenol Güneş.Oynattığı oyun tarzını beğeniyorum.Bize uygun bir stili var.Tecrübesi ve başarıları var.Ama işte Trabzonspor'u yönetiyor oluşu büyük bir engel.Nasıl olacak bakalım göreceğiz.İnşallah en hayırlısı olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Genç teknik adamla anlaşılacaksa 5 yıllık imza atılsın. ilk 3 yıl hiçbir beklentisi olmasın ülkenin.Resmen yerlerde sürünen bir milli takım var şu anda. Abdullah Avcı gelince sihirli değnek dokunduramaz.Yani zaten alıştık Avrupa şampiyonası ve dünya kupalarına katılmamaya.Fakat benim asıl düşündüğüm, milli takımın birlikte fazla antreman yapma şansı olmadığı için nasıl bir futbol anlayışı oturtulur ? Ülkemizin br ekolü yok ki milli takımın ekolü olsun... İngiltere Premier Ligde nasıl futbol oynanıyorsa,ingiliz milli takımı da onu oynuyor. İtalya ligin nasılsa italya milli takımı da öyle oynuyor. İspanya da aynı şekilde. ama bizim ligin bir karakteri yok varsa da ben bilmiyorum. Yani eğer milli başarı lazımsa gelen hoca işe önce ligi analiz ederek başlamalı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bana kalırsa Mustafa Denizli gelsin, yanına da yardımcı olarak Abdullah Avcı. Denizli 2 yıl takımı çalıştırsın, sonra Abdullah Hocaya emanet etsin. biz bu sendromu Ersun Yanal da yaşamıştık. baskısız bir takımdan milli takımın başına gelmek kolay değil. Mustafa Denizli de böyle yetişmişti. Abdullah Hoca da aynı şekilde olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bana kalırsa Mustafa Denizli gelsin, yanına da yardımcı olarak Abdullah Avcı. Denizli 2 yıl takımı çalıştırsın, sonra Abdullah Hocaya emanet etsin. biz bu sendromu Ersun Yanal da yaşamıştık. baskısız bir takımdan milli takımın başına gelmek kolay değil. Mustafa Denizli de böyle yetişmişti. Abdullah Hoca da aynı şekilde olabilir.
    En mantıklı olanı bu gerçekten de.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Takımın başına geçebilecek en iyi isim Şenol Güneş. Fakat bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Diğer alternatif isimler ise Abdullah Avcı ve Mustafa Denizli olabilir. Ve ben Abdullah Avcı'ya güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende Mustafa Denizli diyorum, yaninada Tolunay veya Abdullah Avci.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence İBB'nin başından ayrılmamalı Abdullah Avcı. O takımın daimi hocası olarak kalmalı. Daha çok iyi yerlere gider Abdullah Avcı ile İBB. Oranın düzenini bozmaya hiç ama hiç gerek yok. Ertuğrul Sağlam'da aynı şekilde. Bence Mustafa Denizli en uygun isim şu durumda. Alternatifini düşünmeye bile gerek yok. Bu dediğim bütün isimler milli takımı hakeden kişiler ama bence en yerinde karar Mustafa Denizli olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2 gün sonra Abdullah Avcı'ya da aynı şeyler yapılacağından bence yazık etmemek lazım böyle bir yeteneğe.

Kovulmaya başarısızlığa alışmış bir isim getirsinler.

Ayrıca maç sonunda Mehmet Demirkol'un söyledikleri çok mantıklı. Milli takım teknik direktörlerini oyundan soğutmamak için hem bir takım çalıştırıp hem de Milli takım hocalığı yapacak birini bulmak mantıklı olabilir. Mehmet Demirkol'un da önerdiği gibi bu Şenol Güneş neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi o şekilde de çok yorucu olur bir teknik direktör için. Üstelik kendi takımından 1-2 oyuncu alsa bile eleştiriler flan gelir. Zor olur bence o şekilde. Mantıklı ama zor olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zor olacak bir şeyi olmaz bence. İyi de bir ekip kuracaksın yanına. Rakip takımları onlar takip edecek. Teknik direktör kendi takımı ile ilgilenecek.

