Newcatle United 6 - 0 Aston Villa :p:
Printable View
Newcatle United 6 - 0 Aston Villa :p:
Newcastleye çok şaşırdım lig çok ilginç başladı :)
premier lig bu değil. olmamalı.
her iki mactan biri 6-0 bitiyo heralde :)
scholes harika yazdı. büyük futbolcu vesselam.
Bu akşam City Liverpool maçı var ve hiç umudum yok Liverpooldan.
Galatasaray'la Liverpool'un durumları birbirine çok benziyor: Mali sorunlar ve kötü futbol, mevki sıkıntıları ve gol sorunu..
Manchester City 3 - 0 Liverpool
Barry
Tevez
Tevez
City dağıtmış Liverpool'u :uzgun:
city en nefret ettiğim takım oldu. bu kadar saçma sapan paralar harcayıp da başarılı olamayan başka takım yoktur. real madrid bile en azından çoğunlukla verdiği paranın hakkını bir ölçüde alıyor.
Serbest düşüşteyiz.
hem galatasaray hem liverpool içinde aynı şey söz konusu. ortada bir facia falan yok. toparlanacağız.
Real Hazır kadronun Üstüne 1-2 yıldız alıyor. Man City ise Abramovic'in Chelsea'yi aldığı ilk seneye benziyor. Muhtemelen 1-2 sezon içinde şampiyon olacaklarını düşünüyorum.
Ayrıca adamlar kapı gibi oynuyorlar içeride. Deplasmanda bazen garip bir oyun kurgusuyla sorun yaşayabiliyorlar.
Tevez'den tek forvet olmaz. Bugün de fazla etkili olamadı zaten.
İngiltere Premier Lig 3. Hafta Fikstürü
28.08.2010 ---- Chelsea - Stoke City
28.08.2010 ---- Man Utd - West Ham Utd
28.08.2010 ---- Liverpool - WBA
28.08.2010 ---- Tottenham - Wigan
28.08.2010 ---- Wolves - Newcastle
28.08.2010 ---- Blackpool - Fulham
28.08.2010 ---- Blackburn - Arsenal
29.08.2010 ---- Aston Villa - Everton
29.08.2010 ---- Sunderland - Man City
29.08.2010 ---- Bolton - Birmingham
Arsenal Blacburn deplasmanından 3 puanı almayı başardı.İyi yoldayız bu sene :)..İlk 3 haftada 7 puan oldu.Tek puan kayby Anfield deplasmanı :)
Evet güzel gidiyoruz .Sonunu getirmek önemli o da tecrübeyle oluyor .Her geçen yıl dahada oturuyor kadro .Bu takım dağılmazsa 3-4 yıl sonra tüm kupalara ambargo koyar eski Henry - Bergkamp'lı seneler gibi .
o anfield deplasmanında liverpool un son 3 yıldaki en iyi döneminde arshavinin 4 gol attığını düşünürsek pekte zor deil bize göre :D bu sene bizim sıpalar heycanlanmaz önemli maçları yenerse şampiyon oluruz en azından chelsea nın ardında 2. oluruz diye düşünüyorum
Fernando Torres sonunda attı golünü.
11.09.2010 ---- WBA - Tottenham
11.09.2010 ---- Fulham - Wolves
11.09.2010 ---- Arsenal - Bolton
11.09.2010 ---- Newcastle - Blackpool
11.09.2010 ---- Wigan - Sunderland
11.09.2010 ---- West Ham - Chelsea
11.09.2010 ---- Man. City - Blackburn
12.09.2010 ---- Everton - Man Utd
12.09.2010 ---- Birmingham - Liverpool
13.09.2010 ---- Stoke City - Aston Villa
İlk yarıda topla oynama açısından çok üstün bir oyun oynasak da Manu daha çok gol pozisyonuna girdi.Sanırım üstün oynamanın verdiği ruh haliyle savunmada konsatre olamadık.David Moyes inatla forvetsiz oynamaya devam ediyor.4-6-0 gibi bir sistemi futbola kazandırmaya çalışıyor galiba ama bir işe yaramıyor.Ne zaman anlayacak bu adam bunu? İlk 3 maçta da üstün oynayan tarafız,ama pozisyonlardan faydalanamıyoruz.Neden ki sahada santrafor olmadığı için olabilir mi acaba?
Yakubu'nun sakatlığı geçti.Adam sağlıklı ama oynayamıyor.Vaughan zaten Semih Şentürk gibi,büyük ihtimalde onun gibi sürecek kariyeri.Attığımız golde Osman'ın dahice asistiyle karşı karşıya kalan Arteta üstüne vursa da tam göremedim ama -sanırım yine Osman'ın- seken top Pienaar'la buluştu ve golü bulduk.Birkaç dakika sonra Heitinga Nani'nin ortasına ayağını uzatmayınca saçma bir gol yedik.Yobo'yu gönderen Moyes'un bu gole ne tepki verdiğini çok merak ediyorum.Neyse ikinci yarı başladı..
ManU 1-0 geriden gelip 3-1 öne geçti. Durum 3-1'ken Nani ve Berbatov bencilce poziyonları harcadılar. 91'de Cahill, 92'de Arteta'nın attığı gollerle maç 3-3 bitti.
Ne oldu öyle ya.
Arsenal'i izlemek çok zevk veriyor 4-1 kazandılar
18.09.2010 ---- Stoke City - West Ham
18.09.2010 ---- Blackburn - Fulham
18.09.2010 ---- WBA - Birmingham
18.09.2010 ---- Everton - Newcastle
18.09.2010 ---- Aston Villa - Bolton
18.09.2010 ---- Tottenham - Wolves
18.09.2010 ---- Sunderland - Arsenal
19.09.2010 ---- Man Utd - Liverpool
19.09.2010 ---- Wigan - Man City
19.09.2010 ---- Chelsea - Blackpool
L'pool ne zaman toparlanacak çok merak ediyorum. Şampiyonluğu son haftalarda kaybettiğimiz sezondan beri ( hani şu Real Madrid'i deplasmanda yenip evinde 4-0 la geçen , Arsenal ile 4-4 lük efsane maçı oynayan takımdan bahsediyorum ) düşüşümüz sürüyor. Orta sıra takımları gibi oynuyoruz.
Reina bile demiş şampiyonluğa oynayacağımızı düşünmüyorum diye :D
Fulham'la Liverpool aynı değil . Spalletti'yi falan getirmeleri daha iyi olurdu bence.
Wigan - Sunderland maçında Asamoah Gyan'ın attığı golü mutlaka izleyin.
Newcastle, Everton deplasmanında topa daha çok sahip olan, golü daha çok isteyen taraftı ve 45. dakikada Ben Arfa'nın muhteşem golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattılar. Ben Arfa'nın ayağına fazla top gelmedi ama ne zaman topu alsa etkili oldu.
Yarın M.United deplasmanındayız umarım kazanırız. Ama favori onlar.
Fabregas muhteşem gol atmış. :D :D :D
Manchester United Berbatov'un attığı 2 goller 2-0 önde Liverpool'a karşı.Dk 60