Valla Burak konusunda haklısın açıkçası :D Dün ben de Burak'ı soksun diye tv başında kendimi yedim resmen ama hoca oralı olmadı pek.
Printable View
Bence Burak'ın maç pratiğine ihtiyacı var kupa maçlarında oynar pratiğini yapar ligdede 11 oynamaya başlar zaten kendisini gösterirse...
Sabredemiyorum artık, ondan öyle sert oldu :) 4-5 maçtır stadda da izliyorum. Söylediklerimin arkasındayım genel olarak. Kesinlike Beşiktaş'ın oyuncusu değil. ;)
Televizyonda da stadda da takip edebilirsin topsuz alanda yaptıklarını, spikerin söylediklerinin aksine 'Hiç bir şey yapmadı, yapmıyor.'
Haksız sayılmazsın aslında. Özellikle Samsunspor maçında ayağına gelen her topu yerli yersiz kaleye gönderdi beni de sinir etti ama genel olarak çok da vasat bir oyuncu değil bence. He ama şu anda olduğu gibi doğrudan 11 oynayacak bir oyuncu da değil.
Şu anda eksiklerden doalyı forma buluyor desek Simao ve Q7 takıma döndüğünde bu sefer de yabancı sıkıntısı baş gösterecek. Hilbert-Sivok ikilisinin yeri garanti gibi duruyor. Ernst-Fernandes eder 4. Simao-Q7-Almeida dediğimiz zaman kontenjana takılıyoruz. Ligde sağ beki Ekrem ile idare edebiliriz belki ama Ernst-Fernandes bozulmamalı kesinlikle. İleri 3lü de aynen devam. Gerçi performanslara göre şekillenecektir kadro.
Çok büyük ihtimalle Sivok'u yedeğe çekecektir Carvalhal. İbrahim Toraman'ı oynatır. O açıdan pek sorun olacağını sanmıyorum.
Neler kaçırmışız yahu :n:
Veli kale dibinde nasıl o kadar kötü vurabildi anlayamadım.Yapılabilecek en kötü vuruşlardan birisini yaptı.Yalnız o pozisyonda Hilbert'in hareketleri müthişti.Hilbert'i çok beğeniyorum.İnşallah çizgisini bozmaz.Bir de Necip'in vuruş harikaydı.Keşke gol olsaydı,harika bir gol olacaktı.En çok o kaçan pozisyona hayıflandım.
VeLi kesinLikLe yetenekLeri kısıtLı bir oyuncu. VeLi Beşiktaş ta ancak son 15-20 dakika orta sahaya destek oLsun, sağa-soLa koşarak rakibin yükLenmesine engeL oLsun diye oynatıLır. CarvaLhaL mücadeLe eden ve koşan adamı seviyor, tamam ama sadece koşmak ve mücadeLe de yetmiyor futboLda. Zaten Quresma-Simao feLan dönünce yedek kuLübesine geri döner.