Ama tabii bir de öyle bir sorunumuz var değil mi? Kendi takımında oynayan birini alır da onun hatasıyla maç kaybederse Milli takım adamı tefe koyarız.

Malum dün akşam sırtında Milli forma, göğsünde ay yıldız taşıyan bir oyuncumuza yapılanlar ortada.

Önce milletin kafayı değiştirmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E yani... Bizim milletimizin düşünmeyeceği şey değil. Şahsen Şenol Güneş'in iki görevi birden yapması aklıma gelince hemen bu geldi aklıma. Bu fesatlıktan değil yanlış anlaşılmasın. Tanıyorum bizi. Herkes tanıyor ülkesini
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şenol hoca yorulduğunu söylemişti bu iki bir arada götürmeyi hiç istemz hem ayrıca o bize lazım.Takımın başına geçer 1-2 maçta alınan sonuçlardan sonra yazılar yazılmaya başlar sonra yine aynı yollardan geçilir ve yine ortada yıpranmış bir isim olur.Boşverin yemesinler adamın başını durduk yere.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

En azından öyle bir isim getirsinler ki maç sonunda bu takımı yenecek gücümüz yok demesin yeter.

Yılmaz Vural olur bak. Adam heyecanlı hem. Pozitif bir etkisi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bosta olan hocalardan biri gelsin bence

m.denizli-yilmaz vural-tolunay kafkas - e.yanal

aralarindan en pozitifi bana gore denizli ile yilmaz vural takimi atesliyecek guce sahipler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mustafa Denizli'nin yanında Abdullah Avcı bana çok mantıklı geliyor.. Klinsmann yanında Löw gibi..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Abdullah avcı gelirse üzülmem.
    Çok başarılı bir teknik adam ve en önemlisi Türk,maç sonu konuştuğunda takıma birşey verebilecek bir teknik adam.
    Önemli olan Türk olması varsın Türk batırsın

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah Avcı'ya yazık olur. Üstteki akbabalar onu harcar, Daha dediğim dedik birinin olması gerek
    Yılmaz Vural getirilsin heyecanı kalmamış oyunculara ilaç gibi gelir, Kimseye eyvallah da çekmez, Zaten her turnuvaya katılan bir ülkede olmadığımıza göre kaybedecek birşeyimiz olmaz ama kazancımız kaybımızdan daha çok olacaktır o kesin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zaten kim gelirse gelsin bu durumdan daha vahim olamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gaz lazım bize. bu gazı verecek olan tek kişi var. adını söylemeye bile gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Abdullah Avcı, Ersun Yanal vs. yeter ki türk olsun. Ancak 2012'de olmayacağız gibi bu beni delirtiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolunay Kafkas tam Türk Milli takımına göre. Gazla çalışıyo zaten onun takımları tam bize göre..

Edit: U-19 milli takımının başındaymış.
    Last edited by KaPaLı : 12.Kasım.2011 at 22:48

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ertuğrul Sağlam'a tercih ederim ve milli takımın başına geçmesini de isterim. Yardımcısı da Arif Erdem ve eğer kabul ederse Tolunay Kafkas olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiddink gibi bir dünya markasının patronluğunu yaptığı takımı gördükten sonra bu iş için kalite kadar iyi bir uyuma da ihtiyaç olduğu sonucuna varabiliriz. Teknik manada Abdullah Avcı ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama yaptıklarıyla en azından bir şansı hakediyor. Açıkçası Hiddink gelirken birgün bizim onu gönderme düşüncesinde olacağımız hiç aklıma gelmezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

'Türk olsun da ne olursa olsun!' diyesi geliyor insanın. Açıkçası benim gönlümde Şenol hoca yatıyor, gerek kişiliği, gerek tecrübesi bence çok uygun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Osman Altunterim ; A Milli Takım'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dır.. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah utandırmasın.. Kısmetse Çarşamba sabahı açıklanır..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullah avcı kişiliğyle bilgisiyle bu göreve çok yakışacak bir isim ama öabuk yıpratılmasından korkuyorum açıkçası yalnız dediğinz gibi denizli avcı ikilisi veya denizli tolunay ikilisi çok iyi olur

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